Кауфланд / Kaufland- тема 11

• 102 892
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
Току-що се връщам от К. Намалиха репичките на 0.49 лв., къдравите марулки на 0.39 лв., зеления лук на 0.19 лв. и то стана салатката. Бананите също ги намалиха на 2.20 лв., също и сирене от витрината, меса. Абе хубаво било късно вечер да пазаруваш в К.
Ехааа,екстра!Бе много се радвам като прочета че някой е побарал такива намаления. Laughing То и аз съм "ЗА" вечерното пазаруване.И когато можем го правим.Днес обаче не успяхме...Хем Кауфланд обикаляхме,и още 3 магазина.Пък трябваше като се върнем да сготвя и изчистя. TiredИ да си седна спокойно с една водка. LaughingТа "Наздраве"!Вече си я пия! cheersЕдна пералня ми върти,и гледам Бербо!Обичам футбол! Flutter
А днес в Кауфланд се отчетох с кейковете,намалени на 0.93.Страхотни са!!!На мен ми харесва със стафида,на моя с какао:та се разбираме идеално.Няма да си изяждаме яденето. Laughing Laughing LaughingВ много отношения сме тъй:на цялото пиле той обича бялото месо,бутчетата...Аз пък си обожавам крилцата,препечената кожа на пилето.Трътката също ме кефи. Joy А вас? Laughing Laughing Laughing
От натуралния сок:ябълка и круша на 4.99 си грабнахме няколко.Страхотен сок е!И като написах "страхотен",принципно месо от тяхната витрина не купуваме.Много рядко се случва...И днес моя купи някакво кърначе намалено на 5.49.Каза че е много вкусно.Аз още не съм го опитала за да дам мнение.Боба им с лютеница също е добър!Ананаса на кубчета им беше намален,но не е същия като в Л***.Но грабнах защото за пай става!Велика лютеница и от нея два буркана.Незная дали е хубава:надявам се да е,защото моя ще си я яде. LaughingАз съм на вълна,с леко лютив вкус! Mr. Green И общо взето е това...Другото е дреболии.... Whistling

# 61
  • Русе
Току-що се връщам от К. Намалиха репичките на 0.49 лв., къдравите марулки на 0.39 лв., зеления лук на 0.19 лв. и то стана салатката. Бананите също ги намалиха на 2.20 лв., също и сирене от витрината, меса. Абе хубаво било късно вечер да пазаруваш в К.
Ехааа,екстра!Бе много се радвам като прочета че някой е побарал такива намаления. Laughing То и аз съм "ЗА" вечерното пазаруване.И когато можем го правим.Днес обаче не успяхме...Хем Кауфланд обикаляхме,и още 3 магазина.Пък трябваше като се върнем да сготвя и изчистя. TiredИ да си седна спокойно с една водка. LaughingТа "Наздраве"!Вече си я пия! cheersЕдна пералня ми върти,и гледам Бербо!Обичам футбол! Flutter
А днес в Кауфланд се отчетох с кейковете,намалени на 0.93.Страхотни са!!!На мен ми харесва със стафида,на моя с какао:та се разбираме идеално.Няма да си изяждаме яденето. Laughing Laughing LaughingВ много отношения сме тъй:на цялото пиле той обича бялото месо,бутчетата...Аз пък си обожавам крилцата,препечената кожа на пилето.Трътката също ме кефи. Joy А вас? Laughing Laughing Laughing
От натуралния сок:ябълка и круша на 4.99 си грабнахме няколко.Страхотен сок е!И като написах "страхотен",принципно месо от тяхната витрина не купуваме.Много рядко се случва...И днес моя купи някакво кърначе намалено на 5.49.Каза че е много вкусно.Аз още не съм го опитала за да дам мнение.Боба им с лютеница също е добър!Ананаса на кубчета им беше намален,но не е същия като в Л***.Но грабнах защото за пай става!Велика лютеница и от нея два буркана.Незная дали е хубава:надявам се да е,защото моя ще си я яде. LaughingАз съм на вълна,с леко лютив вкус! Mr. Green И общо взето е това...Другото е дреболии.... Whistling
Охххх, опасна си . Simple Smile Ама тооолкова еднакъв вкус с тебе, за футбола, за крилцата, за кожата.... Добре, че влязох в тая тема да керизя . Simple Smile Месо и ние не купуваме от Кауфланд витрината....тежки спомени. Simple Smile  Hug  Hug

# 62
Juliette14 ,с тебе сме си "дупе и гащи","ток и жица",луна и звезди"... Много мога да ги редя... Crazy А и като допълваш че харесваш футбол-а...Ауууу,много малко жени го гледат и напарво егати усмивката ти вадя в момента:вярвай!  Hug Hug Hug Все едно аз написах твоя отговор,като сродна душа си ми,ейййй. Hug Hug Hug
Ти ако знаеш аз какви тежки спомени имам от витрината на КФ... smile3550  ooooh!

Последна редакция: чт, 26 фев 2015, 06:51 от milenka333

# 63
  • sofia
Какво му е на месото от витрината? Питам, защото честичко купувам, да не би да има нещо, което не знам?

# 64
Големият ми удар от Кауфланд вчера -два пакета вафли Яна по 99ст всеки,всеки пакет е с грамаж 450гр.

# 65
  • Ботевград
До края на февруари ли им е играта с талоните, не че нещо спечелих, но имам някъде из тефтерите, да знам дали да отида да ги пусна довечера  Hug

# 66
  • Русе
Какво му е на месото от витрината? Питам, защото честичко купувам, да не би да има нещо, което не знам?
Не, че нещо му има. Просто за има няма 7-8 пъти дето сме купували , от тях 6 пъти е било или развалено или тръгнало натам, Може би не сме имали късмет, и не ни е вкусно. Но мнооого малкото пъти като е било що годе читаво, е ставало за ядене. Simple Smile   chef

# 67
milenka333, лютеницата Велика е много хубава, така че спокойно и ти можеш да опиташ  Peace
Вчера си взехме маслини, тиквички, мандарини, превръзки Натурела, майонеза Олинеза, бисквити Кукис. Имаше и още неща, но сега не си спомням вече.
Талоните, мисля че са до края на този месец.

# 68
  • оттам, откъдето започва България
О, и ние се отчетохме неколкократно с кексовете. Вечерното питие също не го изпускаме, но тъй като Кауфланд отвори до нас и като си реша прескачам вечер за разнообразие. Все си мисля, че по това време ще е по-спокойно, но винаги си има хора, които пазаруват, а други си чакат намаленията. Иначе у дома е същото положението с хапването на пилето.  Joy

# 69
КиФла ,наистина нищо му няма на месото.Радвай се че пазаруваш от такъв филиал,където на витрината наистина всичко е прясно.
star in the sky ,много,ама много благодаря... HugОпитах я:наистина е страхотна тази лютеница.
didka pitka,ех,че нямам и аз едно Кауфланд наблизо... Laughing  Hug А за питието:екстра! thumbsup Вечерното питие трябва да се поддържа. Heart EyesАз не го пропускам:обичам си го...Дали не съм алкохолик... tooth

# 70
Маслините гигант маЙмут до неделя ли са намалени? Вчера купих половин кило и едната маслина беше толкова голяма, че я изядох на два пъти  ooooh! Не ми влезе просто цяла в устата  Whistling Но пък са вкусни  Mr. Green Та питам случайно ли ги хванах на 5лв или са до неделя така?

# 71
Гитадам, от Кауфланд на Пещерско шосе ли пазаруваш? Laughing Аз на щанда с намалените неща /аз бих казала преоценени, някои артикули са в доста лош вид/ освен супи и подправки напоследък все откривам разни сладки неща. А все дебна да пуснат намалени овесени трици, но не. Confused
Месо сме купували 2 пъти от Кауфланд- миналата седмица. Свинското си беше ок и двата пъти /това от промоцията/.
Веднъж ми се случи касиерката да ми маркира едни нишестета от намаления щанд /от 1,50 на около 50 ст/ с редовна цена, но не обърнах внимание в магазина- сметката ни беше голяма, иначе бих забелязала....Друг път пък касиерката ме попита защо не съм казала на информация да ми залепят стикер на торбата Кауфланд Mr. Green Изглеждала като нова, да не би да съм я взела сега... Joy
От тази семдица харесах само детските потници, обаче по-големите номера се изкупиха още първия ден. Не мога да си обясня защо не пуснат по 3 бр. /примерно/ детски потници, ами пускат 6 бр за 17,99 лв- който иска да си купи 2 опаковки по 3 бр....Иначе качеството им е много добро, материята също. Имаме подобни гащички от предна промоция /те са 7 бр Mr. Green /, кройката им е добра, тогава пак изпуснах потниците. Laughing

# 72
  • Карлово
А все дебна да пуснат намалени овесени трици, но не. Confused

В нашия имаше овесени трици. По 0.69 ст. За 2-път ги срещам, ама не знам за какво да ги ползвам. Хляб не съм правила, слагам пшеничени. Иначе си ям овесени ядки, триците по-вкусни ли са?

# 73
  • оттам, откъдето започва България
На мен лично овесените ядки са ми по-вкусни от триците.

# 74
Да,от там пазарувам,но дебна само определени неща,сладки,вафли,шоколади и гледам да имат по дълъг срок на годност,купувам тоалетна хартия,салфетки,носни кърпи,торбички.До сега не е имало фал,имам предвид да съм попадала на нещо развалено и да съм имала проблеми в последствие.

Общи условия

Активация на акаунт