С какво ви дразнят мъжете?

• 236 223
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 585
Не си казвам на момента, защото предимно забележките ми са от ревност или заради ултра мега високите му очаквания към мен в дадени ситуации, които трябва да задоволя.  #2gunfire
Mr. Green Laughing Laughing Да не гледа едни телевизии, след един определен вечерен час?  Rolling Eyes Joy Joy Blush

# 586
Не си казвам на момента, защото предимно забележките ми са от ревност или заради ултра мега високите му очаквания към мен в дадени ситуации, които трябва да задоволя.  #2gunfire

А имаш ли конкретни основания за ревност, т.е. някакви действия, които да коментираш?
И какво очаква от теб, което е мега високо?

# 587
  • Sofia, Bulgaria
 Laughing Laughing за ситуациите имах впредвид битовизми от рода: тая жица от тук или оттам да я пусна? или "защо не направи еди си кое си?" без да ми е казано да го правя, а да трябва да се сещам за неща които изобщо не са ми в компетентността....

За ревността се появи след като ми даде силна провокация - дълга и доста лична кореспонденция с колежка, с която и досега работи на едно място  Crossing Arms

# 588
Не виждам защо ще премълчаваш такова нещо. Съвсем спокойно отговори следващия път просто да ти каже какво иска и ще го направиш, а сега не си, защото няма как да разбереш какво си мисли. Нито премълчаването ще помогне, нито викането, нито сърденето.

За другото - споделял е лични неща за вас и тя за себе си или става дума за нещо м/у тях?

# 589
  • Sofia, Bulgaria
Не виждам защо ще премълчаваш такова нещо. Съвсем спокойно отговори следващия път просто да ти каже какво иска и ще го направиш, а сега не си, защото няма как да разбереш какво си мисли. Нито премълчаването ще помогне, нито викането, нито сърденето.

За другото - споделял е лични неща за вас и тя за себе си или става дума за нещо м/у тях?

Между тях...

# 590
  • София
Тц тц тц. Тея мъже ... 
Моя мъж един ден се изказа докато вечеряхме ,че го сваляла една от работата му (явно за да провокира ревност) Но не очакваше ,че ще го приема на сериозно.
Отидох там и го накарах да я извика за да и обясня ,че следващия път ще и разбия устата и зъбите. Защото много добре знае за мен и ме е виждала там с детето!
От тогава не спира да повтаря как се е шегувал и няма такова нещо. Ама аз си знам ,че е истина.
Много ме дразни това. Не искам да знам коя ,къде го сваля, но той за да ми покаже едва ли не ,че още е вървежен ми ги казва. Уж с досада.
Надявам се от последния път да не посмее.

# 591
simona035 smile3501 

# 592
Че какво е виновна жената? Всеки има право да се бори за "кокала". Ако мъжът ти те обича и държи на семейството си сам ще й откаже. Кажи му на него, че ще му разбиеш устата  Peace

benny505, при вас едното може да е следствие от другото, в смисъл, че каквото и да направиш все си виновна, а тя все бяла. Това, ако наистина е имало нещо. То не е и за дразнене, а си е проблем, който можете да разрешите само като се разкрият картите и се вземе някакво решение...

# 593
  • София
НСЧ , аз няма да и разбия устата , но знам него какво ще го уплаши.
Толкова шамари е ял от мен ,че това за него няма да е никаква заплаха. Обаче публично унижение и заплаха да го изложа ,това е нещо от което много ще го е срам.

П.С. Жената не е виновна , но със сигурност няма да и улесня борбата за кокала. А пък и аз съм сигурна ,че той я е резнал . Просто се прави  на интересен пред мен . Явно му липсва ревността ми.

# 594
А, не се знае как с годините ще се промени, някои като поодъртеят малко и започват да се перчат, че имат обожателки, пък и жената се бие за тях  Mr. Green

За шамарите... не са хубави тез неща...

# 595
  • Sofia, Bulgaria

benny505, при вас едното може да е следствие от другото, в смисъл, че каквото и да направиш все си виновна, а тя все бяла. Това, ако наистина е имало нещо. То не е и за дразнене, а си е проблем, който можете да разрешите само като се разкрият картите и се вземе някакво решение...

Ние още след като рабрах изкарахме картите на масата, но много ми тежи тая случка. Не ми е дал реален повод за притеснения, както се казва освен любов друго не ни свързва - нито брак, нито деца, нито нищо, ако е искал да си е тръгнал. Но пусто тая ревност... можеби и това ми е проблема, че като не направя нещо както той иска се притеснявам, че друга пък може и да успее.
Тея мъже ни разказват играта - убеждавам се и по себе си и по приятелки...  #Cussing out

# 596
Много мразя, като каже някой: какво е виновна жената?... То е ясно, че мъжът трябва да я постави на мястото натрапницата, но и що за нахалство е изобщо да се задяваш с чужд мъж  при толкова свободни???

# 597
Тея мъже ни разказват играта - убеждавам се и по себе си и по приятелки...  #Cussing out

Защо седите при подобни мъже?

Много мразя, като каже някой: какво е виновна жената?... То е ясно, че мъжът трябва да я постави на мястото натрапницата, но и що за нахалство е изобщо да се задяваш с чужд мъж  при толкова свободни???

Ами както казах, всеки е свободен в тоя живот да се бори за целите си. Тя няма никакви ангажименти да мисли за чуждото семейство. Това си е отговорност на този, който е в него. То на него ме му пука за семейството му, тя ще седне да мисли за него  Laughing

# 598
Бе то ясно, но за мен въпросът е принципен, въпрос на морал. Явно са ми остарели вижданията, но така го разбирам аз! Crossing Arms Peace

# 599
Е, не може всички да са морални и свестни като нас  Mr. Green Hug

В крайна сметка на мен ми стига мъжът ми да има морал. Пък другите нека си нямат  Twisted Evil щото ако той няма, все ще намери начин да го направи. Има и такива, които излизат с номера, че са свободни, "в развод съм" и готово...

Общи условия

Активация на акаунт