Включете се в дискусията и спечелете бански от Astratex!

• 12 861
  • 464
  •   1
Отговори
# 240
Избирам да е подходящ за фигурата, да е удобен, да ми харесва и бързо да съхне. Ходя с по 2-3 бански на почивка.

# 241
  • София
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ?
  Да отива на фигурата и да е от две части.

2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?
   Два

# 242
Съобразявам се с фигурата си при избора на бански. Подготвила съм два вида за лятната ваканция.

# 243
  • София
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - Да подхожда на фигурата ми, обръщам внимание и на материята. Случвало се е много да харесам определен модел, но да не пасва на моето телосложение
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? -Обикновено 3 или 4.

# 244
  • Варна
Предпочитам цял бански от мека бързо съхнеща материя. Обикновено си нося по 2 чифта с мен.

# 245
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - дизайна, на стой добре на фигурата ми , да прикрива недостатъци.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? 2-3

# 246
  • София
Тъй като съм с голям бюст избора на горнището е проблем. Предпочитам да има възможност отделно да се купуват горнище и долнище, защото да се избират различни размери.
За латото приготвям 2 чифта бански.

# 247
Обичам банския да описва добре фигурата ми, да ми стои добре и да е цветен. Бански си купувам когато ми хареса някой модел, тъй като живеем на море и всеки удобен момент сме на плажа.

# 248
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание?
Основноя критерий е да е подходящ за фигурата ми. След това да е бързосъхнещ и да е не ме стяга.
Предимно 2-3 чифта взимам за почивка.

# 249
Да  прикрива несъвършенствата,  да е удобен.Материята да е плътна и еластична 
Обикновено на почивка съм 2 бр.бански.

# 250
  • Пловдив
Основните ми критерии при избора на бански са да е подходящ за фигурата ми, да няма връзки и да е едноцветен. Задължително от две части, горната тип бюстие без презрамки, защото не обичам да ми остават следи.
Ходя на почивка с 2 чифта бански.

# 251
  • Там...
Избирам бански с подходяща поддръжка на бюста, материята също е много важна! Взимам най-много 2 броя за почивката, нямам нужда от повече. Вторият е за резерва само.

# 252
Напоследък съм фен на целите бански, след две раждания . Обичам да е изчистен и да не е много изрязан, да няма подплънки и да не е прашка . За почивката предвиждам да взема около 4-5 чифта бански.

# 253
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание?
При избора на бански най-много внимание обръщам на това как ми стои и дали се чувствам комфортно в него. Важен е и моделът – предпочитам нещо, което подчертава фигурата, но не е прекалено разкриващо. Също така обръщам внимание на качеството на материята – да е устойчива на слънце и солена вода. Цветовете и дизайнът също играят роля – обичам свежи и модерни десени.

Обикновено подготвям 2 до 3 чифта бански. Така мога да ги редувам и винаги да имам сух и свеж бански под ръка. Освен това ми харесва да имам разнообразие – един по-класически и един по-ярък или с интересен принт.

# 254
  • Пловдив
Харесвам животинските принтове и черно.За морето предимно от две части,а за спа зимата- цял бански. Горнището да е с повдигаща част. Материята да не прозира и да съхне бързо.
Два чифта нося на почивка.

Общи условия

Активация на акаунт