Включете се в дискусията и спечелете бански от Astratex!

• 13 262
  • 464
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Банският трябва да е подходящ за фигурата ми и да е от
бързосъхнеща материя.
На почивка тръгвам с 2 броя бански.

# 361
  • Разпиляна във въображението
Критерият е да ми е удобен, на първо място. Да ме оформя и поддържа гърдите ми на място при ставане, лягане и големите вълни Simple Smile Материята да е приятна, десенът цветен.

Два чифта.

# 362
  • Сливен
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ?
-Най-големият ми критерий и най-голямото внимание на което обръщам внимание е - банският да събира бюста ми 😁. Освен това да е чисто черен или черен със шарки.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?
-Два чифта.

# 363
  • Варна
Банският трябва да е подходящ за фигурата ми и от бързосъхнеща материя. Предпочитам бански от две части, като горницата да е с махащи се презрамки.
Обикновено нося 2-3 чифта, когато съм на почивка.

# 364
  • Пловдив
Избирам си бански в две части, бързосъхнещ , многоцветен или едноцветен електриков .На почивка вземам 3 чифта бански.

# 365
1. Да е от хубава, тънка и бързосъхнеща материя, да ми е удобен, да не е много изрязан и да се харесвам в него. Ако е в любимите ми цветове - черно и шарено, ще е супер.
2. Имам един цял и два половинки.

# 366
При избора на бански най-голямо значение за мен има кройката и модела, цвета, а следващото е да е от бързосъхнеща материя.
На почивка тръгвам с минимум 2 чифта бански.

# 367
Да се харесвам в него и да ми е удобен.
Поне 5-6 чифта.

# 368
За мен е важно да е удобен, да ми стои добре и да е в свежи цветове. Нося 2 чифта на почивка.

# 369
До сега винаги съм харесвала и залагала на бански състоящ се от две части,предпочитам горнището да няма презрамки. Напоследък все заглеждам и цели бански. Но най- важно е да е бързосъхнещ и удобен
Подготвила съм си 3 чифта бански за тази година

# 370
Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - Да е удобен и подходящ за фигурата ми и да е от добра бързосъхнеща материя.
Колко чифта бански подготвяте за почивката си? -  Взимам поне 2-3 чифта бански

# 371
Точно в момента съм на тема бански и необходимостта от два нови за лятото.
Най важното за мен е да ми е удобен. С напредването на възрастта изискването ми е за две части, като горната част да е по прибрана ( цял модел) ,както и долната част да не е толкова изрязана.
Разбира се цвета също е важно да ми харесва.

За лятото планирам 2 нови бански+ 1 от миналата година.

# 372
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание?
Важно ми е материята да е приятна на тялото ми и да не ми стяга. Да ми е удобно, да не ме стяга никъде. Подбирам материи, които съхнат бързо. Избирам модели, които ми отиват според фигурата. Имам цял и половинки.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?
2 броя.

# 373
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание? -  Да е приятна материя, да е удобен и да не стяга, горнатата част да е с твърди подплънки.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - Поне 3 чифта, за да мога да ги сменям.

# 374
1. При избора на бански най-много държа на удобството и това да ми стои добре. Гледам кройката, материята и цвета – важно е да се чувствам комфортно и уверено.

2. Обикновено взимам 2–3 чифта бански – за разнообразие и за да имам резервен, ако някой не изсъхне навреме.

Общи условия

Активация на акаунт