Включете се в дискусията и спечелете бански от Astratex!

• 12 857
  • 464
  •   1
Отговори
# 210
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ?
Най-важните ми критерии са да съхне бързо, да е от качествена и безопасна материя, и не на последно място - дизайнът да ми допада, да ми отива и да почертава красиво тялото ми.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?
Колкото имам. 😁 Да кажем, средно поддържам в гардероба си около 3 чифта бански.

# 211
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание?
Важно е да ми стои добре, да не ми стиска, убива или да се впива някоя метална част. Да съхне бързо.
Колкото дни ще плажувам - толкова бански.

# 212
  • София
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? След 3 раждания и известно чревоугодничество през последните години предпочитам горна част на банския, визуално увеличаваща и оформяща бюста, и долна част тип боксерки.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? Всички, с които разполагам и ми стоят що-годе добре.

# 213
При избора на бански сега гледам да е по-дълбок или цял бански ,защото  съм напълняла след раждането . Бюстът ми е по-голям и затова гледам чашката да ми пасва .
За почивката ще взема 2 броя бански.

# 214
  • Русе
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ?

Основните ми критерии са материята  и модела. Материята трябва да е бързосъхнеща, еластична, да издържа на често пране. Моделът трябва да пасва на спортната му фигура

Обикновено 3-4.

# 215
Държа банските ми да не са прекалено изрязани, да прикриват несъвършенствата ми и да не са направени от много плътна материя, за да могат да изсъхват бързо.
Два чифта.

# 216
  • Countryside
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - Да е подходящ за фигурата защото дори много да харесам определен модел, ако не ми стои добре не го купувам. Да съхне бързо и да не е лъскав.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - обикновено 2 чифта.

# 217
  • Sofia
Критерии за банските винаги са били да са леки и удобни, от хубава и бързосъхнеща материя. Да няма никакви метални елементи и висулки.
В зависимост от броя дни за почивка с минимум 3 чифта тръгвам🙂

# 218
За мен е важна кройката едра жена ,бикините да са с висока талия, но най често си взимам цял бански тип рокличка много ги харесвам, материята да е бързоссъхнеща имам поне три за сезона.

# 219
  • Г. О.
Важно е да е с подходящи за тялото ми по размер и форма горнище и бикини - горната част да е с подплънки, а долната да не е тип прашка. Предпочитам да е от бързосъхнеща материя. Важен е и цветът на банския. Подготвям поне два чифта за почивката.

# 220
Обръщам внимание на материята, гледам да е бързосъхнеща. Подготвям два бански за почивката.

# 221
  • Велико Търново
Да ми хареса и да ми стои добре- това са двата ми критерия!
Подготвям по три чифта бански за всяка почивка, поне!

# 222
  • Хасково
Банския трябва да прикрива несъвършенствата, но в същото време да е удобен. Обикновено вземам 2 бански.

# 223
Задължителното ми условие, когато избирам бански е да е подходящ за фигурата ми. Обикновено на море взимам поне 4 модела бански.

# 224
                  Най-важно ми е да ми стои добре, да не ми е широк, да не ме стяга. Обаче като премятам закачалките първо гледам цвят Wink След като съм си избрала бански в хубав цвят меря и там вече е истината. Доста често обаче няма предпочитания от мен цвят в модел, който ми пасва и пада голямо търсене.
                   Нося 4-5 чифта за всеки случай Simple Smile Цял за първия ден, с висока талия, по-изрязан и понеже съм предимно във водата в края на почивката не съм като зебра Simple Smile Ако ме оставят да се пека нося само един модел.

Общи условия

Активация на акаунт