Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от методите за лечение на Staphylococcus aureus в носа?
Какви са някои ефективни лечения за кашлица?
Какви са някои от методите за предотвратяване на разпространението на болести в детските градини?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от методите за лечение на Staphylococcus aureus в носа?
-
Какви са някои ефективни лечения за кашлица?
-
Какви са някои от методите за предотвратяване на разпространението на болести в детските градини?
-
Какви са някои методи за овлажняване на въздуха в помещението?
-
Какви са препоръките за лечение на кашлица при деца и хрема?

Гласът му един дрезгав, едва излиза, такова нещо не е било. Ходихме на лекар, вирус било, гърлото съвсем леко зачервено. Що е толкоз прегракнал тогава? Следобед имал малко Т - 37.5, но докато се прибера беше спаднала и в момента няма. Жизнен и игрив е, пие си водичка днес, изяде си супата, само този запушен нос и този глас... А мен ме тресна хремата яко. Егати ясленския бацил братче, натръшка ни. Само баща му се държи засега.
направо ми иде да орева света, направо не се побирам в кожата си от бяс.
Другата седмица празник щели да имат,празник ли...ще ги и у празника! Ако го чуете как грухти и свисти..направо още повече откачам като го слушам.