ХИТОВИ романтични РУСКИ филми и сериали - тема 10

• 67 510
  • 738
  •   1
Отговори
# 600

Дано Фарца да изстреля Саша Петров на върха, както това направи Бригада със Сережа Безруков. Заслужава го. Много е талантлив!

преди няколко дни гледах едно предаване за Саша - абсолютно, 100 процентово чаровен и естествен. разкошно дете просто !

трябва да хвърлим по едно око и на предишните му филми, щото ние май от 'Обнимая небо' сме го взели под контрол  Laughing Laughing

# 601
Продължавам с Ленинград 46. Много стойностен филм.
Между другото успях да изгледам един руски трилър 901 километр (2012) с режисьор Борис Куломзин

Александр Лебедев (VII), Мария Прыскина, Павел Лукьянов, Мария Новиченко, Ирина Янко, Сергей Чиненов, Александр Дроздов, Рамиль Мубинов, Ольга Дружинина...

Актьорите са ми абсолютно неизвестни, а и не бих казала че играта им е нещо особено.
Идеята на  филма, обаче ,  ми хареса, особено неочаквания финал. Има над какво да се поразмисли човек.

Он-лайн на руски http://bigcinema.tv/movie/901-kilometr_2.html

# 602
Привет момичета!  Hug Hug Hug

Аз пък нали си падам по романтичните сериали,
започнах да гледам ето този.

Joy

Първата серия ми хареса (има ги до 8 серия),
но не знам до 16-тата дали ще става за гледане.

# 603

трябва да хвърлим по едно око и на предишните му филми, щото ние май от 'Обнимая небо' сме го взели под контрол  Laughing Laughing

Лор, гледали сме и други филми с него, но някак все оставаше в страни...
Форт Росс
Второе дыхание - с Толстоганова и Башаров в главните роли (щото има още един със същото заглавие)
Елки 3 - нормално да не го забележи човек при толкова звезди
Пока цветет папоротник - много добро фентъзи ако си падаш по този тип филми. Тук е в главната роля
Марьина роща - е там зяпах Домогаров и не ми беше до никой друг

Последна редакция: чт, 16 апр 2015, 21:50 от nataly_gr

# 604
Натали, ти докъде докара 'Ленинград'-а ? Появи ли се Даниилчик вече или още е мираж ? Laughing
Лор имам още цели 12 серии. Бях се съсредоточила върху Фарца. Но филмът определено ми харесва.Качени са всичките серии вече. По първи канал приключи, а по НТВ  започна излъчването му.
Бях писала, че филмите са от по 4 серии. Много хубаво са свързани един с друг.

Видях в кино-тетр.ру,  че Страхов ще се появи в 7-ми филм, серии 25-28, Дима Улянов в 7-ми и 8-ми, а Мерзликин в 8-ми.

# 605
Саша Петров сме го споменавали в темата и във връзка с други филми:
Летние каникулы
http://www.kinopoisk.ru/film/568122/

Без права на выбор
http://www.kinopoisk.ru/film/797053/

Тази комедия, Мама дарагая, обезателно ще я гледам!

# 606
Обнових списъците от първа страница с публикуваното до 10/40

Скривам се да гледам Ленинград 46

# 607
намерих го аз Даниил - това са явно 8 филма по 4 серии всяка .

Даниил е в 7 филм - 25-28 серия .

Появи се остро - с внезапно и хладнокръвно убийство - не му мига окото... Laughing

после се прецака - откраднаха сейф, а той - пълен с детски играчки  Mr. Green

красавчик, разбира се ...да е жив и здрав, милия, все е като момченце - не остарява и това е !

продължавам нататък с 25-та, да видя какво още ще сътвори наглия хубавец  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 608
готина роля на Даниил в Ленинград 46  - в любимия ми отрицателен спектър от негови образи  Mr. Green Mr. Green

хубавото си е хубаво - и с каскет на главата - пак си е красавец

не можах да схвана тоя номер с изпилената отвертка или каквото беше там онова шило - откъде я вади толкова ловко - по десетина пъти пусках тези сцени и пак не разбрах как го прави  Joy Joy Joy

# 609
много интересна статия за руските сериали...не знам вие дали бихте се съгласили с мненията в нея или не...на мен ми се стори меко казано крайна, но пък е интересно написана Wink

Роднее некуда

http://www.colta.ru/articles/media/7020

'Все наши сериалы на самом деле — один сплошной Левиафан.' Laughing Laughing

Последна редакция: пт, 17 апр 2015, 17:51 от lor

# 610
много е интересна 33-та серия на Ленинград 46  Mr. Green Mr. Green

/филм за филма/

и понеже гледам как са снимали из Петербург, веднага се сещам, че напоследък толкова филми изгледахме все от този град и така свикнах с вида му, че сега като гледам 'Склифосовский' , Москва ми се струва почти грозничка   Laughing Laughing  Laughing

за пръв път тук / в 33-та/ чух обяснение на думата 'фрайер' hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пт, 17 апр 2015, 19:10 от lor

# 611
Привет, привет!!!

Доста се озорих, но приключих с Ленинград 46 - един сериал, който определено  харесах.

С учудване от филма за филма научих, че когато са поканили Гармаш, за ролята на Данилов са били написани само 4 от сериите, а другите са били във вид на идеи. Казах, с учудване, защото сериалът набира сила от филм към филм, за да стигне кулминацията си в края. И това не е някаква екшън сила, а силата на  чувствителността и усещането на Данилов към света и мястото му в него,  сила която го превръща в Учитель, както и силата на любовта-смъртта, която го кара да се погледне от страни,  да се попита - "кой всъщност съм аз и в какво съм се превърнал?"...
Последното обаче, не го връща в изходната позиция, защото той е преминал точката на необратимост. Има нещо много символично в заглавията на отделните филми...

Естествено, опитът и таланта на Гармаш са от огромно значение за да се изразят точно всички тези  състояния на душата.

Отбелязвам и перфектната игра на Миллер, както разбира се и на всички останали актьори, дето ги чакахме дълго, дълго.

Изчетох и доста критика за сериала. Може би с повечето от тях няма да се съглася.
Категорично сериалът ми харесва и  го нареждам  в едно с Ликвидация и Марьина роща.  

# 612
Търсих песента за Ленинград, която използваха в 6-ия филм, но така и не успях да я намеря. За компенсация предлагам друга Песня о Ленинграде заедно с разходка из града.

# 613
 Party Party Party Какво намерих - Лили Иванова Песня о Ленинграде

# 614
нов филм по роман на Елена Михалкова /'Улыбка пересмешника', ' Время собирать камни', Тёмная сторона души', 'Призрак в кривом зеркале', 'Водоворот чужих желаний'
Танцы марионеток', 'Знак истинного пути'/

Дудочка крысолова

В элитном ночном клубе совершено убийство модели Микаэлы Костиной. В клуб наведывается не только полиция, но и сыщики Макар Илюшин и Сергей Бабкин, которые вышли на след разыскиваемой ими Аллы Рокуновой. За Аллу беспокоится ее тетка, которая утверждает, что попадать в пикантные истории – своего рода хобби для ее племянницы. Увидев сыщиков, Алла сбегает.

http://bigcinema.tv/series/dudochka-krysolova-mini-serial.html

Общи условия

Активация на акаунт