ПЪРВИ клас - 7 тема

• 56 146
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Перник
Вчера имахме родителска среща. Пратих мъжа ми - оплака се, че бил единствения мъж  Mr. Green Най-важната новина е часът на тържеството на буквите - от 10 сутринта е. И госпожата помолила да присъстваме. От снощи ме е яд. Как да присъствам, при положение, че съм на работа от 9:00? И съм си пуснала отпуска за следващата седмица, когато децата са ваканция?!?  #Cussing out  Калоян ме успокои, че тати щял да снима клипче...като го знам колко се оправя с технологиите тати, изобщо не разчитам на неговото клипче  Sad

# 556
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
днес май е ден за оплакване  Confused

няма да имат физическо, рисуване, труд и творчество и модул защото трябва да правят репетиции за празника на буквите  Tired

ще го намразят децата тоя празник  Tired

Скрит текст:
дали му три стихчета, едното явно е във встъпителната част и две са букви: Ж и Ш  ooooh! той се радва, каза ми ги по телефона, но се чудя на госпожата - точно на него ли намери да ги даде  ooooh! когато се вълнува или бърза тези звуци не приличат на себе си  Blush

той не се оплаква. то няма и от какво Simple Smile но ми е странно такова разпределение  Hug
 Thinking не ми се вярва да не са забелязали

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 10:14 от st. Dobri

# 557
  • София
Аз съм много доволна, че празникът на буквите ще мине без нас родителите.  Peace

Учителката отсъства и я замества възпитателят и всеки ден им дава стихотворение да научат наизуст, но синът не се оплаква. Засега.  Crazy

# 558
  • София
   Има резултати от Кенгуруто в 125-то :

http://iztok-smb.com/EK_2015.pdf

И за 145то

# 559
st. Dobri, горкичките деца.  Sad Как могат да им махнат всички разтоварващи ги предмети.  newsm78 Нашите репетираха само по време на музика (а те на тържеството и песнички пяха) и час на класа. Всичко друго си имаха.  Rolling Eyes
А този празник от 10 часа да не е с цел по-малка посещаемост?  Thinking

# 560
Е при нас тържеството ще е без родители. То силно казано тържество, като не са научили една песен и едно стихотворение за цяла година.
Поне направих грамотите да изглеждат добре, днес или утре печатам и ще ги занеса на госпожата.

Излязоха всички резултати за Плевен от кенгуруто....ами изложила се е госпожицата, очаквах над средния резултат. Какво е правила не знам, или е бързала (излезе доста бързо), или е била разсеяна. В къщи далеч по-добре се справя.
Ще изчакам да публикуват и самите задачи и ще седнем в къщи да ги пререши. Да видя къде е проблема. В самите задачи, или в обстановката.

# 561
И ние имахме родителска, ужас с моя заплес. Както си седи и хване да блее и да си мечтае, много се разсейвал и приказвал. Иначе всичко знаел, обаче внимание нулево, като не му е интересно. Не знам какво да го правя, това си е характер, близнашки. Снощи ме побърка да му чета за квазари и звезди, това му е интересно, а училищният материал го приспива.

# 562
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...Иначе всичко знаел, обаче внимание нулево, като не му е интересно. ...

и нашия е така. не е от зодията да знаеш  Hug

# 563
  • Sofia
Нашето тържество ще е рано, за да могат да си ходят хората на работа после.  Аз пък се чудя, за кога да си тръгвам след това...  Thinking

# 564
  • София
Нашето тържество ще е рано, за да могат да си ходят хората на работа после.  Аз пък се чудя, за кога да си тръгвам след това...  Thinking

Взимай си я направо след тържеството. Децата ще са толкова превъзбудени, как ще учат.

Ние с моята девойка вече сме добре и всеки е по направление, то аз от понеделник още, тя от днес.
Довечера е родителската среща, да видим утре аз за какво ще мрънкам .......

# 565
При нас тържеството мина. Децата разказваха и пяха, след което получиха грамоти и книжки и се почерпиха с торта.Много се забавляваха и родителите им се радвахме. Беше от 17.00 часа, така че всички успяха да дойдат. Лили беше феята на знанието и беше много щастлива.

# 566
  • Sofia
Нонич, така си е и това е най-вероятното развитие. Simple Smile
Радвам се, че оздравяла твоята щерка.

# 567
Жас, моята е същата вкъщи. Казвам й нещо, после твърди, че не съм й го казала. Даже се сърди.
В училище не знам как е, защото изпуснах родителската. Ще ходя в някой час за консултации.

Узи, много ме разсмя с размяната на децата Simple Smile Оздравявайте!

Честито на всички явили се на Кенгурото!

# 568
  • София
Ох, това с липсата на внимание и концентрация...  Rolling Eyes Crazy
Само дето Врячо изобщо не чува какво го питат (поне с мен) и отговаря каквото му дойде - с надеждата да улучи правилен отговор на какъвто и там въпрос да му е бил зададен и да го оставят на мира. Ама никой път няма да каже "не чух", "не разбрах" или нещо - отговаря си човекът, изобщо не се притеснява, като му кажеш, че греши, казва нещо друго - каквото и да е... А междувременно дори и да е чул част от въпроса - примерно - и него е забравил... И накрая ако го попитам "а аз какво те питах всъщност", отговорът е "ми не знам..." - е, а понякога започва да се опитва и него да налучка.

# 569
  • Перник

По-добре и нашето да го бяха направили от 8:00 - да ги водим за тържеството и после - кой откъде е. То според мен това е идеята на безумния начален час 10:00 - да се съкрати последния учебен ден преди ваканцията. Ама са си го направили както на тях им е удобно, пък родителите - да се оправят  Crossing Arms
Иначе госпожата казала само една дума за Калоян вчера - "отлично"  Blush По мое мнение има мноооого какво да се желае, но това е друга тема. Предната вечер като го питах дали ще го похвали госпожата, или ще се оплаче от него, той ми се тросна "ще се похвали, ти как си мислиш, че се държа там?". Ако се държи като вкъщи, би трябвало да се оплаче, но той там е примерен. У дома си изкарва бесовете  ooooh!
За разсеян, разсеян е. За протокола - и той е близнаци.

Общи условия

Активация на акаунт