Спечелете своя мечтан нюанс боя за коса от ELEA Professional Colour & Care

• 9 471
  • 179
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Каква е косата ви и боядисвате ли я в домашни условия? - тъмнокестенява с червен отенък я боядисвам
Какъв нюанс желаете да постигнете? - от каталога харесах № 6,66 наситено червен .

# 16
>>> Каква е косата ви и боядисвате ли я в домашни условия? Какъв нюанс желаете да постигнете? Косата ми е суха и средно дълга. Боядисвам я от години у дома. Бих искала да пробвам черен цвят.
>>> Разгледайте нашия каталог и ни напишете кой номер боя искате да спечелите! Номер 2 - черен цвят.

# 17
Косата ми е светло кестенява и я боядисвам в домашни условия понякога. Бих желала да я изсветля малко и да стане в нюанс топъл лешник. Така че, номерът на боята, която бих искала да спечеля, е 7.3 - топъл лешник.

# 18
Косата ми е кестенява и я боядисвам сама у дома. Бих желала златно-меден нюанс.
Избирам боя номер 6.37 Тъмно медно рус.

# 19
Каква е косата ви и боядисвате ли я в домашни условия? - тъмноруса, ниво 7 и да боядисвам я.
[Какъв нюанс желаете да постигнете- от каталога харесах № 10.72

# 20
Боядисвам се в домашни условия. Ползвам тъмно русо тонове. Бих желала да спечеля нюанс 7.1

# 21
Номер 5.57 ми хареса ,иначе се боядисвам руса ,но съм решила да сменя цвета,тъй като нямам толкова свободно време,боядисвам се в домашни условия.

# 22
Боядисвам косата си, в повечето случаи в домашни условия. Ползвам цвят махагон, 5.56 от каталога и участвам за него.

# 23
Боядисвам се в домашни условия редовно. Тъмна е косата ми, ще се радвам да постигна 4,37.

# 24
Боядисвам цялата коса при фризьор, след това боядисвам само корени вкъщи. Така редувам.
Бих била щастлива да спечеля номер 8.3.

# 25
  • Лясковец
Боядисвам косата си в червено,но за сега не съм намерила точния цвет който да ми хареса,бих изкала да пробвам светъл махагон или наситено червен

# 26
  • София
Боядисвам се основно в домашни условия, защото не обичам да стоя дълго и да бездействам в салона, докато вкъщи успявам да свърша куп други неща, чакайки боята да хване.
Моят цвят е пепелник русо и най-важната цел е покритие н белите коси.
Мисля, че 6.1 от каталога ще ми падне много.

# 27
  • София
В косата си имам бели косми. Да, боядисвам се вкъщи - понякога сама, понякога майка. Ходя рядко и на фризьор за боядисване.
Нюанса да е топъл и да не се различава от естествения.
Ползвала съм Елеа Кестен 4,47 и бил я ползвала отново.

# 28
  • Варна
8.0 светло рус, бих я използвала. На този етап използвам оцветяващи шампоани, но може би е време да започна да използвам боя.

# 29
Боядисвам коата си редовно в цвят 6 Тъмно рус. С удоволствие бих пробвала боята ви

Общи условия

Активация на акаунт