Спечелете своя мечтан нюанс боя за коса от ELEA Professional Colour & Care

• 6 731
  • 179
  •   1
Отговори
ELEA Professional Colour & Care представя ARTISTO – нови продукти за боядисване на косата у дома, вдъхновени от артистичния свят на професионалните фризьори и колористи.

ARTISTO е серия продукти, които отговарят на търсенето на потребителите на модерни, нови и вълнуващи цветове и възможността всеки сам да е създател на своя собствен цвят и стил. Обичайният резултат при обезцветяване на по-тъмна коса е появата на нежелани топли жълто-оранжеви подтонове в косата.
Професионалните фризьори и колористи знаят как да се справят с този проблем за получаването на перфектен студен рус цвят. Сега вече може да постигнете този професионален резултат и у дома с ELEA Professional Colour & Care ARTISTO.

Новите професионални цветове гарантират перфектен резултат при боядисване на светли коси с двойна функция – с допълнителни пигменти в студен нюанс за коригиране на нежеланите жълти оттенъци в косата. В случай че косата е достатъчно светла и няма нежеланите топли оттенъци, новите цветове помагат за постигане на отличителен, модерен нюанс със студени нотки:

⚪ с лилав оттенък за цветовете 8.22 и 10.22
⚪ с неутрален бежов оттенък за цветовете 8.72 и 10.72
⚪ със студен пепелив оттенък за цвят 10.1

Включете се в играта и спечелете своя желан цвят!

>>> Каква е косата ви и боядисвате ли я в домашни условия? Какъв нюанс желаете да постигнете?
>>> Разгледайте нашия каталог и ни напишете кой номер боя искате да спечелите!

10 от всички участници в темата ще получат от нас желания нюанс, както и индивидуално подбрани според техния цвят и тип коса продукти за грижа след боядисване.

Какво ще очакваме от вас?
✍️ Да споделите в темата своите резултати, снимки и впечатления от продуктите на ELEA Professional Colour & Care.

Моля, запознайте се с Общите условия на играта ТУК.

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 15:59 от Жaклин

# 1
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Боядисвам я редовно.Кафява ми е косата,бих искала топъл лешник.

# 2
  • Пловдив
Каква е косата ви и боядисвате ли я в домашни условия? - тъмнокестенява, боядисвам я, да.
Какъв нюанс желаете да постигнете? - от каталога харесах № 4.37 - кадифено кафяв.

# 3
Бих изпробвала номер 2.0.Харесвам металния отблясък и я биядисвам черна в домашни условия Simple Smile

# 4
  • Варна
  Привет.
Старая се да се грижа добре за косата си. Засега единствен проблем е побеляването. Бих казала 90%. Боядисвам я всеки месец сама у дома. От каталога избирам №4.47 или №4.37.

# 5
  • Пазарджик
Косата ми я руса. Боядисвам я в домашни условия. Бих желала,ако спечеля №8.3-златно рус.

# 6
Косата ми е гъста и дълга. Боядисвам я в домашни условия и постигам цвета, който искам - наситено рус.Бих желала да пробвам от каталога Ви номер 9.3.

# 7
  • София
Каква е косата ви и боядисвате ли я в домашни условия? -  Не мога сама в домашни условия, ползвам услугите на фризьор, боядисвам я. В момента е на кичури, по-русичка на кестенява основа.
Какъв нюанс желаете да постигнете? - от каталога харесах № 9.3 -златно светло рус.

# 8
  • In The Middle Of Nowhere
Натурално косата ми е средно кестенява и в последно време я боядисвам в домашни условия с бои ниво 5.
От каталога вероятно бих избрала 5.0 или 5.57 🙂

# 9
  • sofia
Боядисвам косата си у дома. Искам кафяв шоколадов цвят.
Цвета който харесвам от каталога ви е 5.4.

# 10
Последната година започнах да боядисвам сама косата си, защото резултатите постигнати в салон никога не ме удовлетворяваха. Косата ми е дълга, гъста и тъмна, която изсветлявам и поддържам светлите тонове целогодишно. Нюанс 8.3 е точно този, който харесвам и много бих се радвала да изпробвам.

# 11
Боядисва Косата си редовно! Повече от 10 години съм червенокоса. Мисля , че 66.6 е точно моят цвят и бих го опитала с огромно удоволствие!

# 12
Боядисвам се у дома, косата ми е дълга и всеки месец боядисвам корените. Цветът е 6.1 - тъмно пепелно рус.

# 13
Косата ми е дълга и я боядисвам в къщи на всеки три седмици.Бих иска да пробвам нюанс 7.3-топъл лешник.

# 14
  • София
Боядисвам се в домашни условия и гледам да постигна по-студен кафяв цвят,без по оранжеви или червени отенъци.Използвам номер 4 и участвам за него.

Общи условия

Активация на акаунт