Включете се в дискусията и спечелете бански от Astratex!

• 11 903
  • 464
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Банския трябва да е красив, комфортен, прикриващ недостатъците и бързосъхнещ.
За почивка обикновено вземам два чифта бански.

# 391
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ?
На това да е точният размер. Малко нестандартна ми е фигурата - голям бюст, т.е. голямо горнище и малко долнище. Обръщам внимание на кройката и това да не съм ограничена откъм свободни движения. Общо взето си е предизвикателство да намеря комфортен бански, който да е и красив.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?
Гледам, ако е за кратка почивка, да имам поне два чифта. За малко по-нормален престой - поне три чифта. Ако бързам-взимам всичко налично.

# 392
Последните години винаги се спирам на цял бански, набран в областта на корема, за да не го подчертава. Да прикрива несъвършенствата е може би най-важно за мен. На почивка нося по 3-4 броя.

# 393
  • София
1. Да е бързосъхнещ, еластична материя, твърда чашка за горнището, свеж цвят.
2. С 3 чифта.

# 394
  • там край морето...
Банският трябва да е с банели за да подържа бюста на място , добре е да е с обгръщаща бюста чашка , а не изрязан , защото при лягане не обичам да ми се изсипва бюста извън банския 😂, с широк ханш съм и избирам долница, която да е тип бикини или бразилияни. Много харесвам тип боксер , но на мен седят ужасно.
На почивка вземам поне 3 чифта бански , за да ми е спокойно.

# 395
Моите критерии за бански:
-бързосъхнеща материя(въпреки че съм купувала и други,защото са ми стояли много добре)
-да стои добре на тялото ми(да не изкачат "паласки" ,въпреки правилен размер,да обхваща добре бюста,горнището да е стабилно и да не се свлича,ако е модел,на който презрамките могат да се махат)
-ако е от две части,горнището да е с по-тънки(или махащи се) презрамки и по-тънка(или развързваща се задна част) ,за да не остават твърде големи бели линии при придобиване на тен
-без банели,на задължително с подплънки
-цветовете/десените също са важни,първо те ме грабват

При уикенд почивка вземам два чифта бански,при над 3 дни обикновено приготвям 5 -два цели,два чифта половинки и един,който никога не съм носила,но много харесвам на външен вид (но не и как ми стои) и чакам да му дойде реда 😁

# 396
  • София
1.Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - Да е подходящ за фигурата ми. Много ми е важно и да мога да комбинирам размерите, защото нося бикини р-р М и горнище с чашка Д, което обикновено отговаря на Л.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - 3 или 4.

# 397
1.Основното при избора на бански е да е подходящ за фигурата ми. Държа сутиена да е с пушъп ефект , а долнището да е тип бразилиана, когато си избирам бански за морето. А когато съм на СПА, предпочитам цял бански , който по-успешно прикрива недостатъците. Материята е също от значение за  това бански да изглежда качествено и да се чувствам удобно и комфортно. И тъй като харесвам както едноцветни модели, така и по-пъстри и ефектни, цвета е на-последно място при избора.
Относно бройката взимам 3-4 , а използвам 2 чифта (най-новите и най-любимите.)

# 398
  • Samokov
Да бъде подходящ за фигурата ми , да се чувствам комфортно,  да вталява визуално , да бъде в тъмни цветове  . Ходя на море с 3 броя бански.

# 399
Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ?
Критериите ми са да е съобразен с фигурата ми и най-много обръщам внимание на материята.
Колко чифта бански подготвяте за почивката си?
Два чифта са достатъчни,тъй като не успявам да отида за повече от 5 дена.

# 400
Харесвам банския да ми е удобен и стилен ,на почивка нося 2броя.

# 401
Предвид възрастта ми залагам на цял бански, като държа да бъде от високо качество и да прикрива проблемните зони. За целта търся стилен модел в
 по-тъмни цветове,  без много шарки.
За почивка нося по 2 бански костюма.

# 402
  • София/Севлиево
От 5-6 години нося основно цял бански.Много харесвам бански тип рокля отдолу с къси панталонки(купувам си ги от Амазон, защото точно такива по нашите магазини не съм открила),предпочитам в един или два цвята.В момента съм на почивка и нося 5 броя бански -два от любимия ми модел,два половинки тип бюстие в горната част и едни обикновени половинки.

# 403
Предпочитам цял бански, който да е удобен, от качествена материя, да съхне сравнително бързо. Също така да успява да прикрие някои не дотам съвършени части на тялото. Обикновено пътувам и използвам 3 броя бански.

# 404
Държа банският да ми стои добре и да ми е удобен - нито да е прекалено изрязан, нито да е твърде дълбок.
За почивката си, обикновено нося 2 чифта половинки и 1-2 чифта цели бански.

Общи условия

Активация на акаунт