Включете се в дискусията и спечелете бански от Astratex!

• 11 739
  • 464
  •   1
Отговори
# 45
При избор на бански първо място гледам да ми хареса, както и материята, и модела. За почивка, ако нямам ограничение в багажа, приготвям поне 10-тина бански - цели, танкини, половинки. Не обичам да стоя с мокър бански и сменям постоянно.

# 46
  • Бургас
Вече избирам цял бански от бързосъхнеща материя с добро качество.
Тази година съм приготвила само 3 броя.

# 47
  • София-Младост
Трябва да ми е удобен,  да ми пасва на тялото, да не е прекалено подплатен и да съхне сравнително бързо. Цената също не ми е маловажна.
Обикновено взимам всички налични бански с мен:)

# 48
Подходящ за фигурата ми , особено важни са ми презрамките тъй като съм с голям бюст, бюст.Три чифта обикновено нося със себе си на почивка.

# 49
Основният ми критерий е да ми харесва как ми стои. Стандартно пътувам с два чифта.

# 50
1. Да скрива коремчето и да повдига самочувствието 😄

2. Два. Ако се случи чудо - три!

# 51
  • София
Здравейте! Купувала съм си бански от Astratex и е страхотен, но е време да го сменя с нов. Heartpulse
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - Първо, трябва да ме впечатли, да е стилен, но екзотичен, предпочитам флорални мотиви, цветен, красив. Разбира се, да е подходящ за фигурата ми, обръщам внимание и на материала - качествен, бързосъхнещ, да не избелява при първото пране.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - Три минимум. Един цял, половинки с различни долнища, горнища, танкини. Стоя поне месец на море.
Щастливо лято! Yellow Heart

# 52
  • София
За мен е важно банските да са ми удобни и да стоят добре на тялото ми.Разбира се и цветовете са от значение,да не избледняват и да не е шарен модела,един-два цвята ми стигат.Тръгнах за морето с два чифта,но съм е търсене на трети.

# 53
Банските подбирам спрямо фигурата ми - да стоят добре, да прикриват някои несъвършенства. Важна е и материята- да бъде плътна и бързо съхнеща. Не държа да са последен писък ма модата, важно е да са ми удобни.
На почивка отивам с три комплекта.

# 54
Харесвам и държа банския да ми е удобен и стилен ,на почивка нося минимум 2броя .

# 55
  • Пловдив
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - за половинки - дълбоки бикини, по възможност сутиен без подплънки, за да съхне по-бързо, а и съм с голям бюст и само подплънките ми липсват ... За цял бански - да съхне бързо и да е без банели и подплънки на гърдите. Предпочитам едноцветни бански или такива с не много шарки по него, по-скоро в тъмни тонове.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - в петък тръгвам на СПА, приготвила съм 4 чифта /две половинки и два цели/

# 56
  • на последния етаж
Критериите при избора на бански са: качество, кройка/модел, цена
Обикновено за почивката си вземам 3-4 бански.

# 57
Избирам бански с боксер, тъй като ми е по-удобен. Вземам поне 3 чифта за почивката.

# 58
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? Избирам по-изчистени модели, по възможност от по-тънка и бързосъхнещи материя, без украси с метални или пластмасови елементи, като модел предпочитам неизрязано долнище, а горната част да не е с подплънки.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? 1 цял бански за повече плуване и още 2 половинки за печене.

# 59
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ?
Хубава материя и качество.
Подходяща за фигурата ми кройка.

2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?
Два-три, не повече.

Общи условия

Активация на акаунт