Включете се в дискусията и спечелете бански от Astratex!

• 7 156
  • 452
  •   1
Отговори
10 от вас ще спечелят бански по избор от онлайн магазина Astratex.bg. Споделете с нас:

1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ?
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?

На 24 юни ще изтеглим 10 късметлии, които ще имат възможността да изберат своя мечтан модел бански от Astratex.

ВАЖНО!
*Можете да изберете 1 бр. бански единствено от марката Astratex, без ограничение в стойността.
**Марката на всеки бански се открива в описанието на продукта, както и таблица с размерите.

След като получите и изпробвате своя избор, ще отворим отново темата, за да можете да споделите снимки и лични впечатления – материя, цвят, форма, комфорт и всичко друго, което ви е направило впечатление.
Моля, запознайте се с Общите условия на кампанията.

Как да откриете банския, който подчертава най-доброто от вашата фигура?
Специалистите на Astratex споделят: открийте своя тип фигура и кои кройки ѝ подхождат най-добре.

Круша: по-широк ханш от горната част на тялото

За да балансирате фигурата си заложете на бански, които привличат вниманието към горната част на тялото. Изберете ярки горнища - многоцветни или в плътни неонови цветове. Горнищата с ресни или интересни принтове са също чудесен вариант за вас. За да намалите обема на ханша си визуално се спрете на гладки тъмни долнища.

Обърнат триъгълник: изразени рамене и бюст, по-тесни талия и ханш

Изберете долнища на бански в ярки цветове и принтове, модели с дебели връзки или воали около ханша - такива, които ще направят долната част на тялото ви по-забележима. Горнищата ви трябва да бъдат по-прибрани и едноцветни.

Пясъчен часовник: изразени ханш, рамене и гърди, тънка талия
Триъгълните бански са един от топ изборите за вас. Заложете на ефектни и ярки неонови модели, които подчертават тена. Целите бански с бразилска кройка ще ви направят ултра секси, а бардо горнищата ще подчертаят бюста ви.

Правоъгълник: спортна фигура с неизявени извивки

Трябват ви бански, които ще ви дадат сексапил. Опитайте бански с Push-Up чашки. Долнищата ви трябва да бъдат с връзки, пискюлчета или волани, така че да подчертаят ханша ви. Бразилската кройка оформя апетитни задни части. При цветовете, пъстротата, цветята и мотивите са вашите най-добри приятели.

Ябълка: пищни извивки, изразени коремче и ханш

Препоръчва се носенето на цели тъмни бански, но има и цветни варианти, които ще вталят фигурата ви. Пробвайте модел с черни странични части и цветен принт в средната си част и гърдите. Той ще втали фигурата ви визуално и комфортно. Друг вариант за вас са целите бански с тъмна долна част и ярка такава в зоната на бюста. Те ще привлекат вниманието към апетитното ви деколте. Танкините, които ще прикрият коремчето, когато желаете, са чудесен и удобен избор. При банските от две части препоръчваме опции с ярко горнище и тъмно долнище с висока талия.

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 10:45 от Жaклин

# 1
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - Да е подходящ за фигурата ми, обръщам внимание и на материата. Случа се много да харесам определен модел, но да не пасне на фигурата и не го взимам.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - 3 или 4.

# 2
Изключително важна ми е материята и кройката. Аз съм жена с голям, естествен бюст и избора на бански е истинско предизвиквателство. Важно е да поддържа добре гърдите за да не се притеснявам при лягане, ставане или излизане от водата. Винаги гледам да имам поне 3 бански.

# 3
Подходящ за фигурата, бързо съхнещ.
Ходя с поне 3 чифта бански.

# 4
  • София
Да стяга и прикрива несъвършенствата, но в същото време да е удобен. Обикновено приготвям 2 бански.

# 5
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание?
Важно ми е материята да е плътна и приятна на тялото. Да ми е удобно, да не ме стяга никъде. Винаги си представям как ще се усеща, когато е мокро. Избирам модели, които ми отиват според фигурата.
Поне 3 броя. Ако имам повече - още по-добре.

# 6
  • Велико Търново
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание?
Избирам бански с качествена материя, бързосъхнещ и да е подходящ за фигурата ми.
Два чифта задължително.

# 7
Предпочитам бански от две части,бързосъхнещ. Ходя с 2-3 чифта бански на море. За СПА предпочитам цял бански.

# 8
Най вече подходящ за моята фигура и в разцветки които ми допадат. С два чифта ходя на почивка.

# 9
Перфектния Бански за мен трябва да е стилен , но не скучен , да има оформящи подплънки , да е в ярък цвят , за настроение.
Задължително трябва да съм с 2 чифта , за да ги редувам.

# 10
Най-важният критерий е удобството и цвета на банския, тъй като обичам да съчетавам различни горнища и долнища.
Тази година имам пет горни и седем долни части.

# 11
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание? - Удобен, аткрактивен модел и цвят, от бързосъхнеща материя.

2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - Поне 3 чифта.

# 12
Държа банските да стоят добре, подчертават предимставата и прикриват несъвършенствата. Важни за мен са и цветовете, обичам десени, които се открояват. Обикновено за почивка приготвям 2-3 банския.

# 13
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - тъй като съм с малък бюст, горнището е много важен елемент за мен
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - 3-4, зависи от продължителността

# 14
  • Пловдив
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание? - да е удобен и тялото ми да изглежда добре;
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - 2 -3

Общи условия

Активация на акаунт