Спечелете своя мечтан нюанс боя за коса от ELEA Professional Colour & Care

• 9 478
  • 179
  •   1
Отговори
# 45
Боядисвам се в домашни условия. Косата ми е вече почти 100 % бяла, много суха и се налага често боядисване. За мой "късмет" расте със скоростта на светлината и боядисвам корени на 2 седмици. Бих искала да пробвам нюанс 5.0 - Светло кафяв.

# 46
Косата ми е кестенява и често я боядисвам. Бих желала да пробвам цвят тъмен махагон, номер 5.22.

# 47
Косата ми е светлокестенява. От 17 години я боядисвам червена. Това е моят цвят! Харесва ми как ми стои, а и хората ме асоциират с този цвят на косата.
Имам дългогодишен стаж конкретно за боядисването, не само на моята коса. Използвам безамонячна боя. От време на време правя балеаж в салон, за да е червено с руси кичури.

Бих искала да пробвам нюанс 66.6.

# 48
  • Пловдив
>>> Каква е косата ви и боядисвате ли я в домашни условия? Какъв нюанс желаете да постигнете? - Eстествената ми коса е кестенява. Боядисвам я сама на всеки 30-40 дни - в момента е средно руса - на ниво 8
>>> Разгледайте нашия каталог и ни напишете кой номер боя искате да спечелите! - Бих желала да спечеля от новите ви нюанси - № 8,72

# 49
Боядисвам се сама в домашни условия. Близък до моя цвят е 7.3 топъл лешник.

# 50
Косата ми е руса, не я боядисвам в домашни условия, мечтаният цвят е малко по-светло руса

# 51
Да, боядисвам косата си в домашни условия. Използвам светло руси нюанси.
От каталога на ELEA  ми харесва:
Златно светло рус - 9.3

# 52
  • София
Средно пепелно русо е цвета, в който боядисвам косата си. Правя го сама вкъщи, много по-удобно ми е така.

# 53
Косата ми е руса и я боядисвам в домашни условия, отново в рус цвят. От каталога ме грабна номер 10.1

# 54
Косата ми е къса,къдрава и изрусена.Побеляваща вече и няма как.Най-близък до моя цвят по каталога ви ми изглежда номер 12.0

# 55
Косата ми е тъмнокестенява и я боядисвам всеки месец. От каталога харесах № 4.37 - кадифено кафяв,приблизително като моят цвят на косата.

# 56
  • София/Севлиево
Косата ми е кестенява с естествени руси кичури около слепоочията(родена съм с много руса коса,но на 5-6 годинки ми потъмня).Боядисвам я 1-2 пъти годишно с без амонячна боя в шоколадов цвят.От вашите бои преди време съм пробвала номера 4,47,5 и 5,57 и отново бих пробвала някой от тях.

# 57
Косата мине светлокестенява. Боядисвам я в домашни условия в рус цвят, тъй като никоя боя не може да скрие белите ми коси и поне като е светла не се забелязват толкова! Избирам боя с номер 9.0- много светло рус!

# 58
Боядисвам се сама вкъщи. Тъмно кестеняв цвят съм. Харесах боя 3.0

# 59
Кестенява. Боядисвам я в домашни условия.
Бих искала номер 5.57 от каталога.

Общи условия

Активация на акаунт