Кауфланд / Kaufland- тема 11

• 102 469
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, искам да попитам за тези завивки, чудя се дали са добре капитонирани? На колко големи секции са прошити?

И друго: Кое не харесвате относно анатомичните възглавници? Понеже купих такава миналата седмица, но не съм я ползвала още... Не са ли удобни?
...

Завивките от гъши пух-някой пусна линк, там пише 15 процента пух и 85 процента гъши..нещо си newsm78  Та май не са стопроцентови от гъши пух..
Гъши пера Peace За тази цена няма как да са с по-голям % пух.

# 646
Е, като преобладават перата, защо са написали на етикета гъши пух...това ме подразни...аман от номера и тарикатлъци Stop

Иначе ясно, че на тази цена - толкова Peace

# 647
То и в якетата освен пух има и пера, независимо от цената им.

# 648
  • Варна
колкото и да е невероятно, краставиците от 2.29 са много вкусни  Peace

# 649
  • София
Е, като преобладават перата, защо са написали на етикета гъши пух...това ме подразни...аман от номера и тарикатлъци Stop

Иначе ясно, че на тази цена - толкова Peace
Да примамят клиентите. Защо... Grinning

# 650
На всички пише завивки от гъши пух, без значение процента на пера и пух. Поне това видях, докато разглеждах най-различни сайтове със завивки.  Grinning
 Които са с 15% пух и 85 % пера са между 100 и 200 лв., а 100% пух са над 400 лв. Crazy
За завивка, 400 лв., не давам аз  Laughing
49 лв. - да Laughing

П.П  в момента има страхотни намаления на завивки от гъши пух в много сайтове, но цена по-ниска от тази в К. никъде няма.

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 15:17 от karmen77

# 651
След една възглавница от гъши пух /доста скъпа беше/ повече не искам да чуя за завивки от пух!!! Няма такава смрад на патка....хахахаххаха и не се оправи! Изобщо не можех да спя на нея, отврат!  Sick Mr. Green

# 652
Не знам... абсолютно никаква миризма няма тази, нито на гъска, нито на патка  Grinning
Спя с нея от няколко дни, само дето шумоли малко, но това не ми пречи. Иначе четох, че някои миришат гадно наистина.

Трябва за брашното на Мелко да ходя, а така ме мързи...

# 653
  • София
След една възглавница от гъши пух /доста скъпа беше/ повече не искам да чуя за завивки от пух!!! Няма такава смрад на патка....хахахаххаха и не се оправи! Изобщо не можех да спя на нея, отврат!  Sick Mr. Green
Кой знае къде е стояла - вероятно някъде на влага, за да започне да мирише.  Rolling Eyes Иначе няма мирис. Аз си взех две пухени завивки и възглавници от Икеа и съм много доволна.

# 654
Гледам, че на сайта на Тед мемори възглавничката която ми харесва е към 45 лева. Mr. Green Едва ли в Кауфланд ще е чак 7-8 лв Crossing Arms  Cry

# 655
  • София
Мен май ме удари пролетната умора - дзверих се в каталога за тази седмица, но никъде не ги видях тези завивки от гъши пух. Това някаква допълнителна промоция ли е?

# 656
Мен май ме удари пролетната умора - дзверих се в каталога за тази седмица, но никъде не ги видях тези завивки от гъши пух. Това някаква допълнителна промоция ли е?

Тц, нищо ти няма  Laughing Не са ги пускали в каталога изобщо. По-миналата седмица съвсем случайно ги видях в магазина, че са доста намалени и писах тук да се знае, в случай, че на някой му трябват такива завивки.

# 657
  • оттам, откъдето започва България
Гледам, че на сайта на Тед мемори възглавничката която ми харесва е към 45 лева. Mr. Green Едва ли в Кауфланд ще е чак 7-8 лв Crossing Arms  Cry
По-скъпа възглавница от 7.99 лв. в нашия Кауфланд не видях, но не е мемори.

# 658
След една възглавница от гъши пух /доста скъпа беше/ повече не искам да чуя за завивки от пух!!! Няма такава смрад на патка....хахахаххаха и не се оправи! Изобщо не можех да спя на нея, отврат!  Sick Mr. Green

Явно патката на която си попаднала не е къпана  Laughing Laughing Laughing

# 659
Здравейте,одеве си напазарихме някои неща -хванах някаква промоция на кашкавал Лакрима с масло за около 10-на лв,пробвахa кашкавала и го харесаха /моите хора/.

Взех и един козунак за 1.49 топъл за моите хора пак,но вътре ми се стори не добре изпечен,а и казаха,че не бил сладък.

Още взехме отскоро любимата ни лютеница на Олинеза ,фино смляна ,пилешко филе,макарони ,минерална вода.

Много ме е яд за козунака,малката много обича.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт