Включете се в дискусията и спечелете бански от Astratex!

• 13 275
  • 464
  •   1
Отговори
# 285
Основното,ковто търся при банските е да не са дебели ,хубава материя и да съхнат бързо. Модели имам най-различни,завеиси за море или басейн,в каква компания... Фаворит за морес близък кръг са ми бански на триъгълници,без подплати и арматури. За по-изискани места,може да се жертвам и за по-красиви и комнсервативни.....

# 286
Банският трябва да е различен, екстравагантен, удобен, бързосъхнещ, цял и на половинки.
За почивката подготвям минимум 2 чифта.

# 287
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ?
Зависи за къде е ако е за море избирам най- изрязаните бански, за да мога да се опека максимално, за басейн избирам цял бански.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?
Поне 3 чифта бански нося.

# 288
Да е удобен и да ми хареса дизайна. За почивката подготвям поне 3 чифта бански.

# 289
1. За мен е важна материята на банския, модела и цвета. Избирам цели бански, или такива, които да прикриват несъвършенствата на фигурата.
2. За ваканцията са ми достатъчни 2 чифта.

# 290
Най-важният ми критерий е да съхне много бързо. Обикновено взимам 5 чифта, но реално въртя 3.

# 291
  • Пловдив
1. Обичам банския да ми е плътно по тялото и да го усещам удобен и стегнат - не ми се иска да отплава във водата 😄 Важни са ми и цветове и самия модел.
2. Подготвям си 2-3 чифта, зависи колко време ще ни е почивката.

# 292
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - На първо място трябва да ми стои добре и да се чувствам удобно в него. Да бъде в любимите ми цветове, горнището да може да се носи без презрамки, да не бъде с подплънки, за да съхне бързо.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - имам много бански и винаги нося толкова, че да имам за всеки ден от почивката поне по един.

# 293
Качествен, удобен и красив. Естествено трябва да пасва на фигурата ми. На море взимам 3-4 броя, за да ги редувам, с цел равномерен тен без следи.

# 294
. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - Да е подходящ за фигурата ми,предпочитам цял бански.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? -за ден по един.

# 295
  • София, България
1. Критериите ми са най-вече да ми е удобен и да ми пасва на размер. Трудно намирам бански да е по моите мерки.

2. Подготвям минимум 3 чифта бански - поне един цял и два чифта модел с две части.

# 296
  • Sofia
Да е удобен, да съхне бързо и да е подходящ за фигурата ми.
Хидя с по 2 чифта. Нямам повече 🫣

# 297
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание?
Избирам банските си по това да се се чувствам комфортно в тях. В последните години предпочитам цели бански, а  тази година съм решила да си купя танкини.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?
Поне два чифта.

# 298
Най-важно е да ми стои добре. Нямам перфектно тяло и банския трябва да успее да ме накарм да се харесам в него Simple Smile Пони два чифта бански, за да имам за смяна

# 299
  • Перник
1. Критериите ми са: материята да е хубава и бързосъхнеща, кройката да е подходяща за моята фигура.
2. Приготвям 3-4 чифта за почивка на море.

Общи условия

Активация на акаунт