Лидл ::60::

• 90 178
  • 761
  •   1
Отговори
# 615
  • велико търново
Някакви мнения за тротинетката която ще е само на 7.03.?с малки колелета ли е?

# 616
  • Пловдив
И аз ще тичам за гофретник...отдавна чакам  Party Дано да си струва!

# 617
  • София
И аз ще махам на малкия памперса и ще се запася с гащи и потници. Каката си има бол. А нейното дупе е свръх-кльощаво и размер 86-92 са и големи и и влизат в дупето, ако са тип бикина. Само обикновени пликчета и стават и са и удобни.  Mr. Green

# 618
  • 1st floor
Добреееее...наблъсках в робота три глави големи глави лук и два големи моркова, стигнаха до капака почти. Завъртях за 20 секунди и всичко беше готово. Не остават големи парчета, което ми се е случвало в чопъра. А това последното сигурно е ставало така, защото купата на чопъра е малка и аз го пълнех прекалено.

# 619
Добреееее...наблъсках в робота три глави големи глави лук и два големи моркова, стигнаха до капака почти. Завъртях за 20 секунди и всичко беше готово. Не остават големи парчета, което ми се е случвало в чопъра. А това последното сигурно е ставало така, защото купата на чопъра е малка и аз го пълнех прекалено.

Добре, добре, продължавай с експериментите  Wink
Например зеле и червено цвекло  Flutter

# 620
  • Щастлива мама на 3 слънца
това ли беше четката ?

последно марката на робота каква е ?

Последна редакция: чт, 05 мар 2015, 19:18 от *АДРЕНАЛИНКА*

# 621
  • Варна
Вижте какво пускат в Гърция от другата седмица - хлебопекарна. Сигурно ще пуснат и при нас по-следващата.
http://flyer.lidl-hellas.gr/ae97b9b9-c811-4ad8-81d3-50d015b3cb55/#/22

Гледам, че и стикита се вихрят (за феновете)  Wink

# 622
Четката е същата, но зарядното е малко по-различно.

# 623
  • Варна
Ооо, при тях обаче ще пускат и спортните стоки, които са от днес при нас. Значи може и да ни пропуснат  с хлебопекарните  Sad

# 624
  • София
някакви отзиви за тротинетката?

# 625
То в немския Лидл пускаха скоро и микровълнова печка, но аз още я чакам...

Не е определящо това какво пускат в другите държави.

# 626
А видяхте ли новите стикита? Гаранция, че и тук много скоро ще дойдат. И пак ще е истерия  Mr. Green

# 627
  • софия
А видяхте ли новите стикита? Гаранция, че и тук много скоро ще дойдат. И пак ще е истерия  Mr. Green
Пфууу, тамън почти събрах албума на Била.
Ще взема да поръчам лот от Алиекспрес.

# 628
Днес видях стикита в СВА

# 629
  • София
Някой, който има гофретника от предишна промоция да сподели мнение заслужава ли си, изпича ли добре  Rolling Eyes?

Общи условия

Активация на акаунт