Боя за коса - Вlond 37 - Клуб на блондинките

• 87 944
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Ама блондора гори, тонера лесно пада.

# 496
Препоръки за професионални бои имате ли? Освен една професионална с желания цвят и една с пепелен оттенък, за да неутрализира жълтото и готово. Не знам дали ще стане, но от опит глава не боли. Моята коса като цяло си е бая мазна, а иначе здрава и боядисванията само й помагат, не я съсипват - така че нищо не губя. Просто ми писна от обезцветители и блондори, които само протакват работата да ви кажа (поне за мен де).

# 497
Препоръки за професионални бои имате ли? Освен една професионална с желания цвят и една с пепелен оттенък, за да неутрализира жълтото и готово. Не знам дали ще стане, но от опит глава не боли. Моята коса като цяло си е бая мазна, а иначе здрава и боядисванията само й помагат, не я съсипват - така че нищо не губя. Просто ми писна от обезцветители и блондори, които само протакват работата да ви кажа (поне за мен де).

Тази ползвам сега и съм доволна. Аз 9.11 пепляво мат, за теб 10.1 може би. Аз съм с 9% окислител, ти си прецени за теб какъв.

http://www.oystercosmetics.it/en/professional/color/permanent-ha … ouring/perlacolor

Последна редакция: чт, 11 юни 2015, 08:52 от adelinda

# 498
Защо имаме две теми? Обърках се....

# 499
Пепелявото няма да матира жълтото и на повечето българки пепелявото не седи добре!

# 500
  • В полите на Пирин планина
Пепелявото няма да матира жълтото и на повечето българки пепелявото не седи добре!

За жълтото - виолетовото тушира.  Peace

На мен по-натурално ми стоят бежовите тонове, а не сивкавите. Пепеливите тонове ме състаряват, а медните / ягодово русите не ми подхождат на тена, макар че съм доста бяла.

# 501
Повечето българки сме с жълтеникав подтон на кожата, за това и пепелното русо не ни подхожда и ни състарява!

# 502
Повечето българки сме с жълтеникав подтон на кожата, за това и пепелното русо не ни подхожда и ни състарява!
Бе какви са тия глупости.... ooooh! До колкото съм учила по история българите са смесица от траки, славяни и прабългарки, така че българките са много шарени. Няма такова нещо като "повечето". Ако има много жълтеещи, то има и много като мен розовеещи, а има и много тебеширено бели. Peace

# 503
Единствените жени на които съм виждала да им седи добре пепелно русо са жени, които са естествено руси и предимно скандинавки и някоя друга полякиня.

# 504
Единствените жени на които си виждала да им седи добре пепелно русо СПОРЕД ТЕБ Wink
Всичко е много субективно и въпрос на вкус. Peace
Аз например харесвам лек тен в комбинация със студено русо. Като например:
Скрит текст:

# 505
Всеки с вкуса си, няма място за спор. Аз мисля като kikamora. Oтне ми години да го проумея  Mr. Green , мъчех се с пепеляви бои, изглеждах кофти, тенът ми е жълтеникав  Laughing...абе блондинска драма.
Мирясах с натуралните оттенъци или виолетовите. Нямам смелост за меден, а съм сигурна, че това е моят нюанс. Естествено медена съм, но по-тъмна, към ниво 7 може би.
Сега ходя така, за боя съм, но се чудя какво, как...Лятото винаги ме удря желанието за по-тъмно русо  Mr. Green
Скрит текст:

# 506
Ей го моя цвят... Както винаги на различните снимки изглежда различен.

Последна редакция: чт, 11 юни 2015, 17:45 от Анонимен

# 507
На мен ми отива пепелнорусо точно.  С порцеланова кожа съм, с розов отенък и зелени очи. Българка, но от славянските българи.  Mr. Green

# 508
Моят експеримент е успешен. Смесих 9 с 9.1 и получих желания цвят, за който попитах преди няколко дена.

# 509
  • В полите на Пирин планина
Моят експеримент е успешен. Смесих 9 с 9.1 и получих желания цвят, за който попитах преди няколко дена.

На коя боя?

Фрея, доста различен изглежда цвета на отделните снимки. Там, където си сплетена ми изглежда добре прелято. На снимките с пусната коса - доста червено. Имаш огромна коса  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт