Кауфланд / Kaufland- тема 11

• 102 412
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
Аз имам тази кана...Ползвам я с филтри Брита.
Преди време и друга дама пита как работи филтъра..
За съжаление, и аз незнам как точно, но сега се поразрових и май е за количество преминало през филтъра  вода, защото пише- 300 литра..newsm78

# 706
Не знам за Аквафор, но аз има BWT кана за вода и индикатора като го стартирам е запълнен целия и постепенно се изпразва. Отчита колко пъти отваряш капачето да наливаш вода и за проценти - 25-50-75-100%. То на самият филтър на кутията пише за колко литра е горе-долу. Може и да не го стартираш индикатора и когато си решиш го сменяш. Един филтър би трябвало да кара 4-6 седмици ако се наливат по около 4 литра на ден....

# 707
Около месец изкарваме с един филтър...горе-долу Peace
Не виждам сега каква кана точно е на промоция, нашата е червена Аквафор ..

# 708
Козунакът със стафиди на Тимс е много хубав.

# 709
  • Sunshine state
Козунакът със стафиди на Тимс е много хубав.
Peace И на нас ни харесва и почти само от него взимаме.
Още няма електронна брошура..  Crossing Arms

# 710
Имам такава кана, ама не помня с какъв филтър е, а ще са на промоция

# 711
Днес отписах брошурата и излязох. А сигурно ходих да проверявам над 10 пъти до обяд. И на прибиране към 18:30 гледам останали няколко броя по кутиите. Харесах си шок. бонбони Фрути Ди Маре. 400 грама за 3,19 лв.

# 712
  • Ямбол
От днес,торта Сахер и с трюфели на по 4  и 5 лв ,тъкмо утре бебо има месечинка и ми спести време ,само замазах надписа на глазурата и украсих ,стана бомба. Simple Smile

# 713
От следващата седмица ми хареса олиото, прясното мляко 1,5%, на течния Персил му се чудя newsm78 , силиконовите формички /имам такива сърца, сега ще допълня колекцията  Laughing , силиконът е хубав/, душ геловете Дав Heart Eyes , пушената сьомга, стафидите, маслото, шоколадовите яйца.
Акумулаторната метка /триъгълната електрическа четка- май така беше по брошура/ изглежда точно като моята, моята е Туистър нещо си... newsm78 Много съм доволна от нея. Ако тази е същата де. Peace Издържа до около 45 минути работа.

# 714
Памука ми хвана окото. Само такъв ползвам - чист е, няма оцветени части, лесно се къса, мек е. На нормална цена е към 2,50 лв. Тази седмица има и подарък - лепенки.
Поне два ще си взема.

# 715
какви лепенки ?

# 716
  • Sunshine state
7 часът в неделя е,а още няма електронна брошура.. Shocked Сериозно започват да ме вбесяват и ще им обявя тотален бойкот.  #2gunfire

# 717
Ако някой го интересува нещо, имам брошура при мен, ще погледна без проблем.  Laughing

# 718
от кога до кога е новата брошура ?

# 719
И аз я чакам с нетърпение електронната брошура, макар че при нас ще са в четвъртък чак промоциите от нея   Crossing Arms

Днес ходих до К., но почти нищо не купих. Само репички и краставици (пресни и чудесни бяха), ягоди, 2 козунака, които вече изядохме, веро Феъри, препарата за дезинфекция на пране...И май само това е...
Брашното за козунаци на Мелко беше свършило  Crossing Arms...имаше само 3 разкъсани пакета от него, захвърлени на един рафт (кога успяха да го изкупят за 3 дни #Cussing out)

Общи условия

Активация на акаунт