С какво ви дразнят мъжете?

• 235 059
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 1 680
Моят ме дразни с класическото отлагане.
Репликата 'Един мъж като е казал, че ще свърши нещо, не е нужно да му напомняш на всеки 6 месеца."  Laughing
Е, 6 месеца чак не стига, но едни лайсни за релси за пердета ги слага 2 седмици. Grinning Чакам пак от толкова да смени аплика в коридора (купен е нов след 1 месец говорене). Поне, ако почна по-често да напомням, се активизира по-бързо. Laughing
Иначе напоследък много се преработва. И ме ядосва, защото не си пази нервите. Сутрин излиза преди 8 и се случва често по цял ден да работи и да се прибира след 7-8 часа. Вярно, че зимата няма да има много работа, но аз съм егоист и го искам за себе си поне един ден в седмицата (или напоследък - месеца). Crossing Arms Да не говорим, че е толкова преуморен, че в 22ч. му се затварят очите пред ТВ.  Confused

# 1 681
  • Русе
Мене ме дразни това, че никога не си прибира обувките. Сега в преходния сезон особено коридорът ни прилича на магазин за обувки. Всеки вади обувки, за да излезе и като се прибере, всичко се оставя до вратата. Все пак сме 4 човека и всеки ако си извади по едни чехли, едни маратонки, едни официални обувки и още някой друг чифт се събират 30-40 броя обувки в коридора. Всички се препъват в тях, но на другите сякаш не им прави впечатление. Само аз почиствам и прибирам, защото не мога да ги изтърпя.
Относно миенето на съдовете. Един ден изрично му казах, че ще се прибера късно, бях на родителска среща, да си измие тигана след като приготви вечерята. Прибирам се и какво да видя, измил само тигана, но чиниите от закуска и обед си стоят в мивката. Преди да ми се скарате, че аз съм си виновна, че не съм го свикнала да мие чинии, ще кажа, че него явно не го дразни пълната мивка. Мене ме дразни, не мога да търпя навсякъде съдове, затова и аз си ги мия основно.

# 1 682
Хъъъъъркане  #2gunfire Милия не е виновен , но ми иде да го удуша докато спи  Laughing
Какво ли не правим и пробваме е няма спане  ooooh!

# 1 683
И мен с хъркане. Имало някакви неща които си слагаш в устата докато спиш за да не хъркаш. Ама той не ще да отиде на лекар да му го направят. Затова спи в друга стая. Трябва да се наспивам все пак.

# 1 684
И мен с хъркане. Имало някакви неща които си слагаш в устата докато спиш за да не хъркаш. Ама той не ще да отиде на лекар да му го направят. Затова спи в друга стая. Трябва да се наспивам все пак.
Ти има къде да избягаш.Ние сме с едностаен  Laughing.Моя в началото като го бутнех и спираше , а сега не ме отразява  Laughing Имало някакъв спрей , ама моя пък не обича да си пръска нищо в носа  ooooh! Не знам като имаме бебе как ще спинка милото  Laughing

# 1 685
  • София
Е как, в другата стая  Mr. Green

И моят ме дразни за обувките. Аз ги прибирам, имаме шкаф за обувки в коридора. След няколко дни всичките му обувки са в коридора. Как па не се пресегна да си ги прибере, не знам. В коридора няма къде да се стъпи, шкафа за обувки - празен  #Cussing out
И с чиниите - същата работа като при vesssrusss. Как мразя в мивката да има съдове. След всяка чашка, прибор, чиния - мия. Не оставям да се заседят. Той няма да забележи дори и мивката да прелива.

# 1 686
На ММ доста се дразня напоследък, но това е донякъде защото съм просто уморена и напрегната покрай работата. Гледам да съм умерена в преценките, но понякога наистина не зная кой е прав и кой крив.

Скрит текст:
Прибирам се към 19 часа, след като съм минала през магазина ако има нещо да се купи за вечеря или закуска на другия ден и заварвам следното: мръсни чаши и някоя и друга чиния небрежно захвърлени около мивката, а ММ или гледа филм или играе на компютъра. Прибрал се е около 17 часа, след като е минал през техните да се видят и да пият по кафе, после е ходил на фитнес. Свеж и заредил батериите, в 19 часа е обикновено в прекрасно настроение. А аз се дразня, защото едва тогава се прибирам, имала съм предвидливостта да мисля дали нещо трябва да се купи на път за вкъщи, гледам че ме чакат мръсни съдове за миене, а и често тепърва трябва да се захващам да правя вечеря. И съответно се заражда лек спор: Аз 'Защо не проявиш малко съобразителност да помогнеш из вкъщи, прибрал си се отдавна?' Той 'Защо си изкарваш лошия ден на мен, какво толкова, няколко мръсни чинии в мивката!' Да, помага да пазаруваме през уикендите. Да, може да готви и го прави някой и друг път през седмицата. И да, мие чинии от време на време. Но обикновено след сто напомняния, и повечето неща са на моите плещи. Не искам да съм от онези жени, които все са кисели и все мрънкат, но понякога ми идва малко в повече.

Вкъщи аз чистя през уикенда, защото нямам нерви да го увещавам с дни да изчисти банята или да ходя след него и да дооправям, защото все прави нещата отгоре-отгоре. Много по-лесно ми е за два часа да се мобилизирам и да подредя. Просто съм от онези хора, които обичат да им е чистичко и подредено. Дразня се обаче, когато аз вършея с прахосмукачката или търкам прозорци, а той цял ден е при родителите си - кафенце, разходка, и се прибере чак вечерта. И ето отново лек спор. Аз 'Така не е честно!' Той 'Нали все ми казваш, че не обичаш да ти се пречкам като чистиш, какъв е проблема, че искам да се видя с родителите си.' Наистина предпочитам да не е вкъщи когато чистя, но понякога ми идва в повече аз да се гърбя, а той по цял ден да релаксира някъде. И после се чуди защо съм в лошо настроение.
Лек спор?       newsm78      Joy
На твое място щях да съм ураганът Катрина.Поне.....   Laughing   За да му се изЯсни задължително, че не ме е наел за домашна помощница.

# 1 687
Днес се ядосах, че вчера два пъти му казах и тая сутрин напомних да измие чиниите днес и да пусне прахосмукачка. Щяхме да имаме гости. Върнах се при около 1/3 неизмити съдове (смисъл седят в мивката още) и прибрана прахосмукачка (съдя по пода, че не е изваждана).  Laughing
Очаква го напомняне тая вечер, че гаджето не е чистачка.   bowuu

# 1 688
  • София
И моят спи в другата стая. Още преди десет години, когато за първи път преспах при него (по-точно цяла нощ се въртях), осъзнах, че тая работа със съвместното спане няма да я бъде. Та оттогава все спим разделени и у дома цари мир и любов  Heart Eyes

# 1 689
Не съм сама с обувките значи. Laughing Не ми пречи като цяло да ги прибирам, използвам го и като контрааргумент за всяко негово промрънкване, че нещо си никога не го правя (например да поливам цветята). Когато ми докривее, събирам всички обувки и ги захвърлям в килера, да си ги събира и търси. Действа ми като терапия.

# 1 690
И моят спи в другата стая. Още преди десет години, когато за първи път преспах при него (по-точно цяла нощ се въртях), осъзнах, че тая работа със съвместното спане няма да я бъде. Та оттогава все спим разделени и у дома цари мир и любов  Heart Eyes

На мен обаче ми липсва да спим в едно легло заедно както преди, и затова му се дразня че не прави нищо по въпроса за хъркането си. Тези неща в устата може и да не помогнат, обаче той дори не иска да пробва.

# 1 691
  • Бургас
Скрит текст:
.
На мен обаче ми липсва да спим в едно легло заедно както преди, и затова му се дразня че не прави нищо по въпроса за хъркането си. Тези неща в устата може и да не помогнат, обаче той дори не иска да пробва
Помагат.
Скрит текст:
Прочети за сънна апнея.Може и да не е това проблема, но все пак провери.

# 1 692
  • София
Те хубаво помагат, ама как ще спи човек с такова нещо в устата си? Предполагам, че е супер неудобно и пречи.

# 1 693
На мен пък ми се струва, че става дума за дебели мъже, които спят по гръб. Така няма как да не хъркат. Бутайте ги да спят настрани, така няма да хъркат.

# 1 694
А според мен става дума за хора с изкривена носна преграда или друг подобен проблем. Моят мъж е така. Слаб е, но носът му е чупен и дишането е затруднено. Все пак го въртя докато спре Embarassed намират се някои позиции, в които е ок.

Скрит текст:
Сетих се за вица: Ако мъжът ви хърка има сигурен начин да спре - завъртете врата му на ляво докато щракне.

Общи условия

Активация на акаунт