Включете се в дискусията и спечелете бански от Astratex!

• 12 831
  • 464
  •   1
Отговори
# 420
Моите критерии за избор на бански са да са ми удобни, да ми стоят добре и да са от качествен материал.
За почивка взимам 3-4 чифта, да имам да се мокря и да си сменям

# 421
Най-важното е банският да ми е удобен и да го усещам върху себе си като втора кожа. Разбира се, че държа на качеството и не правя компромис да си купя нещо евтино или менте, което да не издържи и един сезон. По принцип ходя с един чифт бански, пера го и съхне бързо за следващия плаж.

# 422
Моите критерии за избор на бански са няколко: качество, удобство и подходящ модел за моята фигура. За почивка нося два или три чифта бански.

# 423
1. Какви са вашите критерии при избора на бански ?
    Бански от две части, спортни модели, едноцветни (не черни)
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?
    Най- много два.

# 424
Избирам бански с качествена материя, бързосъхнещ и да е подходящ за фигурата ми.
Подготвям два-три чифта задължително.

# 425
Да прикрия коремчето си, след раждане.
Нося поне 3 чифта

# 426
Перфектният бански е удобен, съхне бързо и е с красиви ярки и летни цветове. В момента си търся бански за предстоящата почивка, бих искала да е половинки и с бикини с по-висока талия. Два бански костюма ще са ми достатъчни.

# 427
  • София
1. Трябва да ми пасва точно като размер, най-вече горната част, тъй като изисква по-голям размер и да прикрива недостатъците.
2. Ходя с 3 броя бански

# 428
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание?
Избирам модели, които ми отиват според фигурата.
Материята да е стегната и да не отпуска като се намокри.
Трябва да са ми комфортни.
Поне 3 броя.

# 429
Да бъде с по-затворена чашка и да ми е удобен преди всичко. Взимам със себеси най -много два бански!

# 430
  • София
При избора на бански гледам да е от бързосъхнеща материя, да е с десен, който ми харесва и удобна чашка.
3 чифта бански взимам със себе си.

# 431
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание? Най-много държа на комфорта и качеството на банските.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? 3 чифта.

# 432
1. Когато избирам бански гледам да ми харесва модела, кройката и десена, както и да е подходящ за моята фигура.
2. Вземам два чифта бански.

# 433
  • София
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание?
Избирам бански, който да не е много изрязан, да не прозира и да е от качествена материя.
Само един двулицев понеже с толкова разполагам, за радост съхне бързо.

# 434
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? Основното при избора ми е материята на банския, държа да е качествена. Нося и цели и бански на половинки, но държа препратките да могат да се махат.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? Два бански приготвям с идеята ако нещо се случи с единия да разполагам с резервен.

Общи условия

Активация на акаунт