Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от методите за лечение на Staphylococcus aureus в носа?
Какви са някои ефективни лечения за кашлица?
Какви са някои от методите за предотвратяване на разпространението на болести в детските градини?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от методите за лечение на Staphylococcus aureus в носа?
-
Какви са някои ефективни лечения за кашлица?
-
Какви са някои от методите за предотвратяване на разпространението на болести в детските градини?
-
Какви са някои методи за овлажняване на въздуха в помещението?
-
Какви са препоръките за лечение на кашлица при деца и хрема?

Едно малко дете се чувства много по-добре в познатата ми семейна среда, въпреки че го гледа непознат човек и винаги има начин да се разберете с тази жена – какво искаш, харесваш, одобряваш или не, какви са навиците на детето ти и т.н. Моят син от 1 годишен до към 3 го гледа и токова се обичаха и разбираха, че до днес само за нея говори. Освен това до 3 годишен не беше боледувал. Сега вече е с не-знам-какви-алергии-астма....Та аз лично, съдейки от моят опит не бих пуснала детето си на ясла, но след 3 годишна възраст определно мисля, че е важно да посещава ДГ. Относно търсенето на детегледачка – аз бях пуснала обява тук в бг мамам и се срещахме с жените, говорехме и така няколко месеца. В крайна сметка изпадна възможност и моя колежка освободи нейната бавачка и взехме нея. Сега мисля да мина по този път и с малкия си син 
Обикновено като го пусна в понеделник, най-късно в петък тръгват сополи и от там нататък останалите екстри. Последният път даже само 3 дни изкара и вече почти месец се възстановява. Хич не ми се пуска пак, ама в един момент пак ще се наложи