Включете се в дискусията и спечелете бански от Astratex!

• 13 269
  • 464
  •   1
Отговори
# 330
Банският трябва да е цял, щото съм дебела, и да е в по-тъмен цвят. И да ми е удобен. За почивка взимам поне три бански (цели)

# 331
Гледам да е удобен, материята да приятна на допир и да е бързосъхнеща.
Като бройка гледам да подготвя два броя и повече. Simple Smile

# 332
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - модел съобразен с фигурата ми, бързо съхнеща материя, удобство

2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - зависи от продължителността, но обичайно 2 или 3

# 333
Удобен, светъл, шарен. Приготвям поне 5-6 чифта.

# 334
Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание?
Задължително условие е да е с качествена материя и да е подходящ за фигурата ми.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?
Два чифта задължително.

# 335
Живея на морето и държа да имам поне 3 бански. Предпочитам бурзосъхнещи материи и ярки цветове

# 336
Като избирам бански търся качествени материи с ярки цветове и десени, оформена чашка за бюста и долнище, което не е дълбоко.
На почивка нося поне 4 чифта бански, за да мога да ги сменям и разнообразявам, пера и суша.

# 337
  • Sofia
Избирам бански който е подходящ за фигурата и възрастта ми, който умело прикрива всякакви несъвършенства. Материите също са много важни - бързосъхнещи те материи са много важни за удобството и здравето.
За момента съм предвидила един чифт бански, но почивката предстои и бих добавила с радост още един нов.

# 338
На почивка взимам по два чифта бански обикновено, но понеже сме с малко дете и правим плажове по два пъти дневно, отсега нататък смятам да подготвям по три. Основният ми критерий е да е подходящ за фигурата ми - след раждането на детето предпочитам цели бански пред половинки. Цветове избирам неутрални, шарки не предпочитам.

# 339
Винаги нося само един бански. Избирам го да ми е удобен, нищо друго не е по-важно за мен от това.

# 340
Критериите ми за бански са най- вече да е от хубава, стегната, качествена материя.
Да ме грабне на външен вид, да си се харесаме взаимно..
Повече подбирам долната част.
Горнището държа да бъде с подплънка и стегнато фиксирано.

# 341
  • София
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ?
   При покупка на бански търся модел, който отговаря на фигурата ми. От значение е и материята, да е бързосъхнеща и приятна за носене. Обръщам внимание и на цветовете като предпочитам светъл бански.

2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?
   Обикновенно нося поне два бански на почивка.

# 342
Горната част без чашки, долната - по висока талия  с шарен цвят

# 343
  • Бургас
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание? Избирам си цял бански , по-удобен ми е  ,  също така и материята е важна за мен, да е бързо съхнеща.                     2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?  1-2 чифта               

# 344
Да е подходящ за фигурата ми.Предпочитам да е от две части. Качествена да е материята и приятна на допир. Приготвям си 2-3 бански.

Общи условия

Активация на акаунт