Ухание на празник: Парфюмите – нежният почерк на женствеността 🌸

• 8 164
  • 521
  •   1
Отговори
# 15
Цветята разбира се

# 16
  • На морето!
Цветя и цитруси Heart

# 17
Цитрусов! Това за мен е свежест,женственост. 😊

# 18
Свежата искра на цитрусовите нотки 🍋🍊🍈

# 19
  • София
Може би нежната прегръдка на цветята - най-подходящи са за такъв празник. Харесвам и цитрусови аромати, особено подходящи са за лятото. А ориенталските за зимата. Flowers Tulip

# 20
Харесвам и цитрусови аромати, и тези на цветя.

# 21
Ако можехте да уловите женствеността в аромат за 8 март, какво ухание би разказало най-добре тази история: свежата искра на цитрусовите нотки, нежната прегръдка на цветята или топлото шептене на ориенталските акорди? 🌿
- за мен ароматът е топло шепнене на ориенталски акорди

# 22
  • Сливен
Свежата искра на цитрусовите нотки. 😊😊😊

# 23
Като се има предвид, че любимият ми парфюм е La Vie Est Belle, то определено плодово-цветните аромати за мен са изражение на смелата, свободна и красива съвременна жена. Heart Eyes

# 24
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Харесвам цветни аромати

# 25
Ориенталските акорди са моето нещо.

# 26
  • София
Ако можехте да уловите женствеността в аромат за 8 март, какво ухание би разказало най-добре тази история: свежата искра на цитрусовите нотки, нежната прегръдка на цветята или топлото шептене на ориенталските акорди? 🌿🌸

Топлото шептене на ориенталските акорди.. но и другите аромати са ми любими, но за женственост и история .. това е моят отговор.

# 27
От изброените ме привличат цветните и цитрусовите аромати.

# 28
Цитрусовите аромати са ми любими. По-рядко успявам да открия цветен аромат, който да ми допадне. Категорично не харесвам ориенталските.

# 29
топлото шептене на ориенталските акорди

Общи условия

Активация на акаунт