Кауфланд / Kaufland- тема 11

• 102 952
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Дами, дайте идея за крем за лице за нормална към суха кожа. Нещо на сносна цена за половинката ми, не искам да ми хаби скъпите кремове  Laughing
Харесах си купите по 0,99 лв, тези които са в бяло и черно... някой да е ползвал?
Купите за салата също ме интересуват  Simple Smile

# 91
Мнения за Пасатор, чопър и миксер на първата страница?
И мен това ме интересува? Основно за рязане пък ми трябва на мен Peace
Моя съвет е да дебнете Лидълския 3 в 1.

# 92
Мнения за Пасатор, чопър и миксер на първата страница?
И мен това ме интересува? Основно за рязане пък ми трябва на мен Peace
Моя съвет е да дебнете Лидълския 3 в 1.

Него го имам, страхотен е, ежедневно го ползвах, ама...вчера му счупих купата  Confused

Този го искам за подарък, цената му е на половина на лидълския, ама и ватовете му са наполовина  newsm78

# 93
Здравейте,
Видпх във вестника че ще пускат машинка за подстигване тази седмица - да имате някакви отзиви за нея ?

# 94
raja_nikol , обърни се към сервиза им- мисля, че има вариант да си закупиш нова купа. Wink
Да споделя аз какво ни се случи днес в Кауфланд. Confused Напазарувахме доста, а и много плодове и зеленчуци- бяхме взели 1,5 кг пресни картофи които на касата искаха да ни маркират по 1,99 лв на килограм, т.е. за към 3 лв опаковката. На щанда с картофите обаче пишеше цена от 0,99 лв за килограм, даже имаше служител и го питахме това ли е цената /0,99 лв/- макар, че и сами бяхме прочели добре. А на касата сума ти време ни бавиха...докато "излезе" цената /извадиха някаква захабена книжка с цени и гледаха в нея/, после още време докато "извадят" картофите от сметката ни....Чудя се това някакъв евтин трик ли е /да слагат подвеждаща цена, а да маркират друго- случвало ми се е и друг път/, или пък картофите ще са на промоция по 0,99 лв от утре и вече са били сложили етикет с промоционалната цена, а не е въведена все още в системата....Струва ми се малко тъпо да подреждат новите промо стоки още от събота по обяд, а човек да се чуди къде точно да търси настоящите промоции... ooooh!

# 95
raja_nikol , обърни се към сервиза им- мисля, че има вариант да си закупиш нова купа. Wink
Да споделя аз какво ни се случи днес в Кауфланд. Confused Напазарувахме доста, а и много плодове и зеленчуци- бяхме взели 1,5 кг пресни картофи които на касата искаха да ни маркират по 1,99 лв на килограм, т.е. за към 3 лв опаковката. На щанда с картофите обаче пишеше цена от 0,99 лв за килограм, даже имаше служител и го питахме това ли е цената /0,99 лв/- макар, че и сами бяхме прочели добре. А на касата сума ти време ни бавиха...докато "излезе" цената /извадиха някаква захабена книжка с цени и гледаха в нея/, после още време докато "извадят" картофите от сметката ни....Чудя се това някакъв евтин трик ли е /да слагат подвеждаща цена, а да маркират друго- случвало ми се е и друг път/, или пък картофите ще са на промоция по 0,99 лв от утре и вече са били сложили етикет с промоционалната цена, а не е въведена все още в системата....Струва ми се малко тъпо да подреждат новите промо стоки още от събота по обяд, а човек да се чуди къде точно да търси настоящите промоции... ooooh!
  Според ЗЗП,са задължени да ви продадат стоката на обявената цена,ако са две на по-ниската.Ако тази цена е актуална от утре,проблема си е техен,да не са я слагали още днес.Ако е била примерно до вчера,пак са задължени да я продадат на нея щом е там!!!

# 96
В Карфур ти я таксуват на по-високата и, ако докажеш, че има етикет с по-ниска, ти връщат парите на информация. Не ти дават да връщаш стоката! Обаче, ако не се загледаш в сметката, познай.....!

# 97
Мен в Пени редовно ме урят в сметката с по висока цена от тази на етикета. Като кажа, че има проблем със сметката ми казват, че стоката е била на промоция до вчера и днес е с нормална цена, но са забравили да сменят етикета. Ако не ми изнасяло да съм върнела продукта. Няколко пъти ми се е случвало, комшийката ми и тя се оплака няколко пъти. Пари не връщат, нямали такава политика. За това и почти не пазарувам там. За това и се оплакват, че били само двама служители в магазина, а в магазина им в друг квартал "кипи живот", а са в близост до циганския квартал. Там магазина винаги е зареден, винаги всичко си е както трябва. А управителката каква пача е чак не ми се коментира. Толкова противен човек рядко се среща. Веднъж присъствах и на скандал как и набиваха канчето, че ако не може да си върши работата ще я сменят. А нейният началник е супер благ човек, познавам го дистанционно от друго място.Щом той крещеше представям си как е сгафила.

# 98
Преди няколко години често пазарувах от Билла в подлеза на СУ. Почти винаги се случваше това с етикетите - уж не били сменени. Разчитат, че няма да погледнеш сметката или не ти се разправя.... Дано сега нещата са се подобрили.

# 99
  • Русе
Мен в Пени редовно ме урят в сметката с по висока цена от тази на етикета. Като кажа, че има проблем със сметката ми казват, че стоката е била на промоция до вчера и днес е с нормална цена, но са забравили да сменят етикета. Ако не ми изнасяло да съм върнела продукта. Няколко пъти ми се е случвало, комшийката ми и тя се оплака няколко пъти. Пари не връщат, нямали такава политика.
На мен са ми връщали пари. Веднъж отидохме с ММ за бира Шуменско, на промоция. Във вестника пишело до 6 бр. на клиент, ама на етикета не пишеше, а аз да не уча вестника наизуст. Взехме 2 стека, на касата единия на нормална цена. Ама и продавачката има вина, че не ни предупреди, но беше някаква нова, старите продавачки винаги предупреждават. Поисках си парите обратно и ми ги върнаха.

# 100
Предупреждават ама друг път. Преди седмица две имаше от кремчетата на промоция по 39ст за 4 или 6бр на клиент бяха не помня. Купих 10 с идеята да ги разделя. на касата обаче се заблеях, а тя маркира всичките и нищо не каза и аз чак на вън се усетих. Хем с нея през цялото време си приказвахме и и казах, че всеки път пазаруването ми е магазина е изненада за мен от към сметка. Ама така било като били само по двама служители. Казах и че видях един и същи продукт на две места с различни цени. Аз съм им сърдита още от както ме метнаха с 5лв и така и не се показаха тия пари къде са. Били ми ги върнали само дето не бяха. Касиерката каза, че сигурно ги е върнала на клиентката след мен. Нямали камери на касите  Crossing Arms

# 101
  • София
В Била и на мен ми се е случвало стари етикети. На тях пише докога е валидна промоцията, но с такива ситни букви  ooooh!
В крайна сметка отказах да платя и да взема продукта, щом не беше на цената от етикета, но го хванах още в момента на маркирането. Поне се появи друга служителка и я заведох да й покажа етикета и го махна пред мен. Но промоцията беше минала преди поне 2 или 3 дни, представете си колко хора на са си погледнали бележките за толкова време  ooooh!

Харесах си купите по 0,99 лв, тези които са в бяло и черно... някой да е ползвал?
Днес гледах чиниите, че все не ми стигат напоследък, но се отказах. От първите 5 които хванах нямаше 1 без някакъв видим на пръв поглед дефект... и до там бях  Whistling

# 102
Чинии от белите и черните нямам, но от купите имам. Цепят се яко. Напукват се по точно. Но като за левче стават. Сменям ги периодично като ги намалят на тази цена  Mr. Green

# 103
В крайна сметка купихме от купите за супа. За левче не очаквам чудеса, нямат видими дефекти  Laughing
Стъклените купи за салата бяха изчерпани  Shocked

# 104
  • оттам, откъдето започва България
И при нас нямаше от стъклените купи, но пък си купих дълбока чиния 24 см.-1.29 лв. Аз имам една и я ползвам за салата, та сега ще са две. На мен ми е много удобна. Сега като гледам тези стъклени купи са 17 см., то няма и педя, каква салата ще се събере вътре. А на картинката изглеждат големи. Взех си и един сушилник, не че нямам, но този е по-спретнат от стария ми и по-малък. Чорапогашник също си взех, не е лош за цената си-1.69 лв. Много хора имаше и не се спрях на цветята. И утре е ден. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт