Ухание на празник: Парфюмите – нежният почерк на женствеността 🌸

• 8 161
  • 521
  •   1
Отговори
8 март – денят, в който честваме жената във всичките ѝ роли: майка, любима, приятелка, вдъхновителка. Ден, изпълнен с нежност, красота и признателност. А какъв по-добър начин да отпразнуваме женствеността от омагьосващите аромати, които разказват истории без думи?

Парфюмът е като подпис и аксесоар – уникален, запомнящ се, отражение на нашата личност. Той е израз на емоция, спомен и индивидуален стил. От свежите цветни нотки до дълбоките ориенталски акорди, всеки аромат носи своето индивидуално и неповторимо послание.

Изборът на парфюм за празника е повече от подарък – това е израз на внимание и емоция. Деликатен флорален аромат може да изрази благодарност, страстно ориенталско ухание – възхищение, а свеж цитрусов парфюм – радост и лекота. Всеки аромат разказва история, а на този ден тя е посветена на жената – на нейната сила, красота и вдъхновение.

От ZAG Zodiak сме подготвили за вас специални ароматни предложения, които ще направят празника още по-незабравим! 🌸🌸🌸

Открийте перфектната грижа за кожата с балсама за тяло ZAG 395 KI – вашият личен ритуал за хидратация и ароматно блаженство. Нежната му текстура се разтапя върху кожата, оставяйки я копринено мека и обгърната в пленителен аромат. Връхните нотки на свеж лимон, сочен грейпфрут и лек пикантен акцент от розов пипер събуждат сетивата ви. В сърцевината се разгръщат тропическите акорди на зряло манго и кремообразен кокос, балансирани с финия аромат на ориз, който придава усещане за комфорт и мекота. Базовите нотки на топла тонка и землист ветивер даряват трайно ухание и подхранваща грижа. Потопете се в екзотичното усещане за лято, независимо от сезона.

За любителите на флорално-шипровите аромати ZAG 380 SC е истинско олицетворение на нежност и чувственост – хармоничен танц между плодови, цветни и сладки нотки. Още с първия полъх ще усетите свежестта на сочна мандарина и червен портокал, които зареждат с енергия и слънчева жизненост. В сърцевината се разкрива богат букет от праскова, жасмин, портокалов цвят и гардения. Сладката сочност на прасковата се преплита с деликатната елегантност на жасмина, докато гарденията внася кремообразна мекота, обгърната в топлата сладост на меда. Ароматът завършва с изтънчен контраст: пикантният акцент на женското биле се преплита с меките, кадифени нотки на карамел и пчелен восък, създавайки загадъчно, сладко-ориенталско ухание, което оставя трайно впечатление.

Този парфюм е перфектен за жени, които искат да подчертаят своята женственост и индивидуалност с пленяваща сладост и изтънченост.

Включете се в играта!

Ако можехте да уловите женствеността в аромат за 8 март, какво ухание би разказало най-добре тази история: свежата искра на цитрусовите нотки, нежната прегръдка на цветята или топлото шептене на ориенталските акорди? 🌿🌸✨

На 6 март ще изтеглим трима победители, които ще спечелят великолепен ароматен комплект от ZAG Zodiak, включващ парфюм, ароматен душгел и балсам за тяло.

Моля, запознайте се с Общите условия на играта.

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 10:06 от Реклама

# 1
  • При децата ми
Харесвам и трите аромата, особено подходящо съчетани.

# 2
Винаги бих предпочела цитрусови и цветни аромати. Ориенталските идват малко тежки за моя вкус.

# 3
Предпочитам цитрусовите аромати.

# 4
Обожавам цитрусови аромати, преплетени с ухание на фрезии и теменужки.

# 5
Цветята са моите аромати.

# 6
Обожавам цветните мотиви и аромати. Те са прекрасно допълнение към пролетните аромати на природата. Чудни са точно по повод 8ми март и не само.

# 7
Харесвам и трите аромата само да не са съчетани с каквито и де е рози

# 8
  • Пловдив
8 март свързвам с аромат на цветя и пролет.

# 9
Нежната прегръдка на цветята е чудесното допълнение за този красив, цветен, пролетен празник

# 10
Винаги нежната прегръдка на цветята 🪻🌷🌹

# 11
  • Пловдив
8 март е в началото на пролетта, на зараждащия се нов живот. Много харесвам цитрусови нотки и асоциацията ми е с нещо свежо и сочно, като пролетта.

# 12
Ако можехте да уловите женствеността в аромат за 8 март, какво ухание би разказало най-добре тази история: свежата искра на цитрусовите нотки, нежната прегръдка на цветята или топлото шептене на ориенталските акорди? 🌿🌸✨
8-ми март свързвам с усещането за преклонение към жената, не към майката, а към жената. Силна, отдаваща се,, непреклонна, грижовна и още все хубави качества.
Обожавам ароматите на цитрус, носят ми усещане за природа и свежест.

# 13
За пролетта винаги избирам цветята, като фаворит ми е момината сълза; цитрусите ги свързвам с лятото, а ориенталските са последни в класацията ми, идват ми твърде тежки

# 14
Цитрусите са мой любим аромат. Винаги ги свързвам със свежест и дълги летни дни, лишени от грижи.

Общи условия

Активация на акаунт