Включете се в дискусията и спечелете бански от Astratex!

• 11 788
  • 464
  •   1
Отговори
# 435
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ?
Да не прозира, да не е с крещящи цветове, да е удобен.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?
Поне два

# 436
Избирам 1 шарен цвят разделен , 1 едноцветен разделен и за басейн 1цял спортен вариант  всички да са леки меки бързосъхнъщи

# 437
Критерий номер едно е да ми е удобен. Важно е да бъде качествен и (разбира се!) да хваща окото 👀
На почивка отивам с 2 до 6 броя бански, всичко зависи от това за колко време пътувам.

# 438
Аз подбирам банските според моята фигура. Харесвам чашките да имат повдигащ ефект. Държа и материята и цвета да са хубави. Обикновено за почивка си подготвям толкова бански, колкото дни ще стоим, като задължително слагам както цели бански, така и половинки.

# 439
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - Да е подходящ за фигурата ми, обръщам внимание на материята, от която е изработен.
Случвало се е много да харесам определен модел бански, но да не ми допадне материята, от която е направен и това ме отказва.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - Зависи от това, колко дълга ще бъде, но обикновено десетина броя.

# 440
1. Особено важно е материята да е плътна и приятна на тялото и подходяща за фигурата ми. Да ми е удобно, да не ме стяга никъде и да съхне бързо.
2. Обикновено приготвям 3 чифта - 2 цели бански и 1 с половинки

# 441
Да ми е удобно, да не ме стяга никъде и да съхне бързо. И материята и цвета да са хубави.Приготвям 3 чифта бански за почивката

# 442
Когато избирам бански, за мен най-важно е да се чувствам удобно и уверено. Обръщам внимание на кройката, материята и това как стои на тялото ми. Обикновено подготвям поне 2-3 чифта бански за почивката си – обичам да имам разнообразие според настроението и мястото, където ще ги нося.

# 443
Предпочитам модели, които са подходящи за моята едра фигура. Удобството и поддръжката на бюста са от изключителна важност. Харесвам интересни варианти в 2 части, които да прилягат като втора кожа и да не се усеща стягане или дискомфорт. Обичам цветни десени, но внимавам за материите - избирам непрозрачни и качествени. Обикновено имам на разположение за почивката 3-4 чифта бански.

# 444
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ?
Избирам бански според формата на тялото, цвят и материя.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? Поне 3 броя.

# 445
  • varna
 При избор на бански при мен важат следните критерии:

Цвят , десен -модните тенденции оказват влияние в избора.
Материя -съставът е важен ,бързосъхнещ, стягащ ефект.
Модел -ако трябва да прикрие недостатъци .

5 бр половинки и 2 цели
Съчетавам половинките да мога да комбинирам цветово горници и долници
и всеки ден да съм с два различни комплекта .

# 446
На първо място шарката, модела, да ми е удобен и да се чувствам комфортно с него, бързосъхнеща материя.
За почивка от една седмица примерно, на мен ми е достатъчен един бански.

# 447
  • София
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? За мен е важно качеството и да ми е удобен преди всичко.
Минимум 2.

# 448
  • до най-прекрасния мъж
На първо място държа банският да е подходящ за фигурата ми - здраво и подходящо за бюста ми горнище и дълбоко долнище.
Обикновено два чифта са достатъчни.

# 449
  • Лясковец
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ?-Какъвто и бански да избера изглеждам ужасно,иска ми се бански който да скрива сланинките,нямам определен критерий,гледам да ми стои добре,но трудно намирам голям размер с малка чашка.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?-Един,ако видя зор,на морето ако не успееш да си купиш бански,не знам къде би могъл да го направиш.

Общи условия

Активация на акаунт