С какво ви дразнят мъжете?

• 234 939
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 1 995
  • София
Бременността и раждането са песен. Пубертетът на отрочетата е адът!

# 1 996
А, не леж на таз.... още по-гадно става после. Карат коли, ходят по купони, няма спокойствие.....
Искам сладко бебе с колики и на пубер съм съгласна, ама няма.....

# 1 997
  • град-държава
Моите родители не разбраха какво е пубертет. Но най-приятния момент от бременността, раждането и първите 6-7м беше седмицата в болницата.  Mr. Green

# 1 998
  • София
Моите родители не разбраха какво е пубертет. Но най-приятния момент от бременността, раждането и първите 6-7м беше седмицата в болницата.  Mr. Green
Обърка ме, с тоя възглас:
"Никога няма да забравя... НИ КО ГА!"
Мислех си, че е ужас, а то било кеф! Simple Smile

# 1 999
  • град-държава
Кошмар absurT, кошмар.  Последните дни на спокойствие и удоволствие си бяха в родилно, а съм раждала секцио.

# 2 000
Припомнихте ми какъв кеф бяха двете седмици в Майчин дом, които прекарах за задържане. Не беше особено рисково, чувствах се ОК, а по цял ден лежах, слушах музика на слушалките, четях или решавах судоку и никой не искаше нищо от мен. Кеффффффф!

# 2 001
Припомнихте ми какъв кеф бяха двете седмици в Майчин дом, които прекарах за задържане. Не беше особено рисково, чувствах се ОК, а по цял ден лежах, слушах музика на слушалките, четях или решавах судоку и никой не искаше нищо от мен. Кеффффффф!
Не,че е голям кеф да лежиш за задържане,но аз си отпочинах от ММ,гледаха ме като принцеса,а на мен не ми се прибираше  Laughing Срам ме е ,но явно не съм единствената.  EmbarassedхАма и ние искаме почивка,аааа.. Готвене,чистене..помага ми много мъжо,но и аз искам да си опъна краката няколко дни и нищо да не правя.Ех ще го кажа и аз,КЕФФФФФ!!!  Laughing

# 2 002
Бейби, аз си отпочинах най-вече от навлизащия в пубертета синковец.  Laughing

# 2 003
Дами, темата май се поизмести  Mr. Green
вярно е, че сме в бг-мамма - бременност, раждане, пубертет /съгласна съм, ужас е!/, но темата не е точно за това, а за татковците, кандидат-татковците и техните грехове - въображаеми и не чак толкова  Whistling

# 2 004
А, не леж на таз.... още по-гадно става после. Карат коли, ходят по купони, няма спокойствие.....
Аха!     Peace
Сина взе книжка края на лятото и познай какво ми е като вземе колата.   
И за да е по темата:сега мрънкам на баща му защо го нави да кара курсовете .....    Joy   не че синчето не искаше, ама още не беше узряло за идеята.Баща му го натисна.    fight

# 2 005
Притесненията за живота на детето никога не секват, но при бременност е по-различно, защото освен за бебето имаш и какви ли не други неудобства  Sick да не говорим на финала какъв зор чака.
В духа на темата - с това ме дразнят мъжете. Всички! Че нито имат цикъл, нито бременят и раждат  #Sniper Simple Smile

# 2 006
Много съм му бясна...

Вчера вдигна температура и се оплакваше от болки в корема. Няма никакви други симптоми на грип. Днес няма уж температура, но още го боли корема. Според мястото на болката се притеснявам да не е апендицит, а нашия ми се опъва да иде на лекар!  ooooh! Все едно ще го изядат там. И да не е това, поне да ни е мирна главата!  ooooh!  #Cussing out

# 2 007
Моят е същият. Като е болен със 100 зора го карам да вземе лекарство. Само таблетки за смучене уважава, ако ще и с 39градуса Т да е. Tired
Мъжете не проявяват здрав разум, когато става въпрос за ходене по лекари...

# 2 008
Моят е същият. Като е болен със 100 зора го карам да вземе лекарство. Само таблетки за смучене уважава, ако ще и с 39градуса Т да е. Tired
Същият! Снощи се чудих как да го склоня един прост фервекс да си разтвори - не та не, пи витамини и чайове, и това беше. А температурата в стаята беше 28 градуса (надути печка и парно), него го втриса.  Shocked

# 2 009
Същият! Снощи се чудих как да го склоня един прост фервекс да си разтвори - не та не, пи витамини и чайове, и това беше. А температурата в стаята беше 28 градуса (надути печка и парно), него го втриса.  Shocked
Честно да ти кажа, при последния такъв случай действах като с малко дете. Казах му, че трябва да пие Ибупрофен, налях му чаша вода и му връчих хапчето. Изпи го. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт