Червей в памперса??!?

• 2 752
  • 15
  •   1
Отговори

Здравейте,

Наскоро купих БИО памперси MOLTEX, защото открих лек обрив по дупето на бебето, в които случайно открих червей... Sick Изненадах се, но реших, че съвсем случайно е попаднал там...

Е, да, но днес открих червей отново!!! Sick Sick Sick
Един такъв бял, малък и гаден.

Чудя се, дали някоя майка е срещала такова животно в памперс??

Благодаря предварително!

# 1
  • Русе
Да не са глисти?  newsm78

# 2

Ами май не, защото го намерих в чисто нов памперс...сам се разхождаше по чистия памперс.
Педьо каза да изследваме за паразити, но все още чакам "проба".

# 3
ДА не са мухлясали памперсите нещо - срежи един -два... Смени ги ако трябва...

# 4
Да, да, разбира се, че ще ги сменя! Таткото смело сряза един и нямаше нищо..Странно е, затова ми беше любопитно дали и някой друг е срещал подобно нещо, или е единичен случай.

# 5
Къде ги държите,къде ги сменяте, ако има цветя нещо наблизо или някое шкафче с подправки или други храни може да е паднало вътре...

# 6
  • София
лелеееее... това е като от кошмар... пусни ги в новините  Sick

# 7
Направо ги нарежете всичките и виж дали ще намерите още...

# 8
Памперсите стоят в една помощна торбичка, с три разделения, която е закачена на стената...Купена е от Икеа, специално за детски боклучета - памперси, пелени и др. От изкуствен материал е и няма как да се завъдят там, а и я претърсих цялата. Crazy Останалата част от пакета съхранявам в шкаф. Досега не ми се е случвало с други памперси и подозирам, че просто БИО памперса е прекалено БИО... Sick

# 9
Лекия обрив може да не е от памперсите,а защото му е горещо и се е запарил...
Ние ползваме памперси на Памперс - обикновени, иначе има и за чувствителна кожа - памучни в оранжево-жълта опаковка са...
Със Судокрем минава всичко.. Wink

# 10

Съгласна! Просто ме подлъгаха да си купя...не били избелвани, нямали вредни химикали и т.н. Реших, че ще е панацея за всяко дупе, но не знаех, че има малки "черноработници" в тях.. ooooh!

# 11
  • Ямбол

Съгласна! Просто ме подлъгаха да си купя...не били избелвани, нямали вредни химикали и т.н. Реших, че ще е панацея за всяко дупе, но не знаех, че има малки "черноработници" в тях.. ooooh!

Ти много лесно се лъжеш май, че и нас се опитваш да лъжеш. С какво може да се храни един червей в памперс?
Щом си го запазила, пусни снимка да го видим.

# 12
Не си прочела добре. Казах, че не съм го запазила. И не се лъжа лесно, нито се опитвам да лъжа някой друг. Исках инфо от други майки, срещали подобно нещо.
Имаше едно мнение на този сайт, но в съвсем друга тема, в което прочетох, че зълвата на форумката е намерила червей в пелена на Памперс. Затова реших да споделя.
Язвителните забележки и коментари - на друго място!

# 13
Шегувате се,червеи  в памперсите?
От къде сте ги купили?

# 14
Според мен от някъде другаде е попаднал в памперса...  Rolling Eyes Може да е пропълзял  по стената и от там да е паднал в тази торбичка. Казваш, че е закачена на стената.

Най-простото - може да е ларва на молец. Аз лично съм виждала по тавана и стената ларва на молец. /Една година имахме нашествие на молци в кухнята. Помогна ми букетче лавадула/.

Абсолютно не вярвам да има червеи в памперсите.
Провери, почисти основно наоколо. Всичко се случва.

И не бързай да си изхвърляш памперсите!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт