Боледуване на децата ни - тема 23

• 59 415
  • 759
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
но просто попитах, за да се успокоя един вид.
Hug

Дани,
прави почивка според мен.

При вас сняг, а при нас гаден леден дъжд Whistling Ни едното ми харесва, ни другото. Искам вече слънце и топло.

# 436
При нас е слънцеее Laughing От понеделник и 10+ го дават !
Тихо да се похваля-почти не кашля,почти не хърка и диша със затворена уста.Носът още хърхори обаче.Дано тия капки да подействат,с 2ръце се моля,че тоя нос ни разказа играта...особено на мен.На Габи не и пука  Simple Smile

# 437
Водена, и нашият педиатър лекува паралелно с тривиалните лекарства, и с хомеопатични - никога не е ставало въпрос за недаване на Т понижаващи. Друг е въпросът, че конкретно за тази Т, за която пишеш ти, повечето хора вече не ползват лекарство, но всеки си знае  Peace

# 438
Раличка, и аз не съм му давала Т-понижаващо. Принципно знам, че сиропите се дават за Т над 38. За 37,5 не е нужно.

# 439
  • shumen
Водена,аз Т понижаващо давам при Т над 38.На по ниска не давам,а и на моето дете не му е нужно,защото е жизнено.
Уми,и при нас го дават затопляне от утре още и да спре,ама в тая киша ще е ужасно.Рали е права,че и с апрески краката ни пак ще са мокри.

# 440
При нас на 2-ри март беше 20 градуса,ходихме на язовира на разходка ,а сега сняг ,ама така е то през женският месец  Mr. Green

# 441
При нас хубав пухкав сняг, идеален за игра и снежни човеци.
Като по поръчка за малчо, че все мрънкаше напоследък, как искал да вали сняг. Ето, сбъдна му се желанието Grinning
Играхме около два часа в снега, голям кеф, сега спи, а бузките му кръв червени..викам да не е някоя студова алергия пък това сега Mr. Green ама карай...

От понеделник ще се гледат с дядото, да видим дали ще се справят, за първи път ще им е..

# 442
  • Варна
Раличка, и аз не съм му давала Т-понижаващо. Принципно знам, че сиропите се дават за Т над 38. За 37,5 не е нужно.

Аз дадох/давам сироп над 38.5. А относно другия ти въпрос - да, не трябва да се смесват хомеопатични с алопатични лекарства. Нашата е класическа хомеопатка и лекува само с един единствен медикамент за всички симптоми.
За висока Т на приятелката ми бяха изписали Беладона 200СН за детето.

# 443
При нас пък сух студ с ураганен вятър Confused.И моето е от хъркащите  Rolling Eyes

# 444
  • Варна
2 дни на ясла. 2 шибани дни. И днес ми точи жълт сопол! Мамка му, мамка му, мамка му! Искам да убия някого! Събуди се със запушен протекъл нос от следобеден сън и сега реве сърцераздирателно и не дава да го издухам, не дава да го доближа. Простоооо мега бясна съм.

# 445
2 дни на ясла. 2 шибани дни. И днес ми точи жълт сопол! Мамка му, мамка му, мамка му! Искам да убия някого! Събуди се със запушен протекъл нос от следобеден сън и сега реве сърцераздирателно и не дава да го издухам, не дава да го доближа. Простоооо мега бясна съм.
Ах колко добре те разбирам.... Само че бяхме 3 дни.... Правих я напълно въстановена 2 месеца престояла вкъщи! СНощи започна да хърка... От обед й тече носа, а сега не може да спи и плаче точно сърцераздирателно.... Нещата наближават натам, че ще я спра от ясла... Не е възможно това вече!!!!!!! Аз съм нощна, баща й е сам с нея... Не мога дори да започна да се приготвям... Ужасно се чувствам.
Чудя се с Назонекса, който й пръскам, дали може да й се капят виброцил или някакви капки. УНГ сигурно няма да ми вдигне в почивен ден...

# 446
Абе туй детските градини са някакъв ад бе, хора...

Незнам едно време нас как са ни гледали и как са ходили на работа родителите ни, но това сегашното не е работа просто... Stop

Аз ако им кой да ми го гледа, хич и не ща да ходи на детска...само болести, болести, болести..а за мама...нерви, бели коси, притеснения...и пак така...

Сега един месец направи, откакто е вкъщи, може и трудно да ми е да го гледам и с мен на работата да го влача, но поне ми здрав, а аз-спокойна.

Направо и аз съм супермега бясна на тази тема...

Месечинке, да но бързо завехне сопола.. Praynig

# 447
  • Once there was a Hushpuppy...
За мен необичайното при този вирус е запушеният нос без сополи. То не знаеш какво да правиш,та промивам само с натриев хлорит.  Crazy

Точно такова нещо карахме и ние в къщи всички.
Хремата се стича на зад и започва една безкрайна кашлица. За щастие сина ми я избегна. Аз му правех промивки, въпреки, че нямаше секрети за духане и теглене. Чак бях шокирана Shocked За него е необичайно. Но, наистина сякаш вируса в момента, който върлува е подобен.
При някои има Т, ние се разминахме, никой в къщи на вдигна. Нооо, аз повръщах много сериозно..

# 448
  • Варна

Направо не е за вярване, честно...Много криво ми стана за вас  Sad

# 449
Стаси можеш и други да слагаш но да са без кортикостероиди в тях.

Общи условия

Активация на акаунт