Включете се в дискусията и спечелете бански от Astratex!

• 12 862
  • 464
  •   1
Отговори
# 255
  • софия
Критериите ми са да ми стои добре и да са красиви.

Имам 6-7 чифта за сезона.

# 256
При избора на бански обръщам внимание на удобството, качеството на материята и това как подчертава фигурата. Най-важно за мен е банският да ми стои добре и да се чувствам уверена в него. Обикновено подготвям два или три чифта за почивка, за да имам разнообразие.

# 257
1. Трябва да е с интересен и свеж принт, от две части и моделът на горнището да е максимално подходящ за мен.
2. Подготвям 2 чифта бански.

# 258
1 - Предпочитам бански от две части. Харесвам едноцветни, с флорални принтове и интересни дизайни. Задължително трябва да са ми удобни и да стоят добре на фигурата ми.
2. Взимам няколко чифта, в зависимост от продължителността на почивката.

# 259
  • Ямбол
Избирам бански, които да са подходящи на фигурата ми. Предпочитам половинки с изчистен десен.
Нося си най-малко два чифта бански, когато съм на почивка.

# 260
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание?
Да е удобен, да се чувствам комфортно в него. Wear Bikini

2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?
За лятната си почивка подготвям два чифта бански.

# 261
Банският ми трябва да е удобен, да е подходящ за фигурата ми, да е от бързосъхнеща материя. Обичам свежи цветове.
Обикновено нося по 2-3 чифта бански.

# 262
Критериите ми са да съхне бързо, да е подходящ за фигурата ми/повече обичам цял бански/ и все пак да е удобен.
Ходя с 2-3 чифта бански на почивка.

# 263
Критериите ми за избор на бански костюм са:
Хубава кройка и модел който е подходящ за фигурата ми, материя която бързо съхне, свежи цветове.
За почивката подготвям два или три чифта бански.

# 264
Подготвям 2 бански костюми, държа да е бързо съхнеща материя ,с чашки за поддържане на бюста, прибиращ,еластичен

# 265
Основните ми критерии са дизайн и цвят. За мен визията е най-важна и съответно подбирам бански, които биха ми стояли добре, а цветът да ми отива.
Обикновено взимам 6-7 чифта бански, защото обичам да съм с различен всеки ден.

🌞🌅🤗👙

# 266
Да бъде удобен и подходящ за мен.Взимам два чифта бански.

# 267
Две части, бързосъхнещ, с банели, за предпочитане едноцветен и най-важното да ми стои добре и да е удобен
Винаги тръгвам с поне 2 броя бански.

# 268
  • Mediterraneo
Материя и модел. Залагам на удобни за мен бански, не толкова на красота и цвят.
Живея на морето, имам басейн, в употреба почти целогодишно имам поне 5-6 чифта бански, като всяка година подновявам поне по 2 чифта. На почивка не тръгвам с по- малко от 3.

# 269
  • София
Трябва да съхне бързо, кото означава да е без подплънки и подплати. Нося само от две части пак за да не ми държи мокро на кръста и корема. Влизам често в морето и не е вариант да се преобличам в сух. Взимам два чифта поне.

Общи условия

Активация на акаунт