Включете се в дискусията и спечелете бански от Astratex!

• 13 282
  • 464
  •   1
Отговори
# 300
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание?
Важно ми е материята да е плътна и приятна на тялото. Да ми е удобно, да не ме стяга никъде. Винаги си представям как ще се усеща, когато е мокро. Избирам модели, които ми отиват според фигурата.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?
Поне 3 броя. Ако имам повече - още по-добре.

# 301
На кройката и материята и да ми седи добре, до колкото това е възможно.

Най-много 2 чифта бански вземам за почивка.

# 302
На първо място ,да е красив,цветово,бързо съхнещ, и не на последно място,да е на достъпна цена!

# 303
Избора на модел е изключително важен , трябва да е съобразен с тялото ни Simple Smile , да е бързосъхнещ и приятен като усещане.
За почивка взимам 2 чифта бански.

# 304
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - Да е от хубава, качествена материя, да ми стои добре на фигурата и да има стабилна поддръжка на бюста.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - зависи от броя нощувки, но поне 3 чифта вземам с мен.

# 305
Когато избирам бански, първо обръщам внимание на удобството и пасването му. Важно е да се чувствам добре и да не ми стяга или да се смъква. След това гледам на дизайна и цвета, тъй като искам да изглеждам стилно и да се харесвам. Материалът също е важен – предпочитам висококачествени тъкани, които са бързосъхнещи и здрави.
Обикновено вземам два или три чифта бански за почивката, за да имам разнообразие и да мога да сменям .

# 306
Уау, аз съм с тяло тип пясъчен часовник, и винаги съм харесвала как ми трои бански тип триъгълник, без да знам, че е подходящ за подчертаване на добрите и скиване на по-малко добрите черти хаха Simple Smile

1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание? - определено визията. От две части по-често.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? Поне 6-7-8 чифта, за 4 дневна екскурзия. Понякога ги сменям след като съм ги намокрила със сухи, и харесвам да имам различни за всеки ден.

# 307
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание?
Избирам бански, който ми подхожда според фигурата и държа да е бързосъхнещ.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?
Обикновено взимам втори чифт като резерва.

# 308
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - качествена и бързосъхнеща материя, хубав шев, изчистена линия, да пасва на фигурата ми, да скрива и прибира несъвършенствата и подчертава достойнствата ми, красиви цветови комбинации, без излишни къдри, вързулки и метални части, добре оформени чашки
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - минимум 2

# 309
Качествена материя, която не избелява от морската вода имодел, които е за моето телосложение.
Банските ми са 2 или 3 .

# 310
1. Бързосъхнещи, обикновено бикини и горнище триъгълници. Да стоят стабилно.
2. 4 чифта

# 311
  • Банско
Критериите ми се сменят. Последно са, че трябва да е възможно по-покриващ частите около корема, защото родих преди три месеца, но иначе винаги избирам от две части.
За морето си подготвям 3 горнища и едно или две черни долнища. Комбинирам различни по цвят и материя.

# 312
  • София
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - Да са от бързосъхнеща материя, да са удобни и да са цели, даже тип рокличка, понеже изкарвам цяло лято на плажа и около него и гледам да не се преобличам постоянно.

2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - 2 чифта са ми идеални за лятото на морето. Имам и още 2 в горския ни дом - за басейна (те са като тези за морето, за да не съм съвсем разголена пред комшиите) и още 2 в София, понеже ходя 2 пъти в седмицата на плуване (банските за плуване са ми напълно изчистени и с идеята да не ми пречат на движенията).

# 313
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание? - да е подходящ за фигурата ми и да е в приятни цветови нюанси
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - не много, два-три.

# 314
  • София
Най-вече да ми е удобен. Да прикрива несъвършенства и да стои добре. Нося два, максимум три чифта бански.б

Общи условия

Активация на акаунт