Включете се в дискусията и спечелете бански от Astratex!

• 11 443
  • 464
  •   1
Отговори
# 450
Предпочитам цял бански и да има поддръжка в бюста.
За лятото имам 2 чифта.
Този ми допадна много.
https://www.astratex.bg/cjal-banski-kostjum-giulia-iii/?color=tmnosin

# 451
1.Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най- много обръщате внимание?
За мен най- важно е моят бански да е удобен и бързо съхнещ. Аз съм с по- голям бюст, не обичам допълнителни подплънки, и не трябва да е широк отстрани .Цветово обичам да е пъстър бански, с възможност да се комбинира с части от друг такъв.
2.Колко чифта бански подготвяте за почивката си?
През този сезон- 2 бански комплекта плюс допълнително 2 едноцветни долни бански.

# 452
Изтеглени са потребителите, които печелят бански от Astratex!
Това са:
sunflower
chanel19
Линдичка
mimito7676
Maksimix
DARSANH
mimoza@b
teia_86
Тристина
Mädche

Честито! Tada

Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на имейл адрес: igra@bg-mamma.com до 01.07.2025 г. и да посочат, че са победители в играта на Астратекс, като изпратят линк към желания модел бански и точен размер. Не забравяйте да включите в имейла вашето потребителско име, електронната поща, с която сте регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:
-  три имена
-  адрес за доставка (доставката е само със Speedy)
-  телефон за връзка

ВАЖНО!
*Можете да изберете 1 бр. бански единствено от марката Astratex от следния линк, без ограничение в стойността.
**Марката на всеки бански се открива в описанието на продукта, както и таблица с размерите.

***Наградите ще бъдат изпратени след 07.07.2025 г.

След като получите и изпробвате своя избор, ще отворим отново темата, за да можете да споделите снимки и лични впечатления – материя, цвят, форма, комфорт и всичко друго, което ви е направило впечатление.

# 453

Скъпи участници,

Радваме се да Ви информираме, че темата ще бъде отново отключена в периода 25 - 29 юли 2025 г., за да могат победителите в играта да споделят ревюта на спечелените бански Astratex.

Очаквайте полезни мнения за кройка, материя, цветове, комфорт при носене и точност на размера.

# 454
  • София
Благодаря на ASTRATEX за прекрасната награда! Обожавам морето, лятото, тъмния загар на кожата и банските са важна част от багажа ми за почивка. За пръв път имам различен от едноцветен бански и много се радвам, че експериментирах.
Първоначално се бях спряла на обичайния черен едноцветен, но после реших да е този и не съжалявам.
Моделът е Бански костюм от две части Lea II – многоцветно. Още щом го разопаковах ми създаде настроение.

Кройката е съвсем семпла,  харесаха ми детайлите със златни халкички на презрамките и една съвсем деликатна отпред.
Застава на ханша и подгръдната страхотно. Опасявах се, че в подгръдната ще ми е тесен, но се оказа абсолютно точен. Все едно е правен за мен. Размерите на горнището 75B и долнището S отговориха от раз на фигурата ми. Честно казано не очаквах без проба никъде да нямам коментар. Материята е много приятна, лъскава, но не прекалено. За цветовете нямам думи – харесват ми цветята, нюансите – всичко!
Веднага щом го сложих се почувствах прекрасно в него и вече нямам търпение да го разходя септември. Определено ще се доверявам и в бъдеще за банските на ASTRATEX. Хареса ми абсолютно всичко в моя.

# 455
Добър ден!

Щастлива съм, че бях една от късметлийките!

Моделът, който избрах беше от две части Francoise II - класическо долнище и горнище с леко подплатени чашки.

Имам корем и долнището е много удобно, прикрива, но не стяга.

Горнището е с по дълбоки чашки и въпреки, че не съм с голям бюст стои страхотно.

Таблицата с размери e точна, но аз ползвах и от сайта консултация за размера на горнището и съм очарована от подходящия размер, който си изчислих.

Горнището е с удобни презрамки, които могат да се регулират  и е с метална катарама за закопчаване.

Материята е бързосъхнеща и е много комфортна.

Цветовете на живо са наситени и красиви.

С удоволствие ще бъда клиент на Astratex!

# 456
Здравейте,
Благодаря,че избрахте и мен за този прекрасен подарък !
Всяка дама би се зарадвала на нов бански.
https://www.astratex.bg/banski-kostjum-ot-dve-chasti-shiny-garde … color=mnogocvetno
Моделът, който избрах е този. На живо изглежда още по-уникално.
Пристигна в индивидуална опаковка горницата и бикини(долна част).
Изключително красив, с лек блясък и много приятни цветове с флорални мотиви.

Набелязала съм още 2 бански, които ще поръчам от сайта, тъй като в момента имат чудесни намаления.
Прикачвам снимка на красотата, която си спечелих.

# 457
Избрах бански костюм от две части Angele Mint,  благодаря на Astratex за прекрасният жест и подарък.Отговаря отлично на размера имаш възможност за комбинация от различни такива за горница и бикини.Материята е приятна, съхне бързо  и уникално прилепва по тялото.Изпробвах си го с удоволствие Blush
Презрамките се регулират лесно, закопчаването си е топ и издържа на водните пързалки в аквапарка. На всички,  които търсят разнообразие и качество бих препоръчала Astratex!
Весело лято на всички !

# 458
Моят бански костюм е Astratex Kyah

https://www.astratex.bg/banski-kostjum-ot-dve-chasti-kyah/

Дойде в много сладка опаковка

Отговаря си на размера, направо ми заспа. Харесва ми как стои, удобен е, точно както на картинката изглежда. За жалост материята, обаче, според мен изобщо не отговаря на цената си. Засега след пране поне цветовете не са започнали да избледняват, дано остане така и за напред. Чашките на горнището са вградени.

Това не означава, че не бих пазарувала в сайта, напротив. Бих поръчала проато деуг модел и бих дала шанс на него да удовлетвори очакванията ми.

# 459
Благодаря на BG Mamma и Astratex, че бях една от късметлийките!
За първи път тази година избрах бански костюм, тип танкини. Получих прекрасен модел със свежи и ярки цветове. Платът е плътен и с високо качество. Благодаря и на консултантката от Astratex, която по телефона ми помогна в избора на точния за мен размер! С нетърпение чакам морската ни почивка, за да го нося с удоволствие!

# 460
  • Пловдив
Здравейте!
Аз също съм сред късметлийките, благодаря за възможността!
Избрах бански за дъщеря си, тъй като за себе си вече бях набавила за новия сезон.
https://www.astratex.bg/banski-kostjum-ot-dve-chasti-deeba-red/? … e=s&color=cherven
Пристигна бързо и грижливо опакован.

Материята е много приятна, бързосъхнеща; цветът - искрящ, летен.
Има малки деликатни подвижни подплънки. Много удобен и модерен модел.
Поръчаният номер напълно си отговаря.
Притежателката му е много доволна Revolving Hearts.

# 461
  • София
Здравейте!
Благодаря на Astratex и BG-Mamma за наградата.
Избрах цял бански  Farai https://www.astratex.bg/cjal-banski-kostjum-farai/
Много комфортен и удобен за любителите на водни спортове. Екзотичен десен, бързосъхнеща материя.
Препоръчвам! Желая ви весело лято!

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 09:57 от chanel19

# 462
Здравейте!
Аз също съм от късмитлийките в играта на BG- mamma и Astratex и се сдобих с нов бански .
Пристигна опакован в красива торбичка , а всяка от двете части беше опакована индивидуално ( което ме изненада много приятно ) .

Досега винаги съм избирала изчистени бански, този път реших да се спра на малко по - цветен и то флорален.  Размера е изключително точен. Материята е приятна и удобна. Хареса ми и малкото лого , което е загатнато и пришито на долнището на банския.  

Прекрасно лято пожелавам на всички събиращи слънчеви лъчи с банските на Astratex!

# 463
Здравейте и благодаря за чудесната награда от Астратекс. Избрах цял бански: https://www.astratex.bg/brzoskhnessh-cjal-banski-kostjum-spacer- … 00/C&color=cheren. Банският е бързосъхнещ, с кройка, подходяща за моята фигура. Водех се по таблиците с размери, приложени към модела, и с удоволствие отбелязвам че са точни и моделът ми беше по мярка. Благодаря на Бг мама и Астратекс за страхотната ми нова придобивка. Банският ще бъде тестван през август, на почивката ми в Сиде. Бъдете здрави!

# 464
  • София
Еееех, завидях ви! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт