Табу ли е третото дете в България и защо?

• 200 349
  • 6 328
  •   1
Отговори
# 1 995

А кво ще кажете за онази майка с осемзнаците, дето преди тях е имала шестзнаци...
Ей на тва му викам аз super awesome

Верно ли има такава?
Има я. В Калифорния. На доктора, заченал инвитро осемзнаците, му отнеха правата.
Майката няма съпруг-децата са от донори..

# 1 996
Както и да е, наистина някак съм приела, че ако направиш нещо и си го харесаш, няма срамно да разкажеш какво си правил и да се покаже в позитивна светлина. Да кажем, че ще има хора да научат нещо, а други ще се обидят. Предпочитам да има научили и обидени, отколкото никой да не е закачил някоя хубава идея.

Не знам дали точно така са ни учили в АУБ, но го има това американско мислене- че може да разказваш историята си по вдъхновяващ начин.

В такъв смисъл защо да не говоря, че е super awesome да си имам две деца? Или трябва да сведа глава, щото е съвсем нормално и всички го правят. Абе те хората турят пет камъка и малко мъх около един вир и ти го презентират, все едно е Ниагарският водопад в двора ти. Ама не, трябва да се свиваме.

Няма ли да дойде някоя стринка с три деца и да се нахвали? Яко ще е.

Майкрософт си го обичам, щото ме кефи компютърът да е малко дървен, да се знае, че е машина.

# 1 997
  • в рока
 Ауу, стигнахме и до номерацията от гимназията Joy Joy Joy Joy

Помним още една тема, в която Мамасита надълго обясняваше за тялото си, мускули, оформяне,  бля-бля. Поучаваше, размахваше пръст, изтъкваше се. Ама накрая се видя, че си няма адекватна самооценка жената.........

# 1 998
Нали се включиха няколко майки с по три деца. Авторката, Надежда, има и още. На какво им направихме темата, направо ме е срам.

# 1 999
Абе те хората турят пет камъка и малко мъх около един вир и ти го презентират, все едно е Ниагарският водопад в двора ти. Ама не, трябва да се свиваме.

Такъв ако ми се появи да презентира подобно нещо в двора ми направо го погвам с точилката.  Хич няма да се свивам. Малко ли ми презентират какво ли не на вратата-онзи ден изритах едни с библии...
Теб те търпя все още, щото не съм наясно каква точно стока презентираш..

# 2 000
И включванията бяха страхотни. Научих  някои неща, и за тях, и за себе си.

Що да не говоря за фитнеса, ако знам нещо и мога да споделя? Някой може да научи нещичко. Обидените не ме интересуват.

# 2 001
То лошо няма, ама да го свържеш някак си с темата. Това поне трябва да си ви учили - да говорите по темата, не само правилно.

# 2 002
  • в рока
 То мисля, че нямаше обидени, Мамасита, а само развеселени Grinning Знам, че наистина си вярваш Peace

# 2 003
Не знам защо всички смятат, че когато един човек се обяви за super awesome, то това автоматично значи, че те са нещо по-малко.

Като се позамислиш, няма фиксирано количество awesomeness, така че всеки може да допринесе с нещо, вместо да критикува. Щото е по-лесно да критикуваш, отколкото да направиш и покажеш нещо положително. И аз трудно изкоренявам навика първо да критикувам, все едно успехът на другите значи неуспех за мен.

Хубаво- значи съм развеселила хората. Смехът е здраве. Но това не значи, че не разбирам от движение и спорт.

# 2 004

Като се позамислиш, няма фиксирано количество awesomeness, така че всеки може да допринесе с нещо, вместо да критикува.
Разбира се. Може някой да се напъне и да подобри рекорда на онази майка с осемзнаците. Тогава вече ще стане супер супер awesome  и никой няма да може да  се намаже на малкия и пръст..
Некви си три деца пфу! Жената е родила четиринайсет и то от два пъти!

# 2 005
  • в рока
На тази с осемзнаците се развяваше във фейса снимка....../ако е същата, де/

# 2 006
  • София
Не знам защо всички смятат, че когато един човек се обяви за super awesome, то това автоматично значи, че те са нещо по-малко.

Като се позамислиш, няма фиксирано количество awesomeness, така че всеки може да допринесе с нещо, вместо да критикува. Щото е по-лесно да критикуваш, отколкото да направиш и покажеш нещо положително. И аз трудно изкоренявам навика първо да критикувам, все едно успехът на другите значи неуспех за мен.

Хубаво- значи съм развеселила хората. Смехът е здраве. Но това не значи, че не разбирам от движение и спорт.

Защото супер е сравнителна степен. Степен на качество. И щом си супер, значи "ние, за разлика от обикновените прахове за пране...".

# 2 007

Защото супер е сравнителна степен. Степен на качество. И щом си супер, значи "ние, за разлика от обикновените прахове за пране...".
Joy

# 2 008
  • София
Аз съм от тридетните стринки, за които третото не е табу. И 4тото не ми е табу. Ама и аз табута нямам (изфуках се!!!), имам страхове.

# 2 009
Аз съм от тридетните стринки, за които третото не е табу. И 4тото не ми е табу. Ама и аз табута нямам (изфуках се!!!), имам страхове.

Кой те пита . Важното е колко е awsome Мамасита. А със спорта и движението как си?

Общи условия

Активация на акаунт