Включете се в дискусията и спечелете бански от Astratex!

• 11 439
  • 464
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Предпочитам да е цял и с твърди чашки. Гледам да имам поне 2 бр бански за всяка почивка.

# 31
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ?
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?

Критерий 1- горнището.Да е подходящ модел и размер за моя бюст.Да е добре поддържащ, удобен и лесносъхнещ.За съжаление тези с плътна чашка не са така, а предимно тях нося.
Критерий 2- Долнището да е лесно съхнещо, да може да се регулира( с връзки), да е стегнато трико.Не много изрязано, но не и дълбоко.
Да имам опция да купувам различна номерация горнище и долнище.

Обикновено имам 2-3 чифта- за смяна на плажа ако се налага и един поне сух за следващия ден.

# 32
1. Избирам бански от две части. Да е удобен, бързо съхнеща материя. Харесвам шарените бански.

2. Два чифта бански вземам за почивката.

# 33
  • Вдън горите тилилейски
Най-важният ми критерий е да харесам как ми стои, но напоследък все по-рядко се случва Simple Smile Weary
Зависи колко дълга е почивката, но за стандартна почивка обикновено вземам 3 чифта.

# 34
  • София
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - За мен на първо място е комфортът. Избирам модели, които не са прекалено изрязани и пасват на бюста и фигурата ми.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - Зависи от продължителността на почивката - между 2 и 5 чифта.

# 35
  • София
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ?
Да е качествен, да ми е удобен, да се чувствам добре в него и да е подоходящ за фигурата ми. Обичам и двата вида - цял и половинки, но като се чувствам във форма, препдочитам половинки.

Обикновено два чифта.

# 36
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Банските си избирам по цвета като за начало.Обичам цветни такива.Винаги са от две части и понеже нямам бюст предпочитам да има подплънки и да е със закопчалка - по лесно ми е.
За почивка задължително взимам два, ако са три най добре!

# 37
  • София
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание? - Избирам бански който ми е удобен и тялото ми изглежда добре с него. Искам и да съхне бързо, разбира се.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - 3-4 чифта

# 38
- Качествена материя, да прикрива несъвършенствата и да съхне бързо.
- 3 бр - цял бански, половинки и танкини.

# 39
  • София
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - Стремя се да избирам подходящ за фигурата ми модел. Определям се като тип ябълка, предпочитанията ми са към свежи, слънчеви цветове в горната част, често долната е в тъмен цвят. Избирам по-плътна и стегната материя.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - вземам поне два чифта половинки и един цял.

# 40
  • ВАРНА
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание?-Материята е много важна,държа да е  бързосъхнеща.Понеже съм с голям бюст горната част е от значение за оформянето и стабилността.Голяма трудност е намирането на удобен и красив бански в подходящ размер.
2.Колко чифта бански подготвяте за почивката си? -За морето ползвам 3 броя половинки и поне 1 цял бански.

# 41
Избирам бански спрямо фигурата си. Материята и материала на закопчаване също ми е важен.
Обичайно на морската почивка въртя 2-3 чифта бански, а за почивка в спа център ползвам цял.

# 42
  • Sofia, Bulgaria
Тъй като съм щедро надарена с извивки, избирам според фигурата. Предимно цели бански или танкини. Задължително да подкрепя стабилно бюста.
Два чифта са ми напълно достатъчно.

# 43
  • Телиш/Плевен
Критериите ми при избора на бански са: да е цял, да е подходящ за фигурата ми и да е с хубав за мен цвят и/или принт.
За почивка подготвям два чифта бански.

# 44
  • София
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - Да отива на фигурата ми, да седи красиво ,но и да е удобен без да се размества - за да нямам притеснения когато плувам.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? Зависи от това колко дълга е почивката , но между 3 и 5 чифта бански.

Общи условия

Активация на акаунт