Включете се в дискусията и спечелете бански от Astratex!

• 11 933
  • 464
  •   2
Отговори
# 375
Моят критерий за бански е да прилича на сутиен. Да се закопчава отзад, да има банели, лека или никаква подплънка. Средна талия долнище тип бикина. Да няма много слоеве плат. Може и искрящ да бъде.
Никога не ходя с 1 чифт. Децата и те имат по няколко, за да не стоят мокри.
Аз почти не влизам във водата, но все пак се перат и не винаги до сутринта да изсъхнали.

# 376
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - модел съобразен с фигурата ми, бързо съхнеща материя, удобство

2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - зависи от продължителността, но обичайно 2 или 3

# 377
  • София
Качествена материя, удобен и съобразен с фигурата.
Най- малко 2 чифта, за предпочитане 3- ри.

# 378
  • София
Гледам най-вече кройката, десена и да не прозира.

Зависи за колко време ще пътуваме, 2-3 чифта.

# 379
Гледам кройката да е подходяща за моето тяло и фигура и да поддържа добре голям бюст.

Имам само един бански ще взема него.

# 380
Тъй като имам едра фигура с коремче предпочитам долнището на банския да е дълбоко, за да ми покрие и стегне корема. Горнището искам да бъде шарено с морски мотиви. Обикновено ползвам 4 бр. бански.

# 381
1.Модел,материя, удобство
2. 3-чифта

# 382
Важни за мен са цветът и кройката, да ми пасне на фигурата. Ползвам по 2 чифта бански.

# 383
Старая се да подбираме банските си така, че кройките им да подчертават предимствата на моята фигура и да прикриват несъвършенствата. Важна за мен е материята.На почивка нося поне 3 комплекта бански.

# 384
  • Някъде там
Когато избирам бански, имам няколко ясни изисквания (иначе просто знам, че ще си стои в шкафа).
 Долнището задължително да е с висока талия – след секциото си имам “подарък”, който не искам да показвам на целия плаж. А като форма залагам на бразилиана – според мен стои най-добре и подчертава фигурата точно колкото трябва.

Горнището трябва да е с добра поддръжка, но без банели – не обичам нищо твърдо и стягащо. След две деца и дълго кърмене, лекотата и комфортът са ми основен приоритет, стига всичко да си стои на място.

А за броя…, тук положението е: един за всеки ден, поне на тока ми се иска!
Изкарваме по цял месец на морето, така че гледам да имам поне няколко, ама истината е, че никога не са ми достатъчно. Винаги има още един модел, който „точно този път“ ми трябва. 😂

# 385
  • София
Бързо съхнещ,от две части, с плътна материя и достатъчна еластичност държаща при намокряне. Търся удобство.
Нося 2чифта.

# 386
1. Задължително качествена материя - на първо място е качеството, след това кройката, за да ми стои добре
2. Винаги за почивка гледам да приготвя поне два чифта бански (за децата също поне по два чифта бански).

# 387
Избирам банските да са цветни, бързо съхнещи, удобни. Ходя с поне 3 чифта бански на почивка.

# 388
Най-важното при избора ми на бански е тава как ми седи и, разбира се, колко ми е удобен. Качеството също не е за подценяване, тъй кято ми се е случвало още при първото пране цветовете да се размазват. За почивката си взимам 3-4 чифта бански, защото обичам да имам няколко опции и да ги съчетавам с различни аксесоари.

# 389
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ?
Бански от две части, удобен и подходящ за моята фигура, от качествена материя.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?
Два или три чифта.

Общи условия

Активация на акаунт