Включете се в дискусията и спечелете бански от Astratex!

• 12 860
  • 464
  •   1
Отговори
# 225
  • у дома
1.Материята трябва фа е бързосъхнеща и да ми е удобен /с голям бюст съм и чашката трябва да ми е добре/
2.Поне 3 броя.

# 226
  • Варна
Банският трябва да е цял, заради фигурата ми, бързосъхнещ, черен или тъмен цвят с  малко шарен акцент. Ходя с 2 чифта бански на почивка.

# 227
Цвета на банския е от най-важните неща,които гледам и да бъде модел, които отива на фигурата и вкуса ми.
На почивка отивам с минимум два чифта бански.

# 228
Най-важното е материята, кройката и да съхне бързо. Аз ходя с 1, защото живеем на морето.

# 229
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание?
Избирам бански  подходящ за фигурата ми.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?
4 чифта - 2 половинки и 2 цели бански

# 230
Избирам бански подходящ за фигурата ми, материята и цветът също имат значение. Тръгвам на почивка с три -четири различни бански, като се случва да ги комбинирам и разменям половинки.

# 231
Много трудно избирам бански. Харесвам цели и това ми е основен критерий, когато избирам. За почивка вземам 2 или 3.

# 232
1. Банският трябва да е бързо съхнеш и съобразен с фигурата. Избягвам, бели, само с връзки или със страни фигури, после да те е страх да си покажеш тема.
2. Взимам поне два и задължително един цял.

# 233
  • София
1. Да ми е удобно и комфортно. На почивка не искам да мисля от къде ми се вижда нещо и да подръпвам тук и там 🙂
2. Минимум 3 бр. Почивката и поне 10 дни

# 234
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание?
Обръщам внимание на материята - да е по-плътна, непрозрачна и бързо съхнеща.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?
Подготвям си 2-3 чифта.

# 235
Важно ми е банският да е от стегната материя, да подхожда на фигурата ми, горнището да пасва перфектно със закопчалки, а не вързанки, същото важи и за долнището. Живея до плажа и обичам да имам много бански и да си ги сменям според настроението.

# 236
  • Карлово
Предпочитам бански от две части. Предпочитам ярки,  но имам и само черни. Ходя с 2-3 бр  бански на плаж. Така мога след всяко влизане във водата да се преобличам.

# 237
  • Варна
Да е подходящ за фигурата ми и да е от бързосъхнеща материя. Вземам 3  чифта бански.

# 238
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - Да е подходящ за фигурата ми,обичам едноцветни,с бързосъхнеща материя.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - 3 обикновено

# 239
  • София
Здравейте! За почивка си вземам два чифта бански, все пак постоянно гледам да не вземам много багаж.

Избирам бански от две части, защото често нося горната част вместо спортен сутиен през лятото, докато карам колело или се разхождам в планината.

Общи условия

Активация на акаунт