С какво ви дразнят мъжете?

• 236 125
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 735
Братът на мъжа ми и той има заболяване /не искам точно да споменавам какво/, за което общественото мнение не е достатъчно информирано и счита, че се унаследява /а реално не/, и на мен не ми беше казано директно, а позавоалиранко.  Confused Точната диагноза разбрах около 2 години след раждането на детето.  Shocked
Иначе и аз цоп в темата. Много не искам да разказвам подробности, но като цяло стремежът на мъжете към 'абдикиране' от семейството винаги ме е дразнил /изобщо не говорим за финансовата страна/, ето например сега ми е много важно да има кой да учи с големия /докато аз гледам малката/ или обратно - някой да гледа малката, за да мога аз по 2-3 часа на ден да се грижа за уроците. Е да де, но пак - трябва да е бавачка, това е. Бавачка с бебето /за вечер говорим/, а аз с баткото - е добре, ама това бебе /2 г./ кога ще си види родителите в крайна сметка - през деня на градина, вечер с бавачката..... Незнам, вече нищо не разбирам, честно.

# 736
  • София
Ох, да ... домакинските задължения... Понякога е голяяяяям проблем. Особено, като ми каже "ама аз имам нужда от почивка в събота и неделя"... Ами, то и аз така, ама децата си искат яденето, трябва да е изчистено, че имат прахова алергия, трябва, трябва.... Аман Simple Smile

# 737
Дразни ме с педантичността си.
Понякога ме дразни просто без нищо, например, защото си влачи чехлите у нас. Crazy
Дразни ме, че ме ползва за мъжки разговори, понеже повечето му приятели ги няма.
Като чета тук за абдикации, не даващи пари и не гледащи деца, лъжещи за болести, направо е бял кахър моето. ooooh!

# 738
Ох, да ... домакинските задължения... Понякога е голяяяяям проблем. Особено, като ми каже "ама аз имам нужда от почивка в събота и неделя"... Ами, то и аз така, ама децата си искат яденето, трябва да е изчистено, че имат прахова алергия, трябва, трябва.... Аман Simple Smile

Че какъв е проблемът - като поискат ги прати при тати, защото и мама има нужда от почивка събота и неделя Simple Smile

# 739
  • София
 Мен последно време ми е много кеф ,че сина почна да търси баща си за всичко .  Laughing
Пък и мъжа е станал един добричък тези дни . Пу пУ  Laughing
Снощи измил чинии , изчистил климатиците , сложил масата ... Абе мъж мечта

# 740
Снощи измил чинии , изчистил климатиците , сложил масата ... Абе мъж мечта

Не разваляй хубавата тема.  Naughty  Joy

# 741
Може случайно да е прочел темата и да се е стреснал  Twisted Evil
Я си оставяйте компютрите, отворени на тази страница, да видите как няма да ги познаете  Mr. Green

# 742
  • София
Моя ако се навие да измие прозорците, цена няма да има ...
Иначе днес направи нещо страхотно за целия семеен бюджет, просто ми иде ръцете да му целувам.
Гледа децата, като ходя на работа /вечер и сб и нд/.
Ако успеем и да отидем в Каварна...
Стига сме разваляли темата с хвалби. Mr. Green

# 743
Е моя освен черните работи които изброих
чисти , готви ми , понякога сервира той вечерята/изключително рядко де / мие прозорци .мие чинии Simple SmileИ сега като започна работа ще се наложи да гледа и децата  Laughing Ноооо не ми е достатъчно !!!

# 744
  • София
Е моя освен черните работи които изброих
чисти , готви ми , понякога сервира той вечерята/изключително рядко де / мие прозорци .мие чинии Simple SmileИ сега като започна работа ще се наложи да гледа и децата  Laughing Ноооо не ми е достатъчно !!!
Е са ако кажеш и че работи за 2-3 бона месечна заплата, пък ти си Недоволна  Rolling Eyes

# 745
Е не е за 3000 но е за 2000 но пък не мога да го похваля ,че ми дава пари ! Simple Smile

# 746
Е са ако кажеш и че работи за 2-3 бона месечна заплата, пък ти си Недоволна  Rolling Eyes

Недоволна е, че когато детето има нужда от медицинска помощ той си остава в къщи, за да пие бира, вместо да го закара до болницата, вместо това тя тръгва да го влачи по тролеите.
Не е е достатъчно един човек да е само домакин или само служител, той е и баща, и съпруг. Едното не замества другото.

# 747

Недоволна е, че когато детето има нужда от медицинска помощ той си остава в къщи, за да пие бира, вместо да го закара до болницата, вместо това тя тръгва да го влачи по тролеите.
Не е е достатъчно един човек да е само домакин или само служител, той е и баща, и съпруг. Едното не замества другото.
Точно   bouquet .

# 748
  • София
Re: С какво ви дразнят мъжете?

Със самото си съществуване  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 749
  • София
Е са ако кажеш и че работи за 2-3 бона месечна заплата, пък ти си Недоволна  Rolling Eyes

А, не знаех за този детайл. Тъй де, ако беше я завел до болницата, вероятно парите щеха да са малко, дето ги изкарва. Абе,  нема пълно щастие.

Общи условия

Активация на акаунт