С какво ви дразнят мъжете?

• 234 745
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 2 145
ах, Човеч, все едно не знаеш как се случва храната  Mr. Green
пазаруване, подготовка на онова, което се мята по котлоните и във фурната ...
при разумно планиране и организация на времето, всичко може да бъде свършено перфектно и без да бъде заедно и едновремнно, но все пак от двамата
не знам какъв е точният график на семейството, за това и не давам конкретни съвети, но както и да го въртиш, е въпрос на желание или пък на нежелание  Wink

Скрит текст:
Да изтипосам и моя. Иска да кани гости в петък, попита ме дали имам нещо против, нямам. И понеже предния път, като имахме гости, едната вечер в 100 часа ходих да пазарувам, на следващата вечер правих заготовки, сега явно си мисли, че пак аз ще поема. Пък аз си имам утре важно мероприятие през деня и нямам нито време, нито желание да се занимавам. Той също нямал. Щял да пазарува и готви утре след работа преди да дойдат гостите. То така става. Crossing Arms В краен случай ще го спася с някоя бърза рецепта ако не ме издразни още малко.

# 2 146
Оффф, не искам да обръщам много внимание на зодии, обаче и аз съм с козирог и схемата е същата. Понякога не издържам и аз подхващам. Преди много емоционална бях като се започне сърдито мълчание, но се поукротих  Sunglasses
Сега ми мълчи от 1 час вече и ще гледам филм в пълен рахат  Mr. Green

Аз пък съм козирог и наистина действам така. като се обидя за нещо и почвам да мълча. но понеже съм жена, не се извинявам първа...той се пробва и той да мълчи и да се държи дръпнато в отговор, но е слаба ракия и не издържа (засега). Според мен, наистина е най-добре да не се обръща внимание на подобна пасивна агресия и човек "да не преговаря с терористи".

Имала съм гадже скорпион. Там е тежката артилерия. В много тежки моменти, сме си мълчали с дни.

# 2 147
не знам какъв е точният график на семейството, за това и не давам конкретни съвети, но както и да го въртиш, е въпрос на желание или пък на нежелание  Wink
Така е. Когато човек е ангажиран през деня най-нормалното нещо е да иска в петък да се прибере и да се просне на дивана. Повече от нормално е да няма желание.
Пък и той съвсем човешки е казал, че не иска да я натоварва, именно защото е заета.
Проблем няма, така че не е и нужно сама да си го създава  Peace

# 2 148
  • София

Wish, нали ми е приятелче, не мога да го оставя, пък и най-редовно ме спасява от блондинските ми изпълнения. Но пък днес си купих най-накрая апарат за мерене на кръвно и ще го тествам утре първо върху него, да видя дали кръвното се влияе от различни нива на стрес.
А, чудесно! Само, с оглед прецизността на изследването, поработи лично върху нивата на стреса. Mr. Green

Ех, Роналдченце, по рождение ли ти е липсата на чувство за хумор или е резултат от ампутация>

Ааа, хумор ли му се казвало на това  Wink

# 2 149
Моят вчера как ме ядоса... Twisted Evil
Има навикът вечер да заспива на дивана. Съответно аз раздигам евентуално, ако сме яли боклуци, докато гледаме филм, влизам да си взимам душ и после го будя да си лягаме. Laughing
Та вчера пак същата схема, до момента, в който аз вече тамън да се шмугна в леглото, защото се чувствах изтощена, и нашият влиза в спалнята с машинката за подстригване в ръка. Той се подстригва през деня и преди вечеря говорихме евентуално после да му мина с машинката врата. Обаче после аз забравих, а той заспа.  "Да ми дообереш врата?"  Shocked В 11:45 ме вкара в банята да му подстригвам врата... хващала съм машинка точно веднъж през живота си, пак да го подстрижа, и беше голяма трагедия. Laughing
Тая сутрин му мрънкам, че му се спи и той "Ами така става като си лягаш късно..." Shocked Laughing

# 2 150
zveti81, твоят инат да не е зодия Козирог? Моят е....е няма такова темерутесто същество Sick. Но аз вече не му се впрягам, оставям го да си мълчи и да си се инати колкото си иска, въобще не го отразявам и накрая той първи прави първата крачка за сдобряване във вид на някаква шега или нещо забавно, за да разчупи леда. Винаги така се получава и всеки път се чудя защо го прави, като накрая пак ще клекне и ще ми се извини newsm78

Не ,близнаци е.  Peace

absurT, опитах няколко пъти. Еми и аз си имам достойнство. И само да кажа ,че отношението му към мен се промени след като се върна от чужбина. Седмица, две отношенията ни бяха супер, след това сякаш нещо се скъса. Всичко което кажа го дразни. Друг пример търсеше телефонния номер на един дърводелец, на който сме поръчвали мебели. Е не може да го намери, аз му предложих да му дам номера на майстора, който е правил мебелите в офиса и също е и наш клиент. При което той ми се развика, че той едно търсел, а предлагам друго, не съм била в ред. Замълчах си, на другия ден ми казва да се обадя на познатият ми майстор, тъй като другият който беше издирил му е казал цена 800лв. Хубаво , обадих се, човека каза, че ще направи същото за 650лв, тъй като ни е клиент и ние също му правим намаление. Е сега какво да му натяквам, че вика за нищо. Думичка не казах. Ето за ей такива дреболии.

# 2 151
  • София
Моят е козирог и е истински темерут. Точно както ги описвате  #2gunfire
Разсърди ли се - край. С дни не говори. Вече изобщо не ми прави впечатление, подминавам го като пътен знак.
Снощи съм седнала на дивана и исках да напиша смс на приятелка да я поздравя за рождения ѝ ден. Еййййй, той ми дудне от едната страна - как да си оправел нещо в телефона си. Детето крещи от другата страна и понеже не ѝ обръщам внимание, повтаря като папагал. Той продължава да си дудне от другата страна. Не можех да си чуя мислите, камо ли да напиша 2 изречения. Развиках им се да млъкнат за минута. Бреййй, като се разсърди тоз ми ти темерут  #Cussing out Сега с дни ще мълчи. Много му здраве.

# 2 152
Значи не сме само ние. Но не съм свикнала и ми е кофти. Като се прибера от работа вместо да се видим, да си кажем как ни е минал деня, мълчим като пукели.

# 2 153
Значи не сме само ние. Но не съм свикнала и ми е кофти. Като се прибера от работа вместо да се видим, да си кажем как ни е минал деня, мълчим като пукели.
Ако ти почнеш да му говориш, ама упорито - да си разказваш за деня, да задаваш въпроси и сама да си отговаряш и така нон стоп, той как ще реагира? Mr. Green

# 2 154
Ние пък не можем да си мълчим повече от 10 мин. Бързо ни минава и на двамата и после като обсъдим ситуацията става ясно кой прав, кой крив и всичко приключва. Пък нека да пробва да не ми говори с дни, ще го разчекна направо. Аз съм на принципа всичко да се обсъжда в подходящия момент. За това изчаквам малко да минат страстите и се изясняваме. Не бих търпяла такова цупене. А и той де.

# 2 155
Ако ти почнеш да му говориш, ама упорито - да си разказваш за деня, да задаваш въпроси и сама да си отговаряш и така нон стоп, той как ще реагира? Mr. Green

Опитах, той си мълчи и гледа в лаптопа. Отказах се, и аз съм човек.  

la principessa, и аз съм на принципа на момента, но само аз. Той мълчи и таи всичко в себе си.

# 2 156
Оф, не знам как го правят това с неговоренето. Аз веднъж се разлютих яко и реших да не му говоря. След няколко минути вече му мелех нещо на главатар тотално забравила, че не му говоря и си прекъснах изречението с врясък "Ааа, стой! Аз нали не ти говоря!" Пък! Crossing Arms

# 2 157
Ох не знам. То като е инат насреща не знам как се постъпва. Той и моя си таи разни нещица, ама успявам да ги изкопча. Честно казано не знам как се справя човек с такива мълчаливи инати. Сигурно е много тежко..

# 2 158
  • София
Преди години ми беше тежко, но като започнах да не му обръщам внимание ми олекна  Laughing

# 2 159
  • София
Не ,близнаци е.  Peace

absurT, опитах няколко пъти. Еми и аз си имам достойнство. И само да кажа ,че отношението му към мен се промени след като се върна от чужбина. Седмица, две отношенията ни бяха супер, след това сякаш нещо се скъса. Всичко което кажа го дразни. Друг пример търсеше телефонния номер на един дърводелец, на който сме поръчвали мебели. Е не може да го намери, аз му предложих да му дам номера на майстора, който е правил мебелите в офиса и също е и наш клиент. При което той ми се развика, че той едно търсел, а предлагам друго, не съм била в ред. Замълчах си, на другия ден ми казва да се обадя на познатият ми майстор, тъй като другият който беше издирил му е казал цена 800лв. Хубаво , обадих се, човека каза, че ще направи същото за 650лв, тъй като ни е клиент и ние също му правим намаление. Е сега какво да му натяквам, че вика за нищо. Думичка не казах. Ето за ей такива дреболии.

Това е друго и си мисля, че мълчанието няма да свърши работа.
Вярно че Близнаците се редуват, ама такава промяна  не е без нищо и комай, трябва да дръпнеш котката за опашката.
Аз бих го турила на масата и директно да му разкажа как се развива неговото държание след връщането от чужбина.
И да му напомня, че аз се държа така, както винаги, затова не може да съм причина за промяната му.
Нека си помисли и да реши как ще продължи, но мен такова отношение не ми харесва и ме отдалечава емоционално. Peace

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 13:22 от absurT

Общи условия

Активация на акаунт