Включете се в дискусията и спечелете бански от Astratex!

• 11 806
  • 464
  •   1
Отговори
# 405
Избирам дълго, а критериите са да е с изчистен дизайн ярки цветове и материал от бързо съхнеща материя.
Обикновено нося 2,3 чифта  с мен.

# 406
Избирам бански които подхождат на фигурата ми и след това цвета.За лятната почивка съм приготвила 3-4 бр. бански

# 407
Предпочитам бански от две части,бързосъхнещ. Ходя с 2-3 чифта бански на море. За СПА предпочитам цял бански.

# 408
1.Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание?
Избирам бански с качествена материя, танкини, бързосъхнещ и подходящ за фигурата ми.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?
Два,три чифта задължително.

# 409
Критериите за бански са мида са подходящи за фигурата ми и да са от качествена материя.
Взимам най много 3 бански.

# 410
Разбира се най-много внимание обръщам на дизайна на банския, след това и качеството.
За поръчката ни взимам винаги по 2 броя бански, различни цветове Simple Smile

# 411
Предпочитам бански от две части, в ярки цветове. За почивка подготвям 3 чифта бански.

# 412
  • Бургас
Предпочитам едноцветен бански, като задължително горната част да е с банели и подплънки.На почивка съм ходила с 1 чифт, а отскоро съм с два.

# 413
1 Избирам модел според фигурата,материята и цветовете ,които лично аз харесвам.Държа на качеството !
Искам да е удобен,бързосъхнещ,качествен и красив .
2 На почивка нося поне 3 чифта бански.
За спа цял,за море цял и такъв от две части.

# 414
Да е подходящ за фигурата ми и да ми е удобен.  За почивка взимам минимум 4-5 бански (разбира се зависи колко ще е дълга тя), като задължително има половинки + цял бански.

# 415
Подходящият за мен бански,трябва да се състой от 2 части:горнище и долнище и най - важното трябва да бъде удобен за носене.

# 416
1.Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ?
Качествена изработка, удобно прилягане и подходящ за структурата ми.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?
Два чифта.

# 417
  • София
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание? - Удобен, от бързосъхнеща материя и да ми стои добре.

2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? -  2 - 3 чифта.

# 418
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - Да не са много изрязани, да са удобни
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - Поне 2-3, цял и половинки, за да може всичко отвсякъде да се изпича, доколкото е възможно. След 2 раждания, коремчето още не ми се е прибрало и предпочитам цели бански. 😊☺️

# 419
  • София
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - Да е подходящ за фигурата ми и да е от хубава и бързосъхнеща материя. Избягвам да има метални елементи, че много се нагряват, но ако много ми харесва, го взимам.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - 2 или 3

Общи условия

Активация на акаунт