Спечелете своя мечтан нюанс боя за коса от ELEA Professional Colour & Care

• 9 479
  • 179
  •   1
Отговори
# 30
  • Габрово
Боядисвам се в домашни условия. Косата ми е руса. Бих желала да пробвам нюанс 10.1.

# 31
Почти винаги се боядисвам в домашни условия.Бих пробвала номер2.

# 32
  • Sofia
Косата ми е дълга и на вълни, често едва ми стигат 2 опаковки боя. Боядисвам се винаги сама. От няколко години насам забелязах, че косата ми трудно задържа, какъвто и да е цвят. след 2 седмици, каквато и боя да ползвам, тя се отмива. От 3 месеца се опитвам да постигна по-ярко червено, но бързо се отмива и ставам отново руса или розова.

# 33
Косата ми е боядисана, тъмнорус цвят. Правя си я вкъщи. Бих искала 8.0 като номер боя.

# 34
Каква е косата ви и боядисвате ли я в домашни условия? - Косата ми е кестенява, боядисвам я сама вкъщи всеки месец, имам лоши преживявания в салони. Използвала съм 66.6 и 66.64
Какъв нюанс желаете да постигнете? - Бих искала да изпробвам 6.56, обичам огнените коси ❤️

# 35
Косата ми е тъмно кафява. Боядисвам я сама. Бих изпробвала от каталога 3.0.

# 36
Кестенява е косата ми и използвам боя за побелялата част. По-често се боядисвам на фризьор, но ако има кой да ми асистира и вкъщи. Бих избрала цвят 4.47

# 37
Боядисвам косите си в домашни условия, лесно и удобно е.
Бих желала да спечеля нюанс 7.1, изкушаващ е Smiling Imp

# 38
Косата ми е гъста и лъскава, въпреки че се боядисвам всеки месец. Много съм експериментирала през годините, но черното си е моят цвят. Затова и желания цвят от мен е 2.0 черно

# 39
Боядисвам се в русата гама, от вашите цветове бих пробвала нещо между 8,3 и 9,3.

# 40
Здравейте! Да, боядисвам се в домашни условия и определено искам да пробвам боята с номер 10.22. Изглежда страхотно на каталога и е цветът, който искам да постигна.

# 41
Косата ми е светло кестенява, боядисвам я в домашни условия. Харесах цвят 9,2 от каталога.

# 42
Каква е косата ви и боядисвате ли я в домашни условия? - Моята коса е светло кестенява, боядивам я в домашни условия.
Какъв нюанс желаете да постигнете? - Тъмен махагон 5.22

# 43
Каква е косата ви и боядисвате ли я в домашни условия? - тъмнокестенява, боядисвам я всеки месец при фризьор.
Какъв нюанс желаете да постигнете? - № 4.47 - кестен от каталога на Elea

# 44
  • Враца
Каква е косата ви и боядисвате ли я в домашни условия? - тъмнокестенява,суха. Боядисвам я, да.
Какъв нюанс желаете да постигнете? - от каталога харесах № 2.0 - черен.
/ не видях да има безамонячни бои/ - аз ползвам такива

Общи условия

Активация на акаунт