ХИТОВИ романтични РУСКИ филми и сериали - тема 10

• 67 481
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts

подбирам снимки на Кирилл Рубцов в момента, след това ще се заема със Щёголев

с тези мъже съвсем зарязах същинското гледане на филми Joy Joy Joy

след това ще направя снимките на Яглыч, Михаил Хмуров. Миша Гаврилов / който също небрежно сме пропуснали в списъка', Евгений Пронин...

вече минаваме в по-ниската група  Laughing Laughing Laughing

тези, които са ми приятели във ФБ са ми най-лесни, защото направо си избирам от техните снимки  Mr. Green

# 91
Second Hand Band - Волчица

# 92
Two Hearts Two Hearts Two Hearts

подбирам снимки на Кирилл Рубцов в момента, след това ще се заема със Щёголев

с тези мъже съвсем зарязах същинското гледане на филми Joy Joy Joy

след това ще направя снимките на Яглыч, Михаил Хмуров. Миша Гаврилов / който също небрежно сме пропуснали в списъка', Евгений Пронин...

вече минаваме в по-ниската група  Laughing Laughing Laughing

тези, които са ми приятели във ФБ са ми най-лесни, защото направо си избирам от техните снимки  Mr. Green
Лор, пусни инфо кои останаха, че съвсем му загубих края.
Момичета вкючвайте се, ще ни покоси сърцетуп от толкова красотия  Joy Joy Joy

# 93
Кали, много ме натъжи с нещата, които пишеш за Василий Степанов...

недоумявам защо така се е получило с него. той игра страхотно в Обитаемият остров, филмът беше разкошен.

вижда се, че 6 години по-късно феновете все още припадат по Степанов. аз лично не съм виждала по един само филм да има изкарани толкова безброй кадри на актьор в интернет.

за да не го снимат или е някакъв бойкот срещу него или ...не, не знам какво друго

аз мислех, че се занимава просто с други неща, някакъв бизнес или нещо друго, защото съм му виждала и много снимки от ревюта - явно и като модел се е изявявал...

къде да прочета повече за него...натъжих се много наистина  Cry Cry

http://www.ntv.ru/video/760600/

http://super.ru/news/109860

# 94
# 95
# 96
кали, благодаря ..

нещо не ми е добре нета тази вечер newsm78

натали, останаха още Игорь Петренко, Гоша Куценко, Марат Башаров, Андрей Мерзликин, Павел Трубинер, Андрей Биланов, Дмитрий Певцов....тези със сигурност, после ще видим и останалите Wink

аз докато напиша, ти Биланов си го отметнала )))

Последна редакция: пн, 23 фев 2015, 21:17 от lor

# 97
Прекрасен филм е "Вербное воскресенье"! Много ме развълнува.
Не беше попадал в моето полезрение, но Лор писа как са снимали Дюжев и Светлана Иванова, а и се изморих от Ментовските войни, та реших да погледна нещо друго. Погледнах, и не можах да се откъсна.

Вербное воскресенье = Цветница, седмица преди Великден, празника на Възкресението, на Надеждата и Пролетта.
Сериалът би могъл да носи и заглавие като "Престъпление и наказание".
Гледали сме много филми за времето на сталинизма, когато милиони човешки съдби са били жестоко унищожавани. Но рядко ни разказват истории за не толкова далечното минало, когато системата е мачкала и убивала, когато обикновеният човек не е можел да се защити по никакъв начин.

Светлана Иванова в ролята на балерина. Винаги съм я възприемала като хлапак или торба с кокали. Много слаба и лишена от женственост. Но, тук е изящна, грациозна.

Олег Басиашвили, дядо на героя на Дюжев, член Политбюро КПСС

Татьяна Пилецкая, нейната роля е на балетен педагог, нар. артистка, въплъщение на аристократизъм, преданост към изкуството, благородство, честност, железни принципи.

Невероятна Екатерина Гусева - от стерва към трагизъм

Дмитрий Дюжев - Герой нашего времени.

Екатерина Вилкова, играе дъщерята на Светлана Иванова, много ми хареса.

Юрий Батурин може би номер 1 като актьор в този сериал, великолепен!

# 98
# 99
# 100
# 101
# 102
натали, ще си позволя да добавя още две снимки на Павел... Blush Blush

# 103
Някой знае ли кога ще излезе нова серия на Такая работа?

# 104
Вале, май днес заради празника няма серия, нещо друго дават на 5=ти канал

Миша Гаврилов

Общи условия

Активация на акаунт