Табу ли е третото дете в България и защо?

• 199 314
  • 6 328
  •   1
Отговори
# 5 925
Сирено, всички беж в Родопите, а?

Баба ми там е изкарала Втората световна като дете. Градовете са били застрашени от бомбардировки, но на три баира навътре в планината е било по-неутрално и от Швейцария.
Рано е още за бягане според мен. И за паника няма място.
За мен това е началото на смяната на една остаряла вече и ненужна политика. Европа трябва да смени възгледите си, за да оцелее. И тя ще ги смени.

А вие тук редете сълзи и сополи и се вайкайте.
Аз обаче още не смятам да събирам багажа.

# 5 926
Все още вярвам , че здравия разум ще надделее и нали сме демократични държави ,
някои от тези, които сега са отворили прегръдки и се правят на спасители
ще си ходят . Ще дойдат на власт по крайно десни , които ще кажат стоп .
Изобщо не подценявам интелигентната и мислеща част на европейското общество,
че ще допусне такова претопяване . Още се носи срама на челото от оня с мустачките и
за да го заличат , изпадат в другата крайност .Но аз вярвам , че ще се опомнят .

# 5 927
Времето в Родопите е спряло, наистина. Нищо не се случва, буквално. Безвремието зарежда. И ходенето за гъби и риба Simple Smile Ама Родопите да те спасят при зомбиапокалипсис, надали.

# 5 928
Аз съм си харесала Ягодина и Триград.

Ами точно зомби апокалипсис- в един момент като ти падне пердето, ще има хора, които не ги смятаме за хора, а само за имащи човешка форма. Малко му трябва на човек, за да види врага не като хора, а като пълзяща тъпла-напаст. То и авторът на тия книги за зомби апокалипсис май е споменавал, че ги е писал на базата на текущи проблеми на човечеството, от рода на ебола и миграция. То всъщност зомбито е точно болен пришълец.

Но и аз имам надежда, че тия шматки трудно ще се организират, дори да им пуснат позивни през Туитър. Те не искат да си развалят рахата да бачкат, та се чудя как война ще вдигат. Те ако искаха война, вече щяха да веят знамето на ИД. Ама не искат джихад, а рахат.

# 5 929
Времето в Родопите е спряло, наистина. Нищо не се случва, буквално. Безвремието зарежда. И ходенето за гъби и риба Simple Smile Ама Родопите да те спасят при зомбиапокалипсис, надали.

Аз лично предпочитам Балкана (добре го и познавам)-там из гънките му може и след зомби апокалипсиса да не те открият.
Но все пак, пак ще повторя, много е рано още за паника.

# 5 930
  • Русе
   Много е хубаво в Родопите. Обожавам ги. Не е за всеки обаче. Студеншко е. Съвсем ще се опоскат горите, дето и сега ги секат безнаказано. Иначе там много деца са се отгледали. В родопските села ми е правило впечатление, че има много деца и действащи училища. Но зомбирането не е пропуснало и този край. Рибново, Кърджалийските села са доста податливи.

# 5 931
  • София

Баба ми там е изкарала Втората световна като дете. Градовете са били застрашени от бомбардировки, но на три баира навътре в планината е било по-неутрално и от Швейцария.
За мен това е началото на смяната на една остаряла вече и ненужна политика. Европа трябва да смени възгледите си, за да оцелее. И тя ще ги смени.

Докато ги смени, вече ще бъде късно. Бонговците, без извинение, отдавна ще са тук, с милиони. Ще си ги гледаме, и учебници ще им печатаме, в които ще пише колко велик е Аллах. И ще се молим, да не ни гръмнат някой ден в метрото, както стана в Лондон преди години. Рай.

Че за къде да го стягам, Герри? За Марс ли? Ще си седим тук и ще се надяваме нашата малка, никому неинтересна държавица, да остане по встрани от мелето.

# 5 932

Докато ги смени, вече ще бъде късно. Бонговците, без извинение, отдавна ще са тук, с милиони.
Не. Хич не е късно. Тамън навреме е да ги сменя възгледите си. И при тези транспортни възможности за три месеца в Европа може да не остани НИКОЙ (даже кучетата и котките)  ако решат да се изнасят.
И милиони да са -изнасянето им е най-лесно осъществимата работа. Въпроса е решението кой ще вземе за това, кой ще поеме такава отговорност  И който го вземе това решение колко силен ще стане после и дали това ще се хареса на останалите.

# 5 933
  • Galaxy 13197853088
...Те ако искаха война, вече щяха да веят знамето на ИД. Ама не искат джихад, а рахат.
Има време, а и не е нужно всички да искат джихад ...
Една шепа да са ... 10 хил да подскочат заради някой
гръмнат брадат малоумник и баталиите ще започнат,
а после е лесно, насилието ражда насилие.

# 5 934
...Те ако искаха война, вече щяха да веят знамето на ИД. Ама не искат джихад, а рахат.

Една шепа да са ... 10 хил да подскочат заради някой
гръмнат брадат малоумник и баталиите ще започнат,

Глупости, Лабрадоре...както винаги скачаш пред майка си.
Сирена е права. Тези , които идват тук искат рахат, а не джихад и не искат ТЕ да бачкат за него, а някой друг.

това ще си го запиша-много ми хареса
"Рахат, не джихад"... hahaha

# 5 935
Като ви чета, ми иде да се гръмна  Laughing

# 5 936
"И милиони да са -изнасянето им е най-лесно осъществимата работа. Въпроса е решението кой ще вземе за това, кой ще поеме такава отговорност."

Ми германците ще поизтупат старите папки и ще си кажат- чакай да видим как се справихме миналия път, когато трябваше да изметем няколко милиона народ...

Тълпа или орди от десетки хиляди никога не са били проблем за по-малка, но по-стегната армия.

# 5 937
  • София
Лошото е, че винаги има десетки хиляди невинни, цивилни жертви. И от двете страни.

Намекът за Хитлер се надявам да е бил на майтап. Фашизмът е също толкова противен колкото религиозния фундаментализъм.

# 5 938
"И милиони да са -изнасянето им е най-лесно осъществимата работа. Въпроса е решението кой ще вземе за това, кой ще поеме такава отговорност."

Ми германците ще поизтупат старите папки и ще си кажат- чакай да видим как се справихме миналия път, когато трябваше да изметем няколко милиона народ...

Тълпа или орди от десетки хиляди никога не са били проблем за по-малка, но по-стегната армия.
Ето-пак всички чакат на германците.
Аз какво казах... Joy

Исляма иска да се пресели в Германия и да живее рахат, а Европа чака на Германия да я отърве от прииждащия ислям, за да продължи да си живее рахат.

Аз пък ще ви кажа сега-Меркел го организира това нашествие знаете ли защо? За да и се молят и едните и другите и накрая каквото решат там в Германия това ще е и никой няма да има право да е недоволен.... Joy

И кажете ми после че немците нямали чуство за хумор..... hahaha hahaha hahaha
Нали искахте толерантност, шарения, мултикултура, ислям, християнство и будизъм наджуркани на 5 кв.м. . НА ви сега-дръжте се че идват!!! Joy

Бъзикам се- само да не вземете този пост насериозно моля.

# 5 939
  • Galaxy 13197853088
Глупости, Лабрадоре...както винаги скачаш пред майка си.
Сирена е права. Тези , които идват тук искат рахат, а не джихад и не искат ТЕ да бачкат за него, а някой друг.

това ще си го запиша-много ми хареса
"Рахат, не джихад"... hahaha
Не внимаваш. А и не си спомняш едни  събития във Франция 2005г
хайде да ти припомня http://www.monitor.bg/article?id=59910

Общи условия

Активация на акаунт