SUPERNATURAL :-*

• 23 062
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря ,Ивекс  Hug

# 661
  • Buffyworld
Лисе, да ти е жива и здрава и много, много да ви радва !!!!!!! ДЕЦАТА ТОЛКОВА СЕ РАДВАТ НА РОЖДЕНИТЕ ДНИ, ТОВА СА МНОГО ХУБАВИ МОМЕНТИ .  bouquet Hug Simple Smile

Страхотни са снимките ! Аз си сложих онази по- горната на декстопа  Mr. Green

За жалост още не съм стигнала да гледам новата серия. Нито на Стрелата, нито на Супернечъръл. Снощи заспах като пън и мисля, че май ме лови пролетна умора.  Sad

# 662
Изгледах и аз.
Нищо интересно, освен някой забавни моменти като Дийн с монахинята.  Joy
За сутрешното кафе става.  Flutter

# 663
Благодаря ви  Hug

Аз май утре ще гледам,че реанимирам още  hahaha

# 664
# 665
# 666
  • Buffyworld
Изгледах най- после !  Mr. Green

Ивекс, какво не ти хареса серията ? Много добре си беше. На мен ми беше интересно през цялото време. Стана ми даже смешно накрая , когато Дийн каза, че никоя жена не е правила това за него - да си даде кръвта и костите  Joy hahaha  Но веднага след като Сам му каза, че ще намерят решение на проблема с белега ми стана мъчно за Дийн, защото той явно не вярва вече в това. Когато Сам му каза да опита още веднъж да го каже , сякаш вярва, в погледа на Дийн си личеше колко много е отчаян. И момента в изповедалнята беше много силен . В началото комичен, а след това  трагичен .
През цялото време не  разбрах, че тази моняхиня , италиянката си е била дух през цялото време   newsm78 Мислех, че е вещица....

# 667
Бъфи не ми хареса серията. Постна ми беше и предвидима на някои сцени.  Peace
Чакам следващия епизод с Боби.

# 668
  • # супернатурална #
На мен ми хареса, харесвам серии с попове и монахини  Laughing Само не разбрах кой орден позволява такова гримосване, точно по вкуса на Дийно  Mr. Green
Не разбирам защо Дийн е толкова отчаян. Все едно не са борили и по-големи неприятности. Та той беше в ада, по дяволите, и се измъкна от там. Може би е умора, не знам. Не ми харесва като го раздават пораженчески.

# 669
  • Buffyworld
На мен ми хареса, харесвам серии с попове и монахини  Laughing Само не разбрах кой орден позволява такова гримосване, точно по вкуса на Дийно  Mr. Green
Не разбирам защо Дийн е толкова отчаян. Все едно не са борили и по-големи неприятности. Та той беше в ада, по дяволите, и се измъкна от там. Може би е умора, не знам. Не ми харесва като го раздават пораженчески.

Това нещо сега е по- различно. Все едно му се е лепнала болест, от която не може да се отърве. Дори когато беше демон не беше толкова лошо за него, защото тогава не му пукаше, нямаше чувства . Но сега това е нещо, което е вътре в него и го кара постоянно се чувства като заплаха за околните.

# 670
Описание на 10.18 "Book of the Damned":
FELICIA DAY RETURNS AS CHARLIE — Charlie (guest star Felicia Day) calls Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) to tell them she found the Book of the Dead which could help remove the Mark of Cain. The Winchesters race to her after she tells them she’s been shot by a man named Jacob Styne (guest star Jeff Branson) who says the book belongs to his family and he won’t rest until he gets it back.
Castiel (Misha Collins) and Metatron (guest star Curtis Armstrong) take a road trip to find Castiel’s grace but they hit a couple road bumps along the way.
PJ Pesce directed this episode written by Robbie Thompson.

# 671
Хм, звучи интересно.

# 672
Прочетох!
Преди всичко - честити празници, Лиса   bouquet . Да ви е жива и здрава малката и само радости около нея!
После - оставете Дийнът да пострада, да се посамосъжалява, да е изгубил вяра. От втори сезон Сам е "замрънкал": "Убий ме", "Остави ме да умра", "Искам да умра" Laughing . Дайте и на баткото време за това. Почти винаги досега е бил 'силният', бутащият напред. А сега ми напомня на трети сезон, когато беше обречен заради договора. И ми харесва Mr. Green .

# 673
Тогава и на мен ми хареса.
Вярно е това за Дийн, но като че ли повечето зрители са свикнали да го гледат от "силната страна" може би заради това....

# 674
Така ми се струва и на мен. Затова ми е интересна промяната.
Да украся:

Общи условия

Активация на акаунт