Табу ли е третото дете в България и защо?

• 199 514
  • 6 328
  •   1
Отговори
# 5 880
  • София
Точно това обсъждаме, Сбъдваща. Едно е да интегрираш няколко хиляди, бавно, друго е когато се изсипят стотици хиляди. Да не говорим, че повечето от тези стотици хиляди не се женят и не раждат като средната германка на 25, по 2 деца (примерно), а на 16 и раждат поне по 4-5. Просто културата им е такава.
Тоест само след 50 години, стотиците хиляди ще са се увеличили още и още. Колко точно може да издържи социалната и здравна система в Германия, преди обикновените немци да започнат да недоволстват? Надали до безкрай.

Изобщо не вярвам вече в интеграцията. Не и след индивидите, които наблюдавах и които се пишат бежанци.

А най-тъпото е, че Европа и прехвалените ни граници, Шенген и прочие алабализми не действат. Онзи ден и унгарците им го казаха..нищо, че Оланд се разджафка за стената.

# 5 881

А най-тъпото е, че Европа и прехвалените ни граници, Шенген и прочие алабализми не действат. Онзи ден и унгарците им го казаха..нищо, че Оланд се разджафка за стената.
Орбан си беше прав. Манюел Валс му обясни как трябвало да приемат ВСИЧКИ и да ги обслужат и да съборят стената и как унгарците НЕ вярвали в европейските ценности. Манюел му размаха пръст и Орбан пусна всички, качи ги на влакове и ще видиш как ще се стоварят пред Елисейския дворец лично Валс да ги обслужва като толкова много знае...

Меркел също е много бяла и добра и сега всички, всички отиват у тях, за да видят колко е добра.
За един ден, само за един ден, в Унгария са влезли 4 хиляди. 360 дни. по 4 хиляди прави едим милион и 440 хиляди САМО през Унгария.

# 5 882
Чета какво обсъждате. Само дето повечето обсъждащи са видели десетина транзитно преминаващи бежанци и са гледали новините по телевизията. Някои от нас обаче се сблъскват челно с проблема на място, което е крайна дестинация за тълпите прииждащи. За нас ситуацията се променя всеки ден, положението е почти апокалиптично.
До кога ще издържи социалната система в Немция? Още много мъничко, предполагам.

# 5 883
Чета какво обсъждате. Само дето повечето обсъждащи са видели десетина транзитно преминаващи бежанци и са гледали новините по телевизията. Някои от нас обаче се сблъскват челно с проблема на място, което е крайна дестинация за тълпите прииждащи. За нас ситуацията се променя всеки ден, положението е почти апокалиптично.
До кога ще издържи социалната система в Немция? Още много мъничко, предполагам.
Не знам, Сбъдваща.
Това са някакви политически игри за мен. Гърция ги пусна. И за мен ги пусна нарочно и всички не случайно се насочват към Германия.
По някакъв начин искат да предизвикат хаос в Германия.
Така си го обяснявам аз.

Но да ти кажа честно, на това нещо ще има отговор и Германия лесно няма да изпадне в хаос. По-скоро в хаос ще изпаднат самата Гърция и Италия...защото Германия ще намери начин да ги връща обратно-къде направо, къде подмолно, а обществата на двете южни страни просто ще се дизинтегрират от хаоса, който сами се опитват да предизвикат. Освен това ще има големи промени и във Франция, където Валсовете и Оландите (които много искат да тъпчат Франция до козирката с араби) ще си ходят и политиката ако не се промени, то ще има вълнения със сигурност.

Защо , според теб няма такава тълпа идваща от Испания, или от България даже?
Всички емигранти влизат основно от Гърция и от Италия. Защо тези две страни отворихо широко границите си?

Последна редакция: вт, 01 сеп 2015, 13:51 от Герри

# 5 884
  • София
Защо пък само Гърция да е виновна? Нали и Меркел каза, че трябва да приемат всички, та даже източно европейците да си били седели у дома, че сега имало по-нуждаещи се. Правителството на Германия чисто и просто си предаде народа, според мен.

А и какво се очакваше Гърция да направи - и все още да прави, щото те прииждат, изобщо не са десетина бройки, които видях по островите. Какво - да ги дондуркат те, или да ги върнат обратно?

Абе пълен, тотален хаос.

Герри, вярата ти в немците е трогателна  Laughing

# 5 885
Защо пък само Гърция да е виновна?

Защото според законите на ЕС бежанците пускат документите си в първата страна, която е член.

# 5 886
Защо пък само Гърция да е виновна? Нали и Меркел каза, че трябва да приемат всички, та даже източно европейците да си били седели у дома, че сега имало по-нуждаещи се. Правителството на Германия чисто и просто си предаде народа, според мен.

Гърция целенасочено наруши ВСИЧКИ споразумения по въпроса с приемане на бежанци и охрана на границите!!! Гърция отвори вратите и ги насочи през Македония към Германия.
Какво - да ги дондуркат те, или да ги върнат
Испания ги връща обратно. И то не от вчера. Връща и тези, които нямат документи. Гърците просто направиха напук и пуснаха всички към Германия. Нашепнаха им на ушето къде да идат и ги засилиха.

Сега топката е в Меркел. ще видим как ще я отиграе.
Таис-Защо не влизат толкова през България?

Последна редакция: вт, 01 сеп 2015, 14:03 от Герри

# 5 887
  • sofia
Таис-Защо не влизат толкова през България?
Версията на един познат е, че след като са се информирали колко сме зле, да не са луди да идват Laughing
Само тези, които били неграмотни нещо не са доразбрали и по грешка идвали насам.

# 5 888
  • София
Тоест, Гърция трябваше да приеме и да се опита да интегрира близо милион бежанци? Майтапите се, нали. Разбира се, че ще ги пусне по пътя. И аз да бях, и аз щях да ги натиря.
Освен това, те се изсипват и в Италия, всеки ден доплават нови и нови лодки и кораби. Вчера четох, че и през Русия чак се опитвали да минат..за да стигнат до Скандинавието.

Ето една много добра статия на Вашингтон пост, без излишни истерии. Ясно се казва, че освен бежанците от войните, масово идват и други, нелегални емигранти, които искат да си търсят късмета в богатите европейски страни. Както и че бежанците влизат в Германия основно от Италия.

https://www.washingtonpost.com/world/europe/new-migration-crisis … a8c3a4_story.html

Това, което се случва наистина е нов Изход, както сполучливо са го наименували в началото на статията  Tired

# 5 889

Само тези, които били неграмотни нещо не са доразбрали и по грешка идвали насам.
Пу-за нас както винаги остават най-загубените... Mr. Green

Тоест, Гърция трябваше да приеме и да се опита да интегрира близо милион бежанци? Майтапите се, нали. Разбира се, че ще ги пусне по пътя. И аз да бях, и аз щях да ги натиря.
Освен това, те се изсипват и в Италия, всеки ден доплават нови и нови лодки и кораби.
Гърция явно няма пари да ги депортира и да ги държи в лагери. Италия също. Това са две фалирали държави.
Сега както виждам Европа чака Мама Меркел да намери решение на проблема.  Само че като го намери това решение да не се окаже, че не им харесва... Mr. Green

# 5 890
Тоест, Гърция трябваше да приеме и да се опита да интегрира близо милион бежанци?

За документите им знам, че става въпрос. После могат да ги разпределят, но външните граници на ЕС трябва да бъдат железни и да контролират. Вътре контрол няма, разбираш ли. Това се коментира от няколко дни вече. Един път вътре и качиш ли се на влака, бай-бай.

# 5 891
Тоест, Гърция трябваше да приеме и да се опита да интегрира близо милион бежанци?

За документите им знам, че става въпрос. После могат да ги разпределят, но външните граници на ЕС трябва да бъдат железни и да контролират. Вътре контрол няма, разбираш ли. Това се коментира от няколко дни вече. Един път вътре и качиш ли се на влака, бай-бай.
Значи охраната на външните граници ще трябва да ги поеме Мама Меркел като най заинтересована и най-платежоспособна .
И тогава Гърците и Италианците ще реват пак "Олеле окупираха ни нацистите и гадните фашисти"!!!

Ама като са некадърни в крайна сметка и една граница не могат да опазят като хората това ги чака. Ще им я пази друг! Ако и този друг не може да я опази, то в ЕС просто ще настъпи хаос и тогава ще се появят мини Брайвикчета навсякъде.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2015, 14:31 от Герри

# 5 892
  • Galaxy 13197853088
По принцип бежанците  от Либия и Сирия трябва да се
разпределят между Италия Германия, Франция, Англия
и САЩ.Тъй като тези държави предизвикаха войните и
подпомагаха разрухата в техните държави.И съвсем са
си в правото да изискват компенсация под формата на
жителство,  работа, пари, права и промени в местните
закони за да им се гарантират правата, както е било в
родината им.Пък дори и да са в разрез с разбиранията
на белите европейци. Те са свикнали да отстъпват ...

# 5 893
Те са свикнали да отстъпват ...

Всички отстъпват до един момент.
После такива като теб ще запеят друга песен.

# 5 894
  • София
С други думи, Италия и Гърция, поради липса на средства, загробват ЕС. А те наистина нямат нужните средства и възможности да приютят и дондуркат стотици хиляди емигранти. Патова ситуация.

Общи условия

Активация на акаунт