Кауфланд / Kaufland- тема 11

• 102 419
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Скрит текст:
Гледам, че на малките пакетчета пише "суха мая", а на опаковката от 500 грама- "суха активна мая". Някъде четох, че сухата активна мая трябва да се използва до 2-3 дни след като се отвори опаковката, иначе маята си губи свойствата....Дали е така наистина /до днес не бях чувала за суха активна мая/? newsm78 Защото в този случай си е по-изгодно да се купи малкото пакетче, едно семейство няма как да изразходи 500 грама мая за 2-3 дни.... Thinking
Днес далаверата ми бяха 500 гр ягоди /много вкусни и ароматни!/ за 1,99 лв- докато стигна до касата вече бяха с цена 0,99 лв Grinning Също и 2 опаковки рознарин, намален от 1,29 лв на 0,59 лв...а докатос тигна до касата и той се оказа, че струва 0,09 лв опаковката. Laughing От вечерните намаления взех и тиквички за 1,69 лв, лютиви чушки за 1,40 лв, репички по около 0,20 лв броя. Купих си антицелулитен гел на Евелин  Heart Eyes , серум за лице за майка ми, сметани за разбиване от малките, фунийки за сладолед, прах за пране, Цилит Бенг промо пакет, див чесън...Късно се сетих за каперсите, тоалетната хартия също ще остане за друг път. Брашното на Мелко за козунаци го върнах на рафта веднага щом видях съставките му... Sick Ще си правя козунаците с пълнозърнесто или с някоя друга марка бяло брашно, без толкова добавки.  Peace Последната покупка беше 1 консерва скумрия в доматен сос намалена на 0,99 лв, взех за проба- оказа се прекрасна, даже не ми приличаше много на скумрия, ако не знаех сигурно шях да помисля, че е друга рибка Laughing Ще отида да си заредя още консерви, много се хареса вкъщи. Heart Eyes

# 691
Скрит текст:
за активната суха мая.....по принцип у нас не се продава, като изключим някакви количества от някой търговец внесени. Много малко е 2-3 дена Simple Smile, четох по чуждите форуми, че след като се отвори буркана или пакета с активната мая, се слага в хладилник и така издържа още 4-6 месеца, или във фризер до 1 година. Ама ако е във фризера тряба да се разпредели в единични дози  Sick

Аз прясната мая си я правя на четвъртинки и във фризера и след 2-3 месеца пак си е активна....

Някой купувал ли е тъмното брашно от 1.39 лв.(май беше) в едни тъмни пакети, пакетирано в Румъния? Добро ли е за хляб?

Скрит текст:
Аз, напоследък, взех да посещаваш много често ХИТ(много приятна латино музичка докато пазаруваш) и забелязах, че някои неща са по-евтини в сравнение с Кауфлад. Спомням си първият път като го забелязах се радваш, че съм си купил от Кауфланд намалено плодово мляко на Weidenglueck за 4.50 лв кутия 1 кг(намалено от 5.50 лв), а в ХИТ струваше 3.60 лв....без промоция newsm78. Една колежка и тя ми каза същото по отношение на меса и сладки работи.

Последна редакция: сб, 04 апр 2015, 09:36 от bobo_13

# 692
Ами например прах Бинго в квартален магазин си  е по -евтин от промо цената му в Кауфланд .
 Явно просто имат завишени цени и смъкват на нормални и това е промоцията.
  Според мен във всички вериги е така почти.
  Промоция на портокали например -ами не е промоция ,явно цената на борсата им е паднала .
  /Снощи мернах по новините ,че каквато и да е реколтата от пшеница и колкото и да е ниска цената , това няма как да се отрази на цената на брашното . То не поевтинява./
 Тъмното брашно някои го харесват ,други -не .
 Просто купуваш и пробваш. Всеки има различен вкус и критерии за качество.

# 693
донесоха брошурата, нищо интересно

освен масло за 2.29 и любимото ми мляко Елена за 68 ст

# 694
На първо четене единственото нещо,което ми хвана окото са картофите и олиото.Евентуално и бананимога да взема.

# 695
последните 2 месеца никъде не попаднах на вкусни банани
явно е от сезона

# 696
явно е от сезона

На "Карфур" от последната промоция бяха страхотни. Сладки и ароматни.

# 697
  • София
Колко ще са бананите следващата седмица?

# 698
  • Sunshine state
Много ме дразни това, че електронната брошура се бави. Не получаваме хартиена, или някой я краде, та..  Twisted Evil

# 699
Погледнах в брошурата , мярнах банани на 2,49 лв.

# 700
явно е от сезона
Според мен просто са били прибрани някъде по складове...докато цената им се покачи до около 3 лв. Иначе не мога да си обясня как изведнъж хем поскъпнаха, хем се развалят/гният отвътре навън, т.е. кората си изглежда почти нормално, а вътре стават кафяви... Sick Crossing Arms
И аз ще чакам хартиена брошура- дано този път да дойде... Rolling Eyes

# 701
явно е от сезона

На "Карфур" от последната промоция бяха страхотни. Сладки и ароматни.

и там не ми харесаха

# 702
Аз нямам хартиена брошура (както винаги), но майка ми каза, че имало грил тиган Simple Smile някой ползвал ли го е и качествен ли е?

# 703
  • Кърджали
А за електрическата скара 1600 W някакви мнения. Миналият път бяхме взели, но от 800 W и беше много слаба и я върнахме.
Мисля, че ще е ок понеже няма термостат и от към гаранция е супер.

# 704
  • Русе
Аз си харесах каната за пречистване на вода на Аквафор. Пише, че има индикатор за ресурса на филтъра. Някой има ли представа как работи този индикатор? На количество пречистена вода или на изминали дни употреба?
Другото, което задължително ще взема е бутилираното винце на Стамболово (на всяка промоция задължително попълвам запасите). За тази цена е изненадващо добро.

Общи условия

Активация на акаунт