Включете се в дискусията и спечелете бански от Astratex!

• 12 863
  • 464
  •   1
Отговори
# 270
Когато подбирам бански гледам да е съобразен с фигурата ми и да съхне бързо.
Иначе за почивката подготвям 2-3 бански да имам в резерва.

# 271
Предпочитам такива бански, които са подходящи за фигурата, да прикриват несъвършенствата. Цветни,  изработени от бързосъхнеща материя. Със сигурност са нужни поне 2 броя...

# 272
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - да е подходящ за моята фигура, да е удобен, да прикрива несъвършенства по тялото и излишните килограми

2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - 3

# 273
  • Пловдив
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание?
Избирам бански с качествена материя, бързосъхнещ и да е подходящ за фигурата ми.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?
Три- четири чифта

# 274
Подготвям винаги поне 3-4 комплекта, но обичайно нося само два

# 275
  • София
Здравейте!
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - Първо, трябва да ме впечатли, да е стилен, цветен, красив и да е подходящ за фигурата ми, обръщам внимание и на материала - качествен, бързосъхнещ, да не избелява при първото пране.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - Два минимум.

# 276
 Критериите ми при избор на бански са - да са удобни, да ми стоят добре, материята по възможност да изсъхва бързо, да запазва цвети си.
Имам около 5 чифта бански в момента, но са купени през различни години.

# 277
  • При децата ми
Критериите за избора ми на бански са:
1. Да е удобен и да е подходящ за фигурата ми.
2. Приятна и качествена материя.
За почивка подготвям поне два чифта бански.

# 278
Избирам бански според фигурата ми - да прикрива недостатъци и да показва предимства. Материята трябва да е качествена и бързосъхнеща. Поне два чифта имам за почивка.

# 279
  • Jambol, Bulgaria
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ?
На първо място да ми е удобен. Материята също е от голямо значение
По принцип винаги нося по 3-4 чифта бански, тази година съм си подготвила 3 👙

# 280
  • София
Здравейте! Купувала съм си бански от Astratex и е страхотен, но е време да го сменя с нов. Heartpulse
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - Първо, трябва да ме впечатли, да е стилен, но екзотичен, предпочитам флорални мотиви, цветен, красив. Разбира се, да е подходящ за фигурата ми, обръщам внимание и на материала - качествен, бързосъхнещ, да не избелява при първото пране.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - Три минимум. Един цял, половинки с различни долнища, горнища, танкини. Стоя поне месец на море.
Щастливо лято!

# 281
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ?
При избор на бански за мен е важна материята  /да е стегната и да съхне бързо/, моделът /нося цели и половинки/, десена и цвета - предпочитам различни видови.
Обикновно нося 4-5 чифта, защото обичам разнообразието.

# 282
  • София
1. Трябва да е удобен и в свежи цветове.
2. Минимум 3 чифта

# 283
  • Елхово
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание?
Избирам бански с качествена материя, бързосъхнещ и да е подходящ за фигурата ми.
Два чифта задължително.

# 284
1. Гледам банския да е удобен и хубава материя, и естествено да ми стои добре.
2. Обикновено взимам всичките си бански. (около 7 чифта)

Общи условия

Активация на акаунт