Включете се в дискусията и спечелете бански от Astratex!

• 13 272
  • 464
  •   1
Отговори
# 315
1. Когато избирам бански се съобразявам с фигурата си. Аз съм пълна (с наднормено тегло), майка на 2 деца и съответно фигурата ми не е като на фотомодел. Съответно гледам банския да е тип спортен, за да придържа бюста ми, а долнището да е дълбоко, за да поприкрие коремчето ми, което все още не мога да сваля. Ако имам възможност на избор избирам и цвят, но в повечето случаи се налага да взема каквото е налично, независимо дали ми допадат цветовете. И да, предпочитам половинка бански пред цял, независимо от фигурата си. А на пазара за "дебелите" жени се предлагат предимно цели бански.
2. Имам 2 чифта бански, които подготвям за почивката си, защото толкова имам и не смятам че ми трябват повече. Както казах - майка на 2 деца съм, а не фотомодел 😀😊

# 316
Въпреки че не съм с перфектно тяло критерия ми не е да прикрива , а по скоро да е удобен и да се чувствам комфортно. Да е от две части , горнището да е с повдигащ ефект, да е изчистен цвят и без излишни елементи по него.
Когато ходим на почивка взимам два или три бански,  понеже с две деца все не излизам от водата.

# 317
Най-вече да е удобен, да съхне бързо и да се чувствам комфортно с него. За почивка подготвям 2 чифта бански

# 318
Обръщам внимание на цветовете и на кройката на банските.
Не съм с перфектни форми, предпочитам бански от две части, но не се осмелявам след две раждания да нося именно такъв. Залагам на цял бански, в тъмни цветове (най-често черно).
Имам 5 чифта бански, на морето нося 2 чифта.

# 319
След 2 бременности ,вече не съм с перфектни форми ,за това търся бански с подплънки,за да повдигат и предържат добре бюста ,също така да е бързосъхнещ,и да е цял ,сред операция на апандецит ми остана огромен белег на корема ,който не искам да го гледат хората и само да ме питат какво е това ! На почивка ходя с по 2 3 чифта бански ,за да мога да ги сменям,пазарувам предимно от Астратекс както бельо така и бански,за мен са доказала се  марка през годините и съм супер доволна от техните продукти! Hug

# 320
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? Материята и кройката на банския костюм са от първостепенно значение, на второ място са цветовете и десена- харесвам и нежните пастелни тонове, и ярките неонови цветове. Обикновено имам няколко цели бански и няколко чифта от две части.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? Минимум 5 - три комплекта от две части и 2 цели бански. 🌊👙🩱🌞🏝

# 321
Да стяга и оформя тялото, да не е прашка, да съхне бързо и да е удобен. Обикновено ако почивката е на море взимам минимум 4 броя.

# 322
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание? - Удобен,от бързосъхнеща материя.

2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - Поне 2 чифта

# 323
За мен е важно банския да е удобен, бързо съхнещ и с приятен цвят.
За почивката си подготвям 3 чифта бански.

# 324
  • in Wonderland
Най-вече да е удобен, да съхне бързо и да се чувствам комфортно с него. За почивка подготвям 2 чифта бански.

# 325
1. Критерии при избора на бански:
комфорт: Основно значение има как стои на тялото – плътно, но без да стяга. Това е ключово за увереност и свобода на движение
Тип и покритие според активността: Класически бикини за плаж и тюркоазено море, спортни модели при плуване и водни игри.
Материя и издръжливост: Предпочитам устойчиви на хлор и морска вода материали като комбинации.
Стил и детайли: Харесвам модели със закачливи принтове или ретро кройки.

2. Колко бански подготвям за почивка:
В зависимост от продължителността и активностите:
За 5--7-дневна почивка – 2‑3 бански, за да има варианти и време за изсъхване

# 326
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ?
Хубава материя и подходяща кройка за моето тяло са основните критерии.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?
Обикновено нося по 3 чифта бански.
От години всичките ми бански са купени от Astratex. Обожавам ги.
Благодаря за хубавото качество и обслужване.

# 327
За мен е важен всеки малък детайл : стилът на банските гащета, формата на горнището, връзките, характеристиките на материята. Обичам също цветни бански! А не черни! Винаги си нося 2 чифта на морето! Ако си харесам там на място си купувам още един! Щастливо лято!

# 328
За почивката подготвям 2-3 чифта бански , а при избор на нов такъв - първо гледам да е удобен и да не ми стяга,да е подходящ за фигурата ми.

# 329
  • София
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - Най вече да ми е удобен и да да изглеждам добре в него.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - Обикновено взимам два чифта за почивката.

Общи условия

Активация на акаунт