Включете се в дискусията и спечелете бански от Astratex!

• 13 267
  • 464
  •   1
Отговори
# 345
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? Избирам бански , който да ми е по мярка, материята да съхне бързо и на първо място да се чувствам добре с него. / с кройка подходяща за фигурата ми/.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? За почивка подтотвям два чифта бански.

# 346
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ?
Да е подходящ за фигурата ми о държа много на материята. Случа се много да харесам определен модел, но да не пасне на фигурата и не го взимам.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? -  около 5, т.к  съм 2 месеца по плажовете.

# 347
1. Да е подходящ за тялото ми за да се чувствам и изглеждам добре, да е от бързосъхнеща материя.
2. Винаги нося в багажа си 2-3 броя.

# 348
  • Варна
Критериите са ми, да са подходящи за фигурата ми. Приготвям 2чифта бански.

# 349
Харесвам бански от две части, които могат да се купуват отделно. Все пак горната част се води различен размер от долната ми част.
За горнището харесвам цветни тип Бардо. Долнището задължително с връзки или пискюлчета отстрани в тъмен цвят.
На почивка нося със себе си 2-3 чифта бански.

# 350
Предпочитам бански в две части,в тъмен цвят,тънък и бързосъхнещ.Аз живея на морето и обикновенно имам два чифта бански.

# 351
Важно ми е да е бързосъхнеща материя и да не ме стяга. Красив десен също.
На почивка подготвям 2-3 чифта бански.

# 352
На материята и цветовете. Подготвям поне два чифта бански.

# 353
За мен е важно да е красив, тренди и удобен!
Нося си доооста. Поне 5 имам в куфара, хаха. Grinning

# 354
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ?

Трябва да е удобен, стегнат, подходящ за фигурата ми и разбира се да ми харесва. 😊

2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?

Няколко чифта - поне 3-4 бр. /всеки сезон си купувам един нов и избирам още два - три от минали сезони/

# 355
Първо ме привлича дизайна, след това обръщам повече внимание на модела, важно ми е да ми стои добре на бюста, за да се чувствам комфортно докато съм с него.
Обикновено взимам между 3 и 5 бански на почивка.

# 356
На първо място трябва да ми хареса визуално, а после да изглеждам добре с него. Имам несъвършенства и се радвам, когато се прикрият.
Ходя на море с 2 или 3 чифта бански.

# 357
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание?
Бързосъхнещ, подходящ за фигурата ми, приятна материя и цвят.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?
Три чифта.

# 358
Да стяга и прикрива несъвършенствата, но в същото време да е удобен. Обикновено за почивка приготвям 2-3 бански

# 359
Обожавам плажуването, когато ми предстои винаги се подготвям с красиви бански в ярки цветове, хубави материи и кройки. Добавям аксесоари и се радвам на слънцето.

Общи условия

Активация на акаунт