ХИТОВИ романтични РУСКИ филми и сериали - тема 10

• 67 533
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
да е жив и здрав Дима Нагиев !

и днешното участие на Данила Козловский и Ксенья Рапапорт в "Танцы со звёздами"

много секси мъж, няма две думи

# 541
е, сбъдна ми се мечтата да видя  Даниил в този спектакъл

Вале, специален поздрав за теб, знам колко хареса онова стихче на Даниил в 'Немец'

гледайте през youtube за по-добро качество на звука

Даниил Страхов "Магия музыки. Магия слова" фрагменты из спектакля

Последна редакция: сб, 04 апр 2015, 21:53 от lor

# 542
Лор, благодаря!

Хареса ми Даниил Страхов, много ми харесаха и Ксения Раппопорт и Данила Козловский. По една случайност, точно днес гледах едно старо предаване на Вечерний Ургант с Данила, и ме порази, колко е скромен и дори стеснителен в реала.

# 543
да, много мило момче е Козловский ...как само сладко разказва как обрали чужденците  Laughing Laughing как да му се сърди човек ))))))))))))))))

интересно е, че в интервюто говори съвсем прилично, а във филмите дикцията му е много странна, на моменти неразбираема...явно когато много се вълнува  newsm78

много красив и фотогеничен

# 544
ето го и стихотворението, което рецитира Страхов във Фарца, където самият той играе Шпаликов     Wink Wink

# 545
а това е много забавно, как след спектакъла всички мацки тичат с китките при Даниил  hahaha Joy

# 546
Е как няма да тичат мацките, та Даниил дава целувка срещу букет!  Grinning

Подруга особого назначения

# 547
# 548
# 549
Е как няма да тичат мацките, та Даниил дава целувка срещу букет!  Grinning

абе много неудобно така - Назаров едва един букет получи, доста несъобразителни руските девойки, като идеш на такъв спектакъл е редно да носиш цветя за тримата, пък като искаш на любимеца си най-разкошния букет дай, но и за останалите да има знак на внимание и уважение - поне аз лично така го разбирам !

....така е супер неловко, да окей, всички обичат Даниил, но е грубо само към него да се оказва внимание. колкото и да са им скъпи цветята в Москва, все пак ...

честита Цветница на всички празнуващи ! дали да не изгледам 'Вербное воскресение' по този случай...докато редихме красивите мъже го споменахме филма, а не ми остана време тогава да го гледам ))))

# 550
от вчера се чудя Данила  и Женя Пронин какъв общ филм имат ? някой гледал ли е ? newsm78

# 551
Честит празник!
И аз си помислих, че филмът за днес е "Вербное воскресенье", но мислех, че всички сме го гледали.
Лор, няма да съжаляваш!

С гугъл намерих филма на Козловский и Пронин - Garpastum, от 2005.

http://www.kinopoisk.ru/film/194036/

Доколкото разбирам, са братя. Ще се гледа! Филмът е отпреди 10 години, те са престъпно млади. Simple Smile

Погледнете този списък, днес попаднах на него. Някои от имената са ни любими, но други въобще не познавам.
Новое поколение: топ-40 молодых российских актеров и актрис
https://afisha.mail.ru/stars/selection/420_novoe_pokolenie_top_4 … ris/?from=mr_news

# 552
чувала съм за този филм - Гарпастум - всъщност с него Козловский е бил забелязан за киноиндустрията, даже веднага е получил някаква награда, но не съм го гледала и не знаех, че и Пронин участва ...

https://my-hit.org/film/15638/

a тази класация е някаква супер младежка явно - сигурно само от тинейджърски филми )))

Последна редакция: нд, 05 апр 2015, 12:19 от lor

# 553
Честита Цветница!  Grinning Hug

Едно ново клипче с Кирилл Сафонов и ролите му в театъра:

Не съм гледала нищо ново руско, само новите епизоди на Физрук следя. Малко съм кривнала към Западна Европа и гледам новите им филми. Това Испания, Франция, Португалия... не спират да ме изненадват. Кали сигурно ще ми се смее, но чак вчера гледах "Красавицата и звярът ", а бях луда по Алесандро Прециози след "Елиза" Wink 

Хубав ден ви желая! Peace

# 554
аз наистина изгледах днес целия 'Вербное воскресение' ...каквото и да се каже за тоя филм, все ще е слабо като определение...

всички бяха страхотни, а и сценарият на много високо ниво...

интересно дали има някаква истинска история заложена в сюжета или е само фантазия на автора

много силен филм

Общи условия

Активация на акаунт